Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Il urca mama la tren imediat! Mucosu'!

Sa-i dea mustata si sa vezi ce o ia singur la picior!

PS
Daca veniti pe la capitala ne intalnim cu placere!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci ... si musiu matei a halit si fara comentarii.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani, raisa fudulu!

intru scurt, ca ma pregatesc s-o duc pe maria la kine!
maaai, ce copchii, care mai de care!

gabdyd, ia nu mai fi pudica si pune neshte poze d-alea, sa ne radem si noi!

fetelor, maria mea e singura careia ii place cu degetu)n gura?
i-am luat un doudou pe care am dat o carutza de bani si sper sa-si lase degetul in favoarea carpitzei cu cap de indianca. de aseara a reusit sa-si bage degetele de la picioare-n gura. cand ma intorc, poate reusesc sa pun un filmulet!

o sa citesc tot atunci cu atentie sa va raspund, dc stiu...
pupi,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

si noi - o masa buna, fara plansete, sa nu fie de deochi!

Karla, cu sau fara urechiusa clapauga, Luca e un frumos

Tzuna, multumesc de raspuns, tare draguta Maria pe covoras.

ioanaradu, tin pumnii sa-i treaca lui Matei ochisorul!

Eliana, bafta la vaccin!

[red]Ana, precoce Mariuca daca deja duce piciorusele la gura!

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Hai ca le-am inrosit rau de tot, scuze.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am fost la vaccin... acu' sa vedem ce-o sa fie mai tarziu

Au luat A: 500 (4900g) / 3cm (59cm)si M: 550g (5100g) / 5cm (61cm)

I-a decalotat dr. destul de mult
La Mihai e mai "urat" dar trece... ii pun rivanol la puta... si mai facem treba asta de 2-3 ori si sunt gata

Cam atat pt acum... scriu cu ei in brate pt ca urla si astept sa se faca si jumate sa le dau sa pape... sa treaca 2 ore de la vaccin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Mihaela(parca)eu folosesc Batistuta bebelusului la aspirator.Face ala mai urat, da' imp e sa curat fetei nasul. Ca de ieri de dimineata era fornaita. Am incercat cu Batistuta, nimic.Erau 2mucisori uscati si lipiti bine.Ce m-am gandit eu? Aveam in casa o fiola de apa marina.I-am turanat pe nari putin(doar juma de fiola am folosit) si imediat s-au inmuiat, de-am putut apoi, tot cu batistuta sa curat nasucu' de Teodora...Asa ca pe seara m-am dus si i-am luat de la farmacie un spray cu apa marina(250.000)-Marimer se numeste.

http://community.webshots.com/user/carmenefr

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Carmenfr,si eu folosesc apa marina.Eu am un fel de picaturi,da as“noapte nu stiu ce a fost de nu am reusit sa scot nimic cu toate ca el era infundat de aproape nu putea respira...
Acum ma gandesc ca poate l-am luat prea hodoronc-tronc din somn...de aia s-o fi speriat asa...cine stie...Ca drept sa spun nici mie nu mi-ar place sa ma ia cineva din somn sa-mi traga cineva din nas mucii
Oricum azi-dimineata dupa ce s-a trezit bine am mai curatat o data...o poveste,un ham-ham,un gadi-gadi si am reusit sa mai scot ceva (nu mult)fara sa-l apuce crizele.

Acum am venit si noi de la dr....si am uitat sa-l intreb ce sa fac daca se mai intampla si la noapte sa nu mai poata respira..
L-a cantarit/masurat si pe David..are 6100g si 59 cm.Exaxt 3 kg in plus in 3 luni (de la 3090 si 49 cm) si 10 cm...
Dr zicea ca a pus bine pe el...aproape prea mult! Eu as fi zis ca-i numa bine.Ma duc acum sa arunc un ochi in tabel sa vad cam cat au luat ai vostrii...
aaaaaaa,sa nu uit ..a facut si el vaccin! A primit 2 injectii,cate una in fiecare bulanas.A plans atata timp cat a intrat acul si gata...ne-a dat si niste supozitoare,sa-i dam daca face febra.Eu i-am pus deja unul,asa preventiv.
Nu stiu daca am retinut bine ca voi nu le dadeati papa parca 2 ore dupa vaccin?
Ai vostrii au facut febra?Dupa cat timp?Poate are cineva timp sa-mi explice cum s-au comportat bebeii dupa vaccin sa stiu si eu la ce sa ma astept

mai aveam o intrebare...da iar am uitat.revin daca-mi amintesc

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ptr Mihael@..pupici
nasturica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Mihael@, saru'mana si de la luca

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

bine v-am regasit mamicilor!
nu am mai scris demuuuuuuuuuult dar imi fac o groaza de nervi cu tastatura mea idioata.de citit v-am citit mereu!
am si io o intrebare:e normal sa aiba mucisori in nas mereu?ca io chiar imi fac griji sa nu aiba deja polipi.imi e si mila de ea mititica ca in fiecare dimineata trebuie intai sa curatam nasul ca sa putem papa!
m-am gandit chiar ca ar putea sa fie din cauza geamului deschis de la masina dar nu putem merge cu el inchis din cauza caldurii insuportabile.,.....
si m am o intrebare:cum pot pune o poza la semnatura?

Mergi la inceput