Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanici spune:
pana nu uit...
userul ptr gmail e martie.aprilie2007
Lauramar, deci inca o mamica ce a inceput serviciul (pana acum parca am numarat 3)...ce sa zic, sa ai parte de munca usoara si Arianna sa fie bine. Cu cine o lasi?
Eliana te-ai scos cu putza baietilor ![]()
Mihaelaaa, la noi tb sa nu mance copilu 2 ore dupa vaccin ptr ca primeste si 2 picaturi pe gurita...asta ptr vaccinu antipolio si ideea e sa nu dea afara. Febra face la cateva ore bune (3-4 poate si mai mult) si asta daca e sa faca...sunt copii care nu fac deloc. Eventual poate fi marait, mofturos sau sa planga.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
deci ma doare capul. matei a fost bazait aproape toata ziua, cred ca numa' in cap nu l-am tinut. acum i-am reorganizat paturica cu jucarele si l-am asezat acolo. a mai marait putin si s-a apucat de vorbit cu maimutoii. pana la urma cred ca a fost vorba de rasfat ... pe bat.
pt cei ce-si duc picioarele la gura se zice ca at cand isi duce bebelusul piciorul la gura a mancat deja 2 vedre de lapte. in traducere ... echivalentul a 2 galeti de lapte.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
Mihaelaaa spune:
Roxanici,David n-a primit nici o picatura in gurita,doar 2 injectii in piciorus...deci e ok daca eu i-am dat papica la 15 min dupa vaccin,nu?
Eu am intrebat-o si pe asistenta daca are voie sa manance imediat dupa vaccin si a zis ca da..dar eu ce sa zic..n-am incredere in ei..ca dr la care merg e rus si cred ca asistenta e nevasta-sa.Si nici nu vorbesc nici unu bine germana....io am impresia ca evita sa vorbeasca germana.Si o discutie cu dr se bazeaza pe "asa,asa",bine,bine" si "asa e pe la noi"
Daca-l intreb de ex de ce nu doarme copilu noaptea el imi raspunde "ca asa e pe la noi"
Nici nu ma lasa sa intreb ceva..e tare enervant da alta alegere n-am .In orasul unde locuiesc mai e un dr de copii neamt,am fost o data si la ala cand a avut David ciupercuta in gurita,da nu mi-a placut nici atat cat de rus...asa ca ma multumesc si cu asta
Naaaa,ca mi-am zis si eu oful....
AAAAAA,am intrebat si de decalotat si mi-a zis ca sa nu fac ca exista riscul de infectii...dar cum am spus mai devreme ca n-am incredere in el,tot asa de nedumerita am ramas in ce priveste decalotatul
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
riloasa spune:
Buna fetelor,
Am tras o sperietura aseara rau de tot. Aseara am ajuns tarziu din Herastrau pe la ora 22. I-am facut baita, i-am dat sa pape si ne-am culcat. Pe la ora 5 m-am trezit cu un san umflat rau de tot si cu o durere insuportabila. Mi-a fost frica ca fac mastita. M-am dus repede si m-am muls si am scos vreo 180, dupa care s-a mai inmuiat si mi-a cedat si durerea. Bebe este prima data cand nu a mai supt noaptea. Nu ma gandeam ca se poate strange asa mult lapte. Bine ca mi-a trecut si nu am facut mastita la durerea care am avut-o.
Despre conjunctvita ce sa mai zic! Mihaita a facut de 4 ori. Ultima data i-am dus la laborator si a iesit stafilococ auriu. Oftalmologul mi-a dat tratament in urma antibiogramei si de vreo 2 saptamani nu mai are nimic.
Spuneti-mi si mie cine cunoaste un dermatolog bun pentru sotul meu care are in cap ca un fel de cosulete de vreo 2 ani. A tot facut tot felul de tratamente dar nu ii trece si m-am saturat sa il vad scrpinandu-se, pentru ca il si mananca. Am fost la dermatologi dar nici unul nu ea gasit ce are.
Voi ati folosit crema de soare pentru bebei? Ca am auzit ca pana la 6 luni pielea lor este protejata si ca nu trebuie. Voi ce stiti?
Eu inca nu l-am dat ca mi s-a parut prea mic, dar cat il feresc de soare tot este bronzat pe picioruse si pe fata.
martutza spune:
La Multi Ani Diana.Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie.
LA multi Ani puiutilor care implinesc cateva luni!
Fetelor cu copii minunati si coconati ce ne facem? O fi ceva in aer?
Se schimba vremea? Victor s-a trezit de 2ori azi noapte dupa ce de 3 saptamani dormea de la 10 la 5 dim.
La masa (a se citi tzitzi super babane face fite si abae a mancat cate una.Multumesc lui DD ca macar a baut 30 ml ceai si 20ml apa.Sa speram ca va trece..
Batista bebelusului o folosim de la 3 saptamani cand Victor a avut o viroza.NICIODATA PE USCAT. ADICA PUN SER FIZIOLOGIC CALDUT SAU SPRAY CU AP ADE MARE + CATE UN PUF DE PIVALONE.LAS 2 MIN SA MOAIE SI TRAG CU ASPIRATORUL.Eu cu gura nu am reusit.
Sanatate lui Matei si puiutilor cu diverse afectiuni.
Poza Absolutei tin minte ca a zis Andra ca a pus-o parca...
O zi fara probleme.
Pupici.
Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
riloasa spune:
Si Mihaita baga degetele in gura si nu il suport. I le scot de cate ori le baga si il cert.
Mihaita 31 Martie
martutza spune:
quote:
Originally posted by riloasa
Buna fetelor,
Am tras o sperietura aseara rau de tot. Aseara am ajuns tarziu din Herastrau pe la ora 22. I-am facut baita, i-am dat sa pape si ne-am culcat. Pe la ora 5 m-am trezit cu un san umflat rau de tot si cu o durere insuportabila. Mi-a fost frica ca fac mastita. M-am dus repede si m-am muls si am scos vreo 180, dupa care s-a mai inmuiat si mi-a cedat si durerea. Bebe este prima data cand nu a mai supt noaptea. Nu ma gandeam ca se poate strange asa mult lapte. Bine ca mi-a trecut si nu am facut mastita la durerea care am avut-o.
Despre conjunctvita ce sa mai zic! Mihaita a facut de 4 ori. Ultima data i-am dus la laborator si a iesit stafilococ auriu. Oftalmologul mi-a dat tratament in urma antibiogramei si de vreo 2 saptamani nu mai are nimic.
Spuneti-mi si mie cine cunoaste un dermatolog bun pentru sotul meu care are in cap ca un fel de cosulete de vreo 2 ani. A tot facut tot felul de tratamente dar nu ii trece si m-am saturat sa il vad scrpinandu-se, pentru ca il si mananca. Am fost la dermatologi dar nici unul nu ea gasit ce are.
Voi ati folosit crema de soare pentru bebei? Ca am auzit ca pana la 6 luni pielea lor este protejata si ca nu trebuie. Voi ce stiti?
Eu inca nu l-am dat ca mi s-a parut prea mic, dar cat il feresc de soare tot este bronzat pe picioruse si pe fata.
Asa am patit si eu prima data dar aveam unul mai mare si unul mai mic de am crezut ca raman diforma.Am plans toata noaptea aia.Noroc cu fetele de pe forum.
Nu arunca laptele! Iti va fi de folos mai tarziu.Am plans toata noaptea aia.Pe baiat eu il dau cu crema de la Uriage cu FPS 50 chair daca stam sub copaci.Asa am primit sfat.Si cand plecam cu masina il dau ca bate soarele prin geam si ma arde si pe mine dar pe el.Nu cred in protectie din nastere la piele.Am vazut niste cazuri urate acum cativa ani si nu vreau sa mai vad.
Pentru sot incearca si la un alergolog si fa-i niste analize de sange.Daca vrei un alergolog bun activeaza-ti PM sa-ti dau nr.
Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Rebiana27 spune:
LA MULTI ANI DIANA FUDULU!!! SA FI SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!! 
Eu vad "rimelu'"; intru cu Internet Explorer pe forum.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
karla32 spune:
Tot zise riloasa de bubitzele sotului...vreau si eu un sfat, o parere: inainte sa raman insarcinata timp de vreo 4 ani am avut pe spate, umeri si fese niste cosuleti care ma mancau de numa. Nu imi treceau cu nimic! Aveam o piele nashpa rau si cand treceau ramaneau pete! La vreo 2 luni dupa ce am ramas gravida au disparut si pielea a ramas super ok, fara nicio urma. Ei bine, acum iar au inceput sa apara. Or fi pe fond hormonal? La cine o trebui sa ma duc? V-ati confruntat vreuna cu o chestie ca asta?
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
foto Luca
http://good-times.webshots.com/photo/2210191790096653195xkFiEF?vhost=good-times
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
elyanne spune:
La multi ani, RaisaFudulu! 
Despre mare... e foooarte bine pt ei oricand... inclusiv iarna... io ziceam dr-lui ca vreau sa plec cu ei la munte in sept-oct (ca nu mai e vreme de mare) si a zis nuuuu... mare... avem timp de munte can s-or face mai mari... Acum mare de preferat chiar si iarna.
Diversificare... dr. a zis sa incep sa le dau celebrele sucuri de morcov, mar, portocala... da io nu si nu
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)