Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Mihaelaaa spune:
....stiam io ca mai era ceva...
La multi ani Raisa Fudulu!
Multa sanatate si noroc!
Decalotare...noi nu facem...si ori ca as face ori ca nu ,tot stau ca pe spini sa nu i se intample ceva...ca sunt atateea pareri!
Componente pt baita...apa de la robinet,ceva chimicale de bagat in apa si Davidu..Atat!
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Kitty spune:
Buna dimineata! La multi ani sarbatoritilor!
Ieri am cam absentat pentru ca am fost de dimineata pana seara la strand cu amandoi puii cu prietena mea care are o fata deodata cu baiatul si meu si un baiat deodata cu fata mea. Mai greu a fost pana m-am organizat si am ajuns acolo. Avem un parasolar ca o jumatate de cort si dupa masa cand a ajuns sotul dupa noi ne-a intrebat de ce ne-am mutat de tot acolo. Am dus dupa noi toata casa! Dar a fost superbine, am pus parasolarul la umbra sa fiu sigura ca o protejeaza pe Giulia si tot in parasolar am alaptat-o. O sa mai merg, mai ales ca am si reusit sa inot putin!
Tzuna, multumesc! Colacul nu e chiar atat de mic cum ar trebui, asa ca l-am strangulat intr-un loc, dar nu se vede in poza. Ma bucur mult ca acum totul e mai bine si va puteti bucura in voie de Mariuca.
Din pacate nu pot vedea poze cu frumusei, nu stiu de ce de azidimineata nu vor sa mi se deschida pozele!!! N-am vazut nici domnisoare motzate si botezate, nici baietei!
Nu e cazul sa ne invidiati pentru freza de punkista, ca imediat nu mai avem par deloc. Ii cade ingrozitor!![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2170741900096653195HHMfnq
karla32 spune:
Neatza, fetele!
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
carmen94
si eu Darius! Kilogramele???S-au mai dus dar mai sunt vreo 5-6 inca! Ei, da, dar bine ca ai tzatze! Maine -poimaine eu o sa raman cu niste piei atarnande! Si acu zici ca-s o capra, cu una mai mica si una mai mare si mai sunt si pline de vergeturi! Asta e!
Copchilu' meu s-a culcat urland, leganat in brate prin toata casa si s-a trezit cam matzait! vrea in brate si eu nu ma las! E tot o zarva aici! copanosu' lu' mama santajist!
Raluca si Luca (8 aprilie 2007)
foto Luca luna 2, luna 2+
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
diana_jors spune:
Salut,
in primul rand multumim pentru urari 
Diana Fudulu 
Si Alex s-a intors de 2 ori de pe spate pe burtica, tot cu tehnica lui Rares... prima data a ramas cu manunta sub el... n-a plans, dar i-am scos-o eu ca imi era teama sa nu pateasca ceva
A doua oara si-a scos si manuta. De pe burta ramanem deocamtata la ridicat si azvarlit funduletul, dar cu capul jos, sau ridicat capul, dar cu fundul jos. Amandoua nu ii ies deodata nicicum ![]()
Am pus niste poze sa vedeti cum isi suge degetelul, ce frumos zambeste, si cum stie sa scoata limbuta cand are chef de joaca ![]()
Decalotarea: mie
mi-a zis ca "trebuie sa o facem si pe asta incet" la prima vizita, dupa care n-a mai zis nimic... o sa intreb la controlul de 3 luni.
Sau mai repede, ca vad ca Alex nu prea mai pune pe el... saptamana trecuta 100g, inainte 140g, 150g... fata de prima luna si jumatate cand punea 200-300g pe saptamana. Dar in lungime creste, si vesel e toata ziua. Mai astept sa vad ce face saptamana asta, si daca tot asa e ma infig la dr... desi poate seamana cu tati, care are vreo 70kg la 1.85 ![]()
Cam atat de la mine deocamdata, incerc sa revin mai incolo 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Mihael@ spune:
Buna dimineata 

Sa se faca mari si frumoase:

Timeea de Kmi78
Altheea Roxana de Alexa_hutton
Riana Maria de Diamar
Raluca Maria deIonelac
si
RaisaFudulu
, multa fericire si sanatate!
Ati fost tare productive si eu tare obosita, ca n-am mai apucat sa scriu. Aseara am avut o tentativa dar am avut o aventura cu un maaaaare gandac negru pe care l-am descoperit pe canapea si pe care l-am cautat vreo 2 ore fara succes ca nu l-am omorat la timp
. Pana acum nu am avut probleme cu gandacei , asta nu stiu de unde venise, poate de afara, ca era monstruos si ma treceau fiori cand ma gandeam ca ziua o tinusem pe Stefi pe canapea.
Am admirat poze de la botezuri, baietei voinici Vladut si Rares si micul samurai Arthur (btw- mortal).
Ne chinuim si noi cu mesele de peste zi, mananca 3-5 minute, plange, se incordeaza, sa inroseste, da capul pe spate, o ridic si o plimb, iar mai mananca si tot asa.... Astea or fi simptome de reflux?
A avut si cateva nopti cand s-a trezit mai des, de am fost chiauna de cap toata ziua si cand am vazut ca s-a trezit azi-noapte doar la 4 si apoi la 8 am simtit ca l-am apucat pe DD de picior!!!
Eu nu stiu ce sa-i fac la urechiuse. I s-au facut clapauge pt. ca mai mereu si le prinde indoite, spre fata, daca ma intelegeti si sunt atat de moi si de flexibile si acum pare un mic elefantel. Nu stiu cu ce sa i le prind ca nici caciulita nu merge sa-i pun. as incerca sa-i lipesc un plasture, sa i le tina macar peste noapte. Ce ziceti?
Spuneti-mi si mie va rog userul pt. contul de gmail ca m-am prostit, nu-l mai nimeresc nici cum...
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
Mihael@ spune:
L-am vazut si pe Alex, ce dragut e cu acel tweety urias langa el
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 3 luni
Laina spune:
La multi ani
Timeea de Kmi78
Altheea Roxana de Alexa_hutton
Riana Maria de Diamar
Raluca Maria de Ionelac!!!!!
Noi ne zapacim in continuare cu cele mese...la inceput mananca bine vreo 50 ml, apoi plange de indata ce-i bag bibul in gurita, se mai linisteste, mai trage de doua ori, iar plange si se inroseste, se agita...etc. Asta e. Ne obisnuim noi...Bine ca in rest e vioaie, ca sa nu-mi fac griji.
Ieri i-am facut si noi baie cu apa semi-de la robinet. si n-a avut nimica, i-a placut. Dar inca ma mai sperii cand o scot, o tin invelita in prosop pe durata masajului si scot cate o mana, un picior sau ce masez eu acolo...inca mi-e frica de raceli si otite, pentru ca ea oricum stranuta de cateva ori pe zi, asa, de flori de mar, nush ce are.
Si sta tot timpul cu limba pe afara, de-mi v9ine sa i-o mananc!
Ce ma distreaza ca diversifica sunetele, vorbeste, plange pe voci, etc...

Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Laina spune:
Raluca, asa bre! tine-te tare cu santajistu'! (nu ca eu as fi mai breaza cand plange asta mica a mea :P )
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
karla32 spune:
Mihael@, si eu am cu Luca problema cu urechile. Mai ales cu cea stanga care e putin mai mare! Tot indoite si le prinde si le-a slutit de tot! I-am pus la un moment dat plasture ptr cateva zile dar in afara de ureche rosie si par smuls-epilat la dat jos, nu am reusit mare lucru. Ba parca incepuse si o eczema. Tata mi-a zis ca nu sunt toata de ii fac copilului asta ca pielea lui e fragila si e in crestere si are nevoie sa respire si etc. Avea dreptate!Am renuntat! Dar n-am nicio alta solutie!
karla32 spune:
Iote aici
ureche stanga clapauga!