Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La multi ani Diana sa fii fericita si sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXANICI, ASA ESTE AL TAU ESTE MAI PLINUT UN PIC. SE INCARCA FOARTE GREU. ALBESC PANA PUN O POZA.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

nah, sa vedeti si pe rares cu vladut
Cria sa nu ma bati ca am pus poze cu Vladut fara sa iti cer bvoie

Nu stiu daca voi ati vazut dar Absoluta a pus poza cu Absoluta mica in abumul de 3 luni. Deci nu e suparata pe noi ;)

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Arissa ce tare e Maya cum se intoarce pe burtica. Eu studiez acum tehnici de intoarcere poate il invat ceva pe Vlad.

Mergi la inceput

Nu ma supar stai linistita si eu ma gandeam sa pun poza aia da imi era frica sa nu te superi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mersi Cria, sunt mandra de ea, mai putin la culcare cand in loc sa doarma se intoarce pe burtica si suge din manute si plange ca nu curge lapte.
Am vazut poza cu Timeea de Absoluta, e draguta foc.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

La multi ani Diana multa fericire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!!!
La cat mai multe lunisoareTimeeade Kami78
Altheea RoxanaRiana Maria si Raluca Maria.
www.onetruemedia.com/shared?p=315b017add0ae8af515b88&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI CU MICUTUL SAMURAI

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
Atat sant de mare!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2d53c4919003d8ea5cd6c9" target="_blank">Comorile mele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

deci,acum chiar ca intru in depresie!!!!!!!!mai fetelor numai slabaturi printre voi frate!!!!!roxanici,tzuna,sherbi,laina,diana_jors,karla32.kmi78,cria...si stai ca mai sunt,dar voi imi veniti acum in minte!!!!
numai eu ma chinui cu alea 20kg.in plus ca am picioarele cat stabilopozii si tzatzele de vreo 5 kg fiecare imi ajung pana la genunchi in ,,tichia de gemeni,,(adica in sutien)

Laina..........si eu tot cu apa calda de la robinet ii fac baita.o singura data i-am facut si eu baie cu ceai de cimbru ca mi-a zis mama ca cica l-ar calma si ar dormi mai linistit,dar m-am lasat pagubasa.

Tzuna..........ai dreptate.stiu ca a mancat putin.de regula el papa 125ml la o masa.acum ne-am revenit.nu stiu daca a fost o toana de a lui sau faptul ca mi-a venit ciclul a schimbat gustul laptelui si poate de asta a mancat mai prost.

karla32.............un pupic ptr. Pasa Luca la baita.
si eu am patit cu darius la fel cand l-am pus o data in port-bebe.la mine a fost faza si mai aiurea ca i se invinetise si o mana.cand am ajuns acasa si l-am scos din port-bebe de l-am vazut cum ii arata mana si picioarele m-am pus pe urlat ca am sugrumat copilul.el dormea de zor,dar cum au ei somnul asa de finut,nu-mi dadeam seama daca respira sau nu si m-am pus de l-am zguduit saracu pana a catadicsit sa deschida si el un ochi....ca fie-miu cand se pune pe dormit poti sa tragi cu tunul langa el ca nu se trezeste....
decalotarea...............ce sa decalotez dom'ne ca mie imi e mila?!?!?eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vine barbatelul meu[ca-l mai intreb si pe el ce si cum] cu raspuns la intrebarea asta,dar nu va scriu ca mi-e rusine.

roxanici..........despre ce rimella nume e vorba,ca eu sunt tare in urma si nu stiu nimic!??!?!!?

Absoluta....................ce scumpica e bebicaaaa!!! si ce ochisori mari!!!

ElenaGiulia......ce smecher mic cu ochelari!!!

RaisaFudulu...............La multi ani!

La multi ani!.......Timeea de Kmi78
Altheea Roxana de Alexa_hutton
Riana Maria de Diamar
Raluca Maria de Ionelac

ok.......inainte sa bag cornul in perna,trec pe la votare cumnat rokerist!!!!

va pupic!

Carmen si Darius/5.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

LA MULTI ANI atitor fetite drgalase:
Timeea de Kmi78
Altheea Roxana de Alexa_hutton
Riana Maria de Diamar
Raluca Maria deIonelac

La Multi Ani! RaisaFudulusa fii sanatoasa si multa fericire alaturi de cei dragi!

Revin mai tirzior ca poate ma dorm un pic. Azi noapte l-a apucat pe Tudor sa stea treaz si desi nu am stat linga el nici nu am dormit ca eram cu urechile la el sa il aud cu bocanea cu picioarele de patut. Si isi da drumul la carusel!!!! Are un buton mare si troz si nu stiu daca apaa pe el pt ca e colorat sau stie ca o sa vina muzica... cert e ca apasa pe el si sta cu ochii beliti la ratustele care se invirit.

Va pup. Vreau un somnic!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Neata la stup!

Noi am avut o noapte de cosmar,sa zic asa...
David a adormit aseara f usor...eu am mai citit ceva,si cand am zis ca acum stang veioza si ma culc,David s-a intors pe spate si a inceput sa sfornaie pe nasuc...
Am incercat sa ma culc,si sa-mi zic ca nu-i nimic,dar n-am putut.Ma trezeam din 2 in 2 min si ma uitam daca mai respira..
Asa ca am zis mai bine sa-l trezesc si sa-l fac cu batista bebelusului si asa macar stau mai linistita ca are nasucul gol...
Zis si facut...sau macar incercat! Ca am chinuit copilul ceva de groaza! A inceput pe niste plansuri cum n-am mai auzit pana acum la el...si nici macar n-am reusit sa scot ceva din nasuc
Binenteles ca am intrat in panica..ce are copilu de urla ca din gura de sarpe...ma gandeam ca am tras prea tare (cu gura din tubu ala) si i-am facut rau pe la nasuc...ca plansul ala suna a durere...
Pana la urma s-a linistit ,dar toata noaptea s-a trezit si plangea asa de mi se rupea inima.
Nu mai zic ca mai stranuta si tac-su (asta e singurul lucru de care se sperie,si nu e de condamnat ca are un stil de a stranuta de si io -om mare- tresar!),si incepea pe plans cu o jaleeee......

Io acusica nu stiu ce sa fac...nasucu e in continuare infundat (nu poate respira cun trebuie si se sperie-cred- saracutu!) ,si mie mi-e frica sa-i mai pun tubu ala in nasuc?

Voi ce ma sfatuiti?..Sa-i mai curat nasucu cu aspiratorul ori ba?
Oare o fi racit? Ca si ieri a stranutat mai mult decat de obicei...
Mai e vreun bebel spariat de batista bebelusului?

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput