Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
lauramar spune:
Suzeta nici noi nu o folosim,daca incerc sa-i dau suzeta o impinge cu limba afara
.
Roxanici daca eram in RO mai stateam acasa sa profit si sa stau cat mai mult timp cu Arianna dar aici nu am incotro.Fetita sta cu mama mea care a venit la noi sa ne ajute pana mai creste putin apoi o duc la cresa ce sa facem nu e usor mi-e tare greu dar trecem noi si peste astea.
Astazi am fost la medic si mi-a spus sa mananc de toate ca nu-i face rau la bebe eu tot am insistat cu intrebarile dar pt. ei totul e permis.
Voi mai mancati cu ce e voie si ce nu?
TUTUROR BEBEIILOR DE AZI SI LA CAT MAI MULTE LUNISOARE SI ANISORI
carmenefr spune:
Am intrat sa va spun ca Teuta mea ne-a facut azi o surpriza: s-a rostogolit pe burta!!!

Eu o rostogoleam la loc, pe spate, sa vad mai bine miscarea!! De vreo 6 ori s-a rostogolit...Tehnica e cea a lui Rares ![]()
![]()
Sa-i trec isprava in tabel.
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
carmen94 spune:
Mihaelaaa........darius nu a facut febra dupa vaccin.i s-a umflat putin piciorul.i-am pus comprese reci si pana seara s-a retras umflatura.De mancat,eu i-am dat sa manance imediat dupa vaccin.era si ora de masa,plangea saracu si de intepaturi....am intrebat pediatrul daca poate manca si mi-a zis sa urmez prog.lui normal.asa ca am intrat imediat in camera(avea o camera special amenajata ptr.alaptat)si i-am dat sa pape.
elyanne.............brava fata!esti tare pe pozitii!fara difersificare...zici!
[red]dani7asi[red].......e o dulcica!!!!pupici pe falcute!
revin sa maplang si eu un pic.acum fug ca maraie .....
va pup
Carmen si Darius/5.04.2007
paxela spune:
quote:
Originally posted by elyannequote:Ai mei
Originally posted by Mihael@
Mai este vreun bebe care nu foloseste suzeta?Eliana cuwww.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
nici noi nu servim
decalotarea... ce sa va zic asa din experienta cu fimiu, mia fost mila sa trag eu si am ajuns la dr
, prima oara ia tras mai tare pediatra si 1 zi a plans la pipi dar pt ca tuta de masa nu a continuat sa traga de mila, a ajuns la chirurgie
, operatiunea in sine ... o penseta, si o miscare scurta circulara de jur imprejur fix 2 secunde nici o reactie din partea lui, inca o zi de plans la pipi si gata de atunci am decalotat si eu, daca nu as fi facut operatiunea ar fi facut infectie, deja devenise rosu si se tinea de putzicaasa ca sfatul meu trageti cate putin la fiecare baita fara sa fortati pana se vede caputul, si incet incet pielea se desface singurica

diana
bebeilor sarbatoriti astaziAlexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
paxela spune:
diversificarea depinde si de fiecare copil in parte si de evolutia lui, la fimiu eu am inceput la 3 luni cu cereale de orez sau laptic facut in zeama de orez sau mucilagiu de orez, asta pentru ca el avea scaunele foarte moi si nu lua bine in greutate , am introdus apoi supa , de fapt piure de morcovi, treptat si restul legumelor apoi fructe deabia dupa carnita, dar la el totul a fost un esec total, el a fost mereu dusmanul mancarii, la 1 an avea 9 kg, nascut cu 3,5, la 2 ani tot atat
acum la fata aceiasi dr a recomandat cu totul alta schema
masa de 10 , cate un fruct mar, banana,( orice e permis , pentru ca ii merge bine si are scaunele normale; astea fiind cuvintele ei) introduse treptat pana ajung la aproximativ 50 gr la masa, cand introduc la masa de pranz piureul de legume, intai morcov apoi si albitura, la 5 luni carnita
azi am papat prima oara mar copt, si a fost super ok, recunosc mi-a fost foarte teama caci cu fimiu a fost dezastru, refuza orice oricum oricand
, dar ea a papat 7 lingurite( din alea mici de 2,5ml)si ar mai fi vrut dar am considerat ca e suficient, restul maine daca reactioneaza bine,
ieri sa intors si ea de pe spate pe burta de repetate ori, caci pana acum le-am considerat accidente ca se intampla rar si depindea de pozitie![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
gabdyd spune:
paxela, cum ai copt marul? In cuptor, pe aragaz, pe vatra? Si stie cineva daca are efect asupra scaunelor?
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
paxela spune:
marul copt... alt subiect controvesat voi deschide probabil, noi am practicat microundele, si apoi curatata coaja si bagat la blender si facut piure
efectul lui e de normalizare a scaunului, si e mai usor digerabil si mai practic cand e putin caci mi se pare tare aiurea sa dai lapte dupa mar crud
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si

Andrei si