Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
lauramar spune:
Vad ca suntem tare putine la ora asta pe forum.
Paxela tu esti mama cu experienta spune-mi te rog pot sa mananc portocale,capsuni,varza cruda?
diana_jors spune:
Lauramar: incearca pe rand cate una, si vezi cum reactioneaza bebe. Al meu de exemplu a facut reactie de la capsuni, deci am renuntat la ele. Dar de cand nu se mai strange de dureri de burtica am inceput sa introduc pe rand din alimentele pe care le evitam la inceput.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
Si (ca tot uit sa spun): m-am uitat si eu la poze (multe multe), si avem niste copii extraordinari 

Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
martutza spune:
Buna seara.
Laura eu alaptez si nu am mancat varza si nici conopida sau inrudite inschimb mananc rosii, castraveti, fasole galbena (teci), cirese,mere,banane,piersici.Eu nu ammancat nici in sarcina varza si inrudite si nici capsuni si cred ca puii nostrii sunt invatati cu alimentele pe care le-am consumat.
Nici atunci si nici acum nu le dai direct in gurita ci procesate de corpul nostru asa ca nu vad care-i baiul sa mentii aceeasi dieta ca cea din sarcina.
Parerea mea![]()
Ref la protectia solara am vazut puiuti cu pielea rosie ca racul, cu mieloame (un fel de alunite), cu pete maronii ca si pistruii pe corp si toate se datorau lipsei de protectie imp razelor solare.Toate minunile care apar pe piele pot deveni cancerigene.La asta concura si inconstienta acelor parinti care lasa copii afara in soare dupa 11am fara crema pe ei.Nu e cazul vostru si nu dati cu rosii dar am spus ce ma determinat sa-l dau pe Victor cu crema.Noi avem pielea f alba si ne inrosim repede si suntem adulti, el mititelul s-ar face ca un rac daca nu l-as proteja.
Fetelor cu fete ma faceti sa-mi doresc si eu inca unul dar musai fata.Sunt toate asa frumoase in rochite si sunt atatea modele de-ti e mai mare dragul sa le imbraci.Sa va traiasca.
Si baietei sunt tare scumpici si cu par si fara
,da mai ales fara (aici vorbea invidia
) ca noi.Ca si Victor are par....tot ca al Dianei sau Roxanici..si la botez tot la fel a taiat.."de unde sa gasit..".
Noapte buna.
Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
arissa spune:
Fetelor, i-am trimis un mesaj Dianei(RaisaFudulu) de ziua ei si mi-a raspuns ca e plecata la Slatina si nu are net. Ii este foarte dor de noi si va reveni saptamana viitoare.
In seara asta am scapat ieftin cu adormitul copilului. La 10.30 deja adormise. Ce-i drept, la plimbare nu a dormit. Poate asta e solutia, sa nu o las sa doarma vreo 2 ore inainte de baita si scapam de circ. Ma uimeste cat de des isi schimba programul si comportamentul. Cu exceptia faptului ca e cel mai dragut copil din lume![]()
, pana acum nimic nu a fost definitiv. Singurele constante sunt ora de baie si faptul ca peste noapte se trezeste o singura data.
carmenfr, felicitari pentru Teodora, trebuie sa ai grija de acum sa nu o lasi pe marginea patului.![]()
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici
paxela spune:
lauramar, nu stiu ce sa iti zic , din nefericire eu am alaptat putin , dar poti incerca sa itroduci in alimentatia ta si sa vezi reactie , daca tu nu ai probleme de la varza, balonari gaze , nu vad de ce bebe ar avea, la fel si capsunile, nu exagerat cantitativ, dar cred ca putine sunt ok, ele sunt alergene datorita semintelor de pe ele, dar in lapte nu se tranzmit asa ca..., portocale sigur ca poti, dora saai grija sa nu se opareasca la fundulet ca devine lapticul putin mai acid, eu cu fimiu consumam tne e portocale , grefuri , sii in sarcina si cat alaptam
repet este doar parerea mea, nu pot sa garantez pe raspunsul meu ca nu am probat pre tare , iar eu nu prea mm-am ferit de nimic, in alimentatie( cu fimiu a fost o chestie, nu am putut manca rosii, sub nici o forma, nici bulion in mancare nici fierte in supa nimic , si exact asa a fost si el deabia dupa 2 ani si ceva a acceptat incet incet rosioara)
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
gabdyd spune:
eu am mancat varza cruda si nu s-a sinchisit
Diana, mami de Julie
14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
paxela spune:
mii de scuze pentru felul oribil in care scriu si greseli
, dar mereu sunt pe fuga sau cu tero pe langa mine si .. nu apuc sa corectez sa recitesc , de multe ori nici sa imi pun ordine in ganduri
, inainte sa dau timite, rapid inaite sa urle unul sau sa dea un restart, un delete sau mai stiu eu ce celalt![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
roxanici spune:
Anamana, ia vezi gasesti vre-o similitudine intre Maria siRares?
eu am vazut-o imediat
Si daca tot am ajuns la capitolul poze am facut una si cumplange raresu seara ca de doua seri iar are program de mofturi cand ne intoarcem de afara 
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
riloasa spune:
LAURAMAR, la mine se vede imediat cum mananc ceva care nu ii place. Chiar nu mai stiu ce sa mananc ca sa nu faca colici. Dar acum depinde de fiecare.