Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Am aruncat un ochi la capsunelele de mai-iunie 2007, si am gasit cate ceva despre "diastasis", eu habar nu aveam de asa ceva... Pe net am gasit asta

Acuma ma apuc de verificat, ca inca nu m-am apucat de sport pentru refacere

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

spuneti-mi si mie de ce nu imi apare culoarea cand scriu. Selecte dar cand trimit tot negru apare.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Lauramar, ce simpatica e Arianna...si cu toate rochitelele ei...dulcica rau

daca veni vb de protectia solara...io am ales sa il dau pe raresu, mai ales pe mana cu pata....care pata imi sta pe creier. Acolo sigur il dau si pe fatza si pe labutele picioarelor. Asta ca sa imi faca mie bine la psihic ca oricum soarele nu ne vede prea mult si el oricum e bine ascuns in carucior. Cand om fi si mai mari si ne-om lafai la soare SIGUR o sa il dau cu cele mai puternice creme de protectie chiar daca si io si ta-su suntem mai cioroi asa si nu ne parlim la soare...am io piticii mei cu soarele si.....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb cum puneti voi poze in albumele acelea mici, ca eu am rezolutia mare la aparat si nu ma lasa. V-am zis ca nu ma pricep deloc.[bang

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana_jors

Am aruncat un ochi la capsunelele de mai-iunie 2007, si am gasit cate ceva despre "diastasis", eu habar nu aveam de asa ceva... Pe net am gasit asta

Acuma ma apuc de verificat, ca inca nu m-am apucat de sport pentru refacere

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

huh? asta ce mai e... da cre'ca n-am sigur

Mergi la inceput

ROXANICI, ce crema folosesti? Sa stii ca pata este foarte draguta, este deosebit, eu nici nu am bagat de seama.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by riloasa

Am uitat sa va intreb cum puneti voi poze in albumele acelea mici, ca eu am rezolutia mare la aparat si nu ma lasa. V-am zis ca nu ma pricep deloc.[bang

Mihaita 31 Martie

noi facem poze mai mici ori din aparat direct ori cu "calculatoru". daca vezi pozele pe calc cu irfan viewer pot sa iti zic cum sa le micsorezi.
Cand selectezi un text si vrei sa fie de o culoare ai grija sa fie tagul de culoare la inceputul textului si la sfarsit...tag inseamna ceva de genul [red] sau [navy]....cre'ca n-am explicat prea bine da... nu stiu altfel sa ii zic

Mergi la inceput

multumesc o sa incerc. Si bebelusii dorm mult? Mie mi se pare ca al meu numai doarme. Este normal? Mai doarme careva asa mult?

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by riloasa

ROXANICI, ce crema folosesti? Sa stii ca pata este foarte draguta, este deosebit, eu nici nu am bagat de seama.

MIHAITA 31 MARTIE

Deosebit, deosebit da numa sa nu aiba pb din cauza ei mai tarziu. io il dau cu crema de soare de la Avene cu FPS 40 (stiu ca sunt si cu 50) da nu am dat peste ea cand am cautat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

roxanici, io am vazut multe asemanari intre rares si mariuca inca de la primele poze ale lui rares: aveau amandoi ochii f oblici, fatza e rotunda si forma capului o au la fel, maria are si ea o pata, dar e pe cap spre ceafa sub par, urla la fel...

ca sa nu zic nik de suze si mai ales body

mah, de madybulancea nu stie nimeni nimik? n-aveti vreuna nr ei de tel s-o sunati???

io am o unghe incarnata care ma scoate din mintzi de durere; si acu o juma de ora, in timp ce-o culcam pe fii-sa, ta-su s-a gandit ca ar fi bine sa ma calce fix pe unghia respectiva. am inceput sa plang instantaneu si sa urlu la el... sunt dusa, ce mai... de parca ar fi vrut, saracu'...
mai citisem candva ca a mai avut cineva problema... cum sa-mi treaca fara antibiotice si cutit? mentionez ca io imi tai unghia drept si nu un coltz a intrat, ci o pielitza laterala care s-a intarit excesiv de la vitaminele luate in sarcina - cred!

mi-am facut si io un cont pe webshots, in care am pus un filmulet dar imi zice de cateva ore ca nu-l pot vedea ca inca se proceseaza... pana cand?!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput