Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Of! Mai trecu o zi. S-apuc si eu pana nu se face 12 sa fac felicitarile cuvenite zilei de azi.

Multe lunisoare si anisori fericiti pentru:
Timeea de Kmi78 si Altheea Roxana de Alexa_hutton, care au 4 lunisoare!
Riana Maria de Diamar si Raluca Maria de Ionelac, care au 3 lunisoare!

La multi ani, Diana Fudulu! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!

Of, azi am avut zi de demolat dulap si mutat birou in loc in perioadele treze ale Theei. Apoi a dormit tun cu aspiratorul aprins. Apoi o ora juma' de plimbare. Tare cald si la ora 20! Asa ca am stat pana pe la 21.30 cand se facuse placut, dar ne-a venit fomita si am intrat in casa.
Eu nu mai pot! Sunt rupta! Dar am zis ca nu se face sa nu mai bag un ochi in forum inainte de culcus.
Asa ca voi continua sa citesc si , daca mai am putere, revin, daca nu va pup si va urez noapte buna!

de la Thea-Ioana - 26 martie 2007 - si mami pentru intregul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara, sau mai bine zis buna dimineata!

Toata ziua suntem pe drumuri si voi scrieti asa de mult ca nu mai fac fata cu cititul, iar cu raspunsurile doar pe sarite!

Acum mi-a atras atentia subiectul cu ce mananca mamicile care alapteaza. Eu mananc orice, la inceput eram foate atenta, gustam cate un pic si daca nu vedeam nici o reactie maream cantitatea, dar am ajuns ca am mancat fasole frecata cu ceapa prajita si cu varza murata si totul a fost ok. De fructe de toate felurile ce sa mai zic. Mancam cate un bol mare de capsuni, acum cirese, pepene si nici o reactie la Giulia. Poate e ea mai rezistenta, dar eu spun ca merita sa incercati cele care pana acum au fost foarte precaute poate nu mai sunt asa sensibili micutii!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
http://good-times.webshots.com/photo/2170741900096653195HHMfnq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

na'seara!

am mai implinit o luna si avem azi 5350 gr si 64 in lungime, luna asta a pus doar 520 gr, asta e ; multumiri pt felicitari!

n-am avut aseara de lucru si asa mi-am rimelat numele, binenteles ca nu-mi place, da' cand omu n-are de lucru isi face, astept sa mai adun puncte...

Roxi, ortodoxa e Timeea , am observat si eu ce costumatie si-a tras popa, nu ma pricep; cu capul in apa nu a bagat-o doar i-a pus apa sfintita in cap, dar tot a plans ca a tinu-o de un sub-brat si cred ca a durut-o ;
eu am ochii verzi , iar a ei in lumina bat in spre verde nu ca ai mei ca deh a luat putin si de la tati, sper sa i se mai inverzeasca putin, eu am impresia ca ochii verzi sunt mai rari decat cei albastrii, nu stiu poate ma insel; am observat inca de cand erai gravida ca si tu ii ai tot verzi; Si Rares e frumos foc cu ochisorii ca doua margelute;

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Ela , era sa absentezi pe ziua de azi, adica de ieri am vazut si eu cat e ceasul, da ai revenit si te iertam;

Amma , unde esti , intr-un mic concediu? Nici Karra nu a vrut sa vorbeasca cu noi azi; le iertam si pe ele;

Mihaelaaa, eu zic sa folosesti in continuare Batista ca nu are ce rau sa-i faca, noi o folosim de patru luni zilnic, asa au ei mucozitati, a avut si Timi o perioada in care plangea la operatiunea de scoatere a mucilor dar am zis ca era prea obosita dupa baie si ii scoatem acum inainte

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Fetelor pt. raspunsuri,o sa incerc sa mai introduc cate un aliment treptat,eu in timpul sarcinii am mancat de toate doar dupa ce am nascut m-am oprit.Problema este ca eu sunt f. anemica si trebuie sa mananc multe fructe si cruditati si nu prea mai stiu ce am voie si ce nu,colici nu mai are dar nici nu vreau sa-i provoc eu.

Roxanici multumim de aprecieri,dar nici Raresul tau nu e mai prejos,si ce vroiam sa-ti mai spun tu te tot plangi ca vroiai un bebe cu mai mult par ,iar eu ca a mea are destul,mi-as fi dorit asa mai cheliuta,dar la o fata e bine ca-i face mama codite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Am pus si eu poze noi incepand deaici

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Bianca,,tocmai ti-am admirat minunea cu ochi albastri!
E tare dulce,un pupic de la David .
Nici ei nu prea-i place in scaunelul de masina,sau mi se pare?

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Fetelor,
sariti pe mine ca eu am inceput diversificarea!
Nu ma mai intelegeam cu David,manca la 1 ora jumate,doua,nu mai stiam ce sa fac si pediatra a zis "GO!.Vrea sa manance "o friptura",sa-i dam ."
Asa ca...avem 2 lingurite de cereale de orez in 150 ml lapte la masa de 12.Si papam cu sticla,cu biberon cu gaura mare(in X).David e tare...fericit,papa tot imediat.

Astept...replici,nu ma supar daca ma criticati.

A,si peste 12 zile,aproximativ,incepem cu legumele,mai intai in laptic,apoi cu lingurita,la penultima masa.

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Lilidana ii place in car seat, doar ca nu legata. Si daca nu o leg, isi ridica fundul si ajunge cu el in margine.

Noi nu am folosit deloc sunscreen. Pe unde am citit eu zice ca pana la 6 luni nu e indicat. Daca e sa umbli cu bb prin soare ca altfel nu se poate, sa fie protejat cu hainute(pantalonasi si bluzite cu maneca lunga) si palariuta pe cap.
De vreo 2 zile Amalia rade la orice, si cand e suparata aproape ca ai zice ca tipa la noi. Azi iesisem de la dus si aveam prosopul facut turban, iar ea se uita la prosop si radea de numai. Acum seara cand am pus-o pe burtica a stat tot timpul cu capul sus. Si pana la 3 luni(adica vineri) o sa avem probabil 6,300kg. Tre sa o masor sa vad daca a mai crescut si in lungime.

Cam astea sunt noutatile de la noi.

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Sa ne traiasca sarbatoritii zilei:

Matha Ioana de Flopici
Carl de Stefaniya
Darius de Carmen94
Paul Cristian de Dideip

si
Lili_g

Bianca, e tare draguta fetita ta, i-a placut mult! Si ce capusot rotund are! Numai noi suntem cu capul tzuguiat si urechile clapauge.

lilidana, succes la diversificat!

Revin dupa plimbare.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput