Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

DECALOTARE - cu andrei inca n-am inceput, cred ca o voi face cam de la 4 luni. Cu Mihai am inceput tot asa tarzior, si mai mult ca sa fiu cu constiinta impacata. Ca nici soacra, nici cumnata n-au facut si n-au fost probleme. Nu e ceva de speriat, se face usor-usor, cat vrea pielea sa se retraga. Cand e mai mare, e mai greu, plus ca imita si el tot ce vede.

APA DE BAIE - si noua ne-au zis la maternitate s-o fierbem, n-am facut-o nici in 2005, nici acum. La spital ii spala direct la robinet. Dar exista Romazulan parca pentru dezinfectat apa.

MUCISORI - am folosit aspiratorul cand a avut bronsiolita. Nasucul il curatam la sfatul medicului cu un betigas cu vata inmuiat in ser fiziologic - simplu, repede si fara plansete. Pentru nasuc infundat se poate folosi ser efedrinat.

DIVERSIFICARE - inca n-am inceput dar cred ca ordinea va fi: suc de fructe (pe la 4 luni), zeama de supa dupa 5 luni (mai intai morcovi, apoi mai adaugam si alte legume), apoi pireu de legume, carnita, ou. In alte tari citisem ca se-ncepe cu legumele si apoi cu fructele.

ZYMAFLUOR - noua dr ne-a zis ca dupa ce apare primul dintisor, inlocuim Vigantol-ul cu Vigantolette (care contine deja fluor) si se merge cu asta pana la 2 anisori (exceptand vara). Stomatologul imi spunea ca fluorul trebuie dat pana iese dentitia definiva (adica pana pe la 12-14 ani). Si trebuie avut grija si la cantitatea de fluor din apa si din pasta de dinti, astfel incat sa nu se depaseasca limita admisa. Din aceste considerente, la cel mare nu i-am dat Zymafluor. Sper sa nu-mi para rau, o sa mergem cat de curand la control cu el.

Dana cu minunile ei: Mihai (20.04.2005) si Andrei (3.04.3007)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

scuzati uituca...
diversificare... eu sper sa incepem la 6 luni ca alaptez exclusiv, dar pe la 4 luni jumate incepe o perioada nashpa la servici si tot ce se poate sa incepem atunci daca n-oi fi in stare sa ii las muls...
ma gandesc sa ii bag intai supa, la a doua masa, apoi cereale la ultima si apoi fructe dupa-amiaza.
Eu lu' Julie nu i-am putut da supa ca dadea sa vomite... I-am dat direct piure.

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Salutare stup!
N-am mai scris d mult doar v-am citit cand am avut timp.In afara d BB am mai avut d facut ceva reparatii prin casa...Si n-am terminat
Alex e un scump si un grasun.Gangureste mult si mai nou tipa tare...nu stiu d c.Poate doar ii place sa s auda ca nu pare sa-l supere ceva.Ai vostri tipa?
Despre decalotare...votez pentru.D mai multe ori!Scopul e in primul rand d curatare,ati vazut ca are uneori o minuscula secretie chiar punctiforma, infectie poate face usor cat e cu pampersi,oricat d absorbanti ar fi.Conteaza, normal si sa nu aiba fimoza
As vrea sa propun o tema de discutii: cum va jucati cu bebe? Sper ca nu a fost.Al meu rade d mama focului cand ii spun BUBUBU!Si mai avem un joc preferat:zboara-zboara in care eu pendulez peste capul meu gazele d la bouncer.Alta preferinta e sa-i fac avionul.Dar uneori nu mai stiu c sa-i fac.
Multumesc ca apare in filmulet!

Maria mami de BB Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

florin-a, shmecheroasa tare nasturica ta cu sarafan de blugi si bentita. Cred ca asa ceva mi-ar trebui si mie pt. urechile Stefaniei.

ioanaradu, tare asta cu vedrele de lapte si pt. ca ieri am fost la coafor, am mai auzit una: cand bebe isi recunoaste mama incepe sa-ti cada parul (mamei) Al meu nu cade, deci........

Degete in gura - la greu, mi-e teama sa nu-si formeze vreun obicei, mai ales ca nu-i dau suzeta si vad ca si le suge si inainte de culcare. Mai este vreun bebe care nu foloseste suzeta?

Marta, despre ce cazuri urate vorbesti? Eu nu o dau cu nimic chiar daca mai ajunge soarele la ea cand mergem pe strada.

Roxanici, ai zis foarte bine, vad ca si tu citesti mama si copilul. Eu o citesc intr-una, ca intre atatea pareri eu tind sa am incredere in nea Capraru.

gabi78, bafta la diversificari

Eu mai astept cu diversificarea pana la 4 luni jumate -5, o sa mai invat din experienta voastra. Oricum ma pregatesc, i-am achizitionat si o lingurita de silicon si acuma caut castronele . Stefania rade tare cand o intreb "Esti frumoasa?" In rest ii cant , ii agit jucarii si o invat sa le tina in mana, o prind de maini si o misc dintr-o parte in alta, hmmmm...chiar nu mai stiu ce-i fac.

Hai ca s-a trezit dupa un somn ca-n vremurile bune, de 2 ore.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

noi nu folosim suzeta

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

vai fetelor ,ce dor mi-a fost de voi!
eu am fost ocupata zilele astea cu botezul fetei si n-am mai apucat sa va citesc;plus ca s-a mutat momentan la noi si fratele meu ca el este in reparatii si stau in camera cu calculatorul asa ca nu mai am acces la el.vroiam doar sa va spun ca am pus poze de la botez la albumul :poze multe ...;dupa ce citesc din urma ,revin.
va pup...aaa...i-am facut vaccinul ,mi-e asa de mila de ea...

Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Mihael@

Mai este vreun bebe care nu foloseste suzeta?

Ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

despre decalotare-mie mio-a zis tanti doctora sa nu ma ating inca de ea.La celalalt baiat tot ea i-a tras-o dar tarziu,pe mine pe la vreun an m-a lasat sa umblu.Cred ca avea vreo 6 luni Alex cand i-a tras-o de tot dr
diversificarese pare ca mai asteptam pana la vreo 5 luni pt ca ia fff bine in greutate- la 2 luni jumatate avea 6.200 kg si 62 cm inaltime adica ff bine dupa parerea dr asa ca...Spre ex cu Alex la 3 luni jumatate am inceput cu o masa de lapte una de san pt ca stagnase sa mai ia bine in greutate

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

[http://community.webshots.com/user/annmary77]POZE CU COPII POZNASI[/url]

Mergi la inceput

sa vad dc mi-a iesit

[url=http://community.webshots.com/user/annmary77]POZE CU COPII POZNASI[/url]

Mergi la inceput

Cred ca acum imi iese. Scuze dc va stresez dar acum invat sa pun poze

POZE CU COPII POZNASI

Mergi la inceput