Piticlonti de iulie-august 2004 (224)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Am imprastiat copiii si am plecat sa-mi fac manichiurile si pedichiurile...Ca merit, ieri am predat proiectul (sa vedem ce o iesi) am comandat torturi, am stabilit ultimele detalii la restaurant pentru botez...asa ca azi am si io dreptul la putin rasfat.
Si cum manichurista nu terminase am decis sa ma tund un pic...si intre tuns si facut unghii dadui pe la servici sa va salut.
Nu se prea intelege ce zic io acilea da' e firesc, ca-s cam capie zilele astea...

Buna lista voastra de voiaj...seamana cu a mea. Marti incarc ambele mandre in masina si plec la socrii. Asta pen' ca John are treaba...pleaca o saptamana la mare. Pai asta e dreptate!?
Mama intreba de ce nu pleaca cu Maria. Asta mi-a adus aminte de un nene care lucra in institut. Era nevasta bolnava si se duse omu' la mare cu baiatu'. Si vin acasa si incepe sa povesteasca baiatu' "mami, la mare am dormit in pat cu Iulia" "si tati cu cine a dormit?!" "pai...cu mama lu' Iulia"...hahaha

Hai ca imi vine randul la manichiuri si pedichiuri...pup voios si poate mai reusesc sa intru pana sambata cand e botezul.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

carmencito nu le scoate maica ca sa nu ma injuri de toate alea pe la reppubblica italia
a inceput sa ploua in sfarsit si aici. sper sa se mai racoreasca macar putin.
maine trebuie sa trag o fuga pana la bucuresti si numai gandul la intorsul maine seara cu hoardele care se duc spre mare....imi da ganduri de sinucidere
Mitzu pup, spor la scos toate alea . si distractie placuta la party. despre batut compatimesc cu voi. la noi singura solutie este plecatul pe loc din locatia respectiva. dar nu il vindeca de apucaturile de tigan.
Cristal succes la botez+party. si tie infrumusetare placuta, chiar ca meriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

acum tusim in grup si stranutam. Secatura de viroza!!! M-am saturat! ma doare capul, dintii, oasele, muschii. Dar imi fac eu acusi un cockteil de tuica fiarta cu lamaie si de nu m-oi pune pe picioare.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Liaaa - sanatate la voi ! Hai ca trece si asta cumva, doar sa mai rezisti un pic pana isi revin bebelinii, dupa care meriti orice rasfat sa-ti revii si tu !
Cristal - uau, plecati doar voi 3 gagicile ? Ce fain ! Asteptam sa ne povestesti despre evenimentul din we ! Sa faci pozeee.
Mitzu - hai sa te linistesc eu: Giulia nu vrea sa renunte la bibe, iar eu ma multumesc cu gandul k nu va bea lapte sau suc asa pana la majorat. Sper. Ea singura cere sa bea precum bbii si-i place la nebunie, am mai povestit asta. Pana la urma e dreptul ei la relax. Sa mai pui si tu pozici cu cei doi jucandu-se !

Mey, ati fost careva la hotel Victoria in Mamaia ???


Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, nu fi asa dura cu el. Agresiviatea la varsta asta este frecventa. De fapt noi toti avem o pornire agresiva, pe care insa am invatat in copilarie sa o controlam si sa o reprimam. Daca le repetam continuu ca nu au voie sa se poarte asa si daca descurajam comportamentul asta prin pedepse, intr-un final vor invata si ei sa o controleze. La copii toate pornirile sunt mai intense si mai instinctive (nu doar cele negative, ci si cele de pozitive), dar treptat, cu varsta si prin educatie, se cizeleaza si ei.

Lia, sanatate multa va dorim.

Daria, si eu l-as lasa cu biberonul, dar el vrea de trei ori pe zi si daca se poate fara sa mai manance altceva. Si in plus, nu il spal pe dinti de trei ori pe zi, asa ca mi-e frica si de carii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

is nerfoasa rau plecai la finante adeka la epilat da`, sst, sa nu jtie sefu` cu programare facute de saptamina tercuta si cind ajunsei, canci, tipa care ie grafidoasa ei de 3 zile in contzediu medical si colega de pe tura ailalta plecata la mare si uite-ashe impletesc acu la paru` di pi picioare;)) am reusit deseara sa ma programez in ala parte da` se duse drqeu` planurile mele
cristal, sa`tz fie de bine mersu` la finante, perdarea projectului si supcese macsime la botez
miztule, asa e si la mine, respect total ptr ilinca da` daca doarme pina nu-i freaca un calcii in usa s-o trezeasca nu se simte bine;)) pupam voinicii
lioo, dupe ce bei tuicomicina aia la fro juma` de ora da cu batu` sa videm cum esti. sanatate familionului
hai ca vini sefu`

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - Giulia bea de 3 x 200 ml lapte cu nesquick, dimineata, inainte de somnul de pranz si seara inainte de culcare. O spal pe dinti dimineata si seara. Atat. Tot din bibe mai rade si 200 suc de fructe, la trezirea din somnul de pranz. O mai apuca sa ceara apa minerala ca bbii sau altele, asta mai rar, in rest are canile si paharele ei.


Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

cristal - sa-ti fie de bine!!!! Succes si petrecere frumoasa la botez!
mitzu - dar stiu ca ai 3 rezolutii serioase! Noi cu biberonul nu avem probleme, din contra, acum apuca paharul si rvea sa bea singur din el, dar nu stie sa-si pondereze efortul asa ca de multe ori ii vine tot lichidul din pahar si pe nas, si pe gura... In rest apa si sucuri bea din pahar sau cu paiul. Doar laptele i-l mai dau cu biberonul (doar dimineata bea 250 ml), dar nu pentru ca ar vrea el ci pentru ca asa sunt eu sigura ca bea 250 ml... Problema noastra majora e pampersul - si ziua si noaptea...Iar in ceea ce priveste caruciorul el nu are nicio problema daca il iau fara insa am observat ca oboseste destul de repede (de la noi la parc e cam mult de mers) si pina la urma sfirsim sa-l caram in brate cu schimbul, asa ca prefer (gindindu-ma la spinarea mea ) sa-l iau cu carutul sau cu tricicleta. In concediu insa, am hotarit sa-l luam fara carut, sa vedem cum ne-om descurca...
Petrecere frumoasa in weekend!! (nu mai tin minte daca ai spus - ce i-ai luat lui tudor cadou?)
Roxi - nasol ca miine trebuie sa te intorci - nu mai poti sta inca o zi in Buc?
carmen - lasa bre ca se rezolva cu "padurea"...
Lia - sanatate multa!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

http://fun.kappa.ro/index.php?module=viewvideo&page=0&order=time&id=1194

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmencito sorry mama....bine ca ai facut reprogramare.
Lia ce pacat ca nu poti da remediul cu tuica fiarta si la cupchii....sigur ar fi fost bine pana maine
Mitzu zici ca sunt prea categorica cu el daca il iau de acolo? pai altfel ce sa fac daca urla si chiraie ca vrea acasa si daca se apropie vreunu de ale lui il cafteste? te rog daca ai alte idei...le astept cu mare interes!
Gabi nu mai pot sta in bucuresti pana sambata in priml rand ptr ca vreau sa ma intorc cu sora-mea, in al doilea ca si sambata dimineata e la fel de nebuneala si in al treilea ca am program obligatoriu de plaja sambata . intra copilu in fibrilatie altfel
pupicei tuturor si sa aveti zile suepr!

Mergi la inceput