Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E clar...au dat astia cu praf de somn pe la noi pe la "colectie"

Tania mda, nu faceati nici o scofala..asa ca sa nu-ti para rau ca n-ati ales Modern-ul. Asa si la noi la turci, si la bulgari idem..ne faceau ot felul de animalute din prosoape, din paturica Mirunei..si stii care era culmea..ca la orice ora le vedeai era aranjate, zambitoare, gata sa te ajute. Si lucrau de la 7 dimineata la 7 seara fetelor, zi de zi...deci se poate daca vrei.

Gata, nu mai vb de lucruri sfinte..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by lavi02

feli gluma-i gluma, dar serios iti zic: al doilea copil iti da mai mult echilibru ca parinte, n-o mai iei asa in tragic cu orice; poate pentru ca te preocupa amandoi si nu mai esti asa centrat pe fiecare stranut al unuia. Plus ca la al doilea ai deja experienta primului si stii cam la ce te poti astepta.

Mie imi place mult mai mult de cand sunt 2. Plus ca de cand a crescut Nati e si distractiv sa le vedem cum se joaca/discuta/cearta/fugaresc/iau la intrecere care isi bea mai repede lapticul amandoua.

Aseara Silvia i-a facut Nataliei codite , vreo 6-7 in varful capului.

Asa este!

Gabitaco, absolut orice sfat este binevenit, dupa cum am zis acum cateva zile, eu pana acum nu am trecut prin nimic serios cu Bogdan. Le-am luat in serios pe toate, ale voastre ca si pe ale medicilor, ca sa nu mai spun ca in ce priveste nemancatul am batut la cap orice mamica de copil de la o luna la 30 de ani! Cum sa fac sa pape...

Feli, Amoxicilina substanta, se da si la bebei, dar scrie pe prospectul de la capsule in mod special ca pentru copiii sub 5 ani sau greutatea sub 20 kg "se foloseste alta forma farmaceutica adecvata varstei". Sorry, pana acum am scris 6 ani, ca asa am retinut... La ercefuryl scrie ca nu se dau capsulele, ca exista risc de inecare, insa pot da praful (scrie in prospect). Oricum, astept pana maine cu antibioticul, oricum nu i-l dau pana nu il mai vede o data doctora, a lui de data asta. NU e cu nimic mai bine situatia, sincer... Nu mai vomita de duminica, e adevarat, insa din pacate tot nu papa si in plus noaptea plange din juma in juma de ora, ori il doare burta, ori sunt cei doi canini care ies taman acum! Merci de grija si sanatate multa si voua!

Lavi, nu am zis niciodata ca Bogdan are diaree de 3 saptamani, de trei saptamani cu siguranta face kk pastos, eu cred ca asta am zis. Diaree a facut abia vineri seara. N-am timp sa recitesc ce am scris...

Nu cred ca m-am contrazis singura vreodata, dat fiind ca nu scriu povesti aici, ci exact realitatea. Asta pentru ca am nevoie de ajutor din partea voastra. Insa, deocamdata, asa cum imi spune si Gabitaco, mai bine nu mai scriu. O sa intru cand o sa am vesti bune sa va dau, daca nu cumva exact de pauza asta am nevoie ca sa ma vindec de dependenta de DC... Va pup si sincer sper sa isi revina Bogdan pana la botez si mot, ca sa revin cu placere cu poze, dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, are cineva termometru auricular? E bun?
Am gasit unul la superpret care masoara temp intr-o secunda, zau ca l-as lua daca e bun.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Feli, nu am si nu as lua, pentru ca nu inteleg deloc cum se ia temperatura in ureche si cat de relevanta este. Nici nu sunt sigura ca nu se misca copilul asa incat sa pateasca ceva... mi se pare periculos sa-i bag ceva in ureche. Poate vorbesc ca una care nu stie nimicuta, si asa este, nu am vazut cum arata unul, poate are un opritor, ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli eu am termometru u infrarosu pentru frunte si mi se pare ok. E o oarecare diferenta de cca. 1 grad inte temp din fundic si cea de la frunte dar Daria mea nu mai sta deloc la luat temperatura in fundic!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacico

quote:
In fine, scuze ca v-am pisat cu problema mea, cand a venit vacanta pentru multi. Dar dupa ce nu stiu ce sa fac cu el de 3 saptamani de cand tot are diaree, acum voma asta m-a cam dereglat. Iar analizele tot bune sunt. De ce oare?!
asta ne-a bagat pe noi in ceata.
Dar acum am inteles, de vreo 3 saptamani a avut o semi-diaree, probabil asta ai vrut sa spui.

Din ce zici tu situatia ESTE multa mai buna pentru ca nu mai e lesinat si nu mai are privirea aia pierduta, ceea ce era cam de speriat.

Sa se faca bine cat mai curand!

Amoxicilina mai este in varianta sirop/suspensie, pt copii mici dar in caz de diaree nu se prea dau siropuri si suspensii pentru ca ii pot accentua diareea; se prefera pastila pisata sau, respectiv capsula desfacuta. Asta o fi fost logica doctoritei. Oricum, ramane un semn de intrebare cu doza. Iar daca Amoxicilina este sau nu potrivita la diaree nu ma pricep, mie nu mi s-a recomandat la diaree.

Mirabilis cand si cum ne putem vedea sa-ti dau pampersii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Gandacel , nu te supara degeaba. Exact citatul dat de Lavi mi-a sarit in ochi. Daca Bogdanel este bine, noi ne bucuram. Te certam datorita celor spuse de tine, dar daca am gresit imi fac mea culpa.Si repet si eu in diaree nu se dau siropuri dulci si de aceea ti-a prescris dr. capsule.
Indicat ar fi fost sa ii faci o coprocultura sau un examen coproparazitologic. Si giardia da diaree destul de severa. Eu zic sa iei taurul de coarne si sa mergi cu baiatul la medic. Tu faci cum crezi ca e mai bine. si asteptam vesti din ce in ce mai bune.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fii-mea a facut febra pe langa raceala pe care o pomeneam mai devreme..Lapte nu mai vrea si a si vomitat un pic de la atita plins si chin ca sa ii iau temperatura.Am bagat-o pe antitermice.
Am uitat sa va spun ca de o saptamana alexia spune cand ii place ceva, de ex: ii dau iuart si spune"pace"...o urc unde vrea ea si la fel ma anunta ca ii "pace"...si orice lucru care ii face placere mi-l spune, sunt super fericita ca am inceput sa ne intelegem.Pe langa asta mai spune cand arde apa, laptele, toboganul...sau te miri ce arde.
POZE RECENTE CU ALEXIA

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Roxi sanatate multa! Sper sa nu fie viroza Vezi ca pozele nu se vad

Mai, slaba activitatea de pe aici la orele astea. gata, ii dau tratamentul fii-mii si la nani cu mine (desi nu mi-e somn).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

feli multumesc, sa dea domnul.acum ar trebui sa se vada pozele ca mai devreme cand am vrut sa le fac publice se blocase maria sa calculatorul

POZE RECENTE CU ALEXIA

fetelor la voi s-a oprit curentul? pe mine m-a bagat in sperieti chiar inainte sa ies pe usa s-a oprit pentru vreo ora si cand am intrat in casa iar s-a oprit cam vreo 30 minute.Stau si sus al naibii, dar cred ca o sa incep sa urc pe scari.

andra, cum evolueaza relatia de prietenie cu poporul curd?

cora, a patit ceva la burtica andrei?

silvia ce mai face?

ela asteptam poze si impresii. pentru telefoane esti o scumpa

diana, cu ce firme de recuperare creante lucrati? ca eu lucrez cu vreo trei si abia se misca.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput