Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

roxi, nuuuuuuuuu, vad ca are stomacel de fier. multumesc de intrebare.
multa sanatate alexiei!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Roxi super haioase pozele cu Alexia...mai ales aia cu ochelarii de soare e dementiala!!!!

Feli somn cat mai usor si sa va simtiti mai bine maine

Cu SILVIA am vb eu sambata, vine si ea la intalnire, in rest e ok, doar ca e foarte ocupata cu serviciul

Roxi sanatate piticaniei, sa scapati rapid de febra!

Fug si eu la nani, ca daca tot e racoare putin...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen! Speram la o zi mai buna si mai racoroasa...

Noi bifam a doua noapte dormita cap-coada, deci suntem pe drumul cel bun....Bubitele s-au retras vizibil, traiasca Advantan Milk-ul, deci!Si doctorul meu cel bun!

Roxi- of, si voi bolnavioare??? Trebuia sa se asemene fetele noastre si cu bolitul, nu? Sanatate multa de tot! Super pozele. Se vede cat de mult i-a priit la munte. Foarte frumoasa zona!Cum a fost drumul inapoi? A mai vomitat ca la dus?

Feli- hi hi hi...asa si io aseara. Era trecut de 0.00 si nu aveam somn. Am bagat insa repede un sudoku pe mobil si gata somnul..Cu decizia voastra..ce sa zic... Va inteleg si aprob pe deplin. Saracu Doru, cred ca iese la pensie la 40 de ani daca mai faceti unul.

Azi sper sa ajung la pasapoarte, dar ma oftic ca depind de Adila si el e mereu ocupat.Ce ma enerveaza astia ca trebuie si acordul tatalui la trecerea lui bb in pasaport.

Intreba cineva de actele necesare pentru pasaport, scuze, nu-mi amintesc cine..? Mai vrea sa stie???? Ca am io lista.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Helooooooou, nu e nimeni prin zona? Pai normal...doar stiti ca io cand am timp de net, e pustiu forumul!

Ia luatzi cate o pentru inviorare!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

TANIA LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI IUBITA!!!
Sa stii ca si Daria de Ela este f.f.f. cuminte. eu una nu te contrazic.
Pana la urma este cu putza sau fara burtica??

NOKI sanatate multa matusii tale.

MADUTZA condoleante familiei prietenului vostru. Sa se odihneasca-n pace.
Tatal tau ce face, este bine?

CAMELIA parca tu ai intrebat de Ela, nu? sunt bine, au venit de la munte si acum alearga sa-si monteze AC-ul. ca daca sta peste o luna....

FELICIA EU AM TERMOMETRU AURICULAR. no name, (la noi nu am auzit de firma asta, acolo este la orice pas Happy Life) adus de nasu din Germania acostat acolo 17 euroi.
SUPER BUN!!!!
mi-am luat concomitent eu temperatura la axila cu cel clasic si cu asta in ureche si arata la fel.
so, eu zic ca daca-l poti incerca....go for it.

NOKI io-s prin zona, dar am recuperat cu cititul.

MI-AM DUS COPILUL LA TARA!!!!!!!! Si deja ne vine sa plangem si mie si lui Cristi.
asta dupa ce am dormit ca draq amandoi azi noapte. Cred ca din cauza ca l-am lasat sa doarma cu socrella ca sa se obisnuiasca...
Si stam cu inima ca un purice, ca ieri mi-a facut socrella numai boroboate. Il lasa singur in capatul scarilor si ea era la vreo 20m de el...noi tipam de sus de la etaj la ea (era jos, afara la casieria romtelecom) si ea imi zice apoi ca..nu se da el jos pe scari ca nu stie!!!
trece strada fara sa se uite cu Vlad in brate in conditiile in care Cristi ii zice : stai acolo ca vine masina...
OF...OF...vreau sa terminam treaba repede poate dam o fuga si noi la tara.

in alta ordine de idei :VREM SA FACEM IMPRUMUT de vreo 14.000 euro. pe o perioada mai mare ca sa nune darame rata.
vreo idee, ceva...?????????????

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Guten morgen! Speram la o zi mai buna si mai racoroasa...

Noi bifam a doua noapte dormita cap-coada, deci suntem pe drumul cel bun....Bubitele s-au retras vizibil, traiasca Advantan Milk-ul, deci!Si doctorul meu cel bun!

Roxi- of, si voi bolnavioare??? Trebuia sa se asemene fetele noastre si cu bolitul, nu? Sanatate multa de tot! Super pozele. Se vede cat de mult i-a priit la munte. Foarte frumoasa zona!Cum a fost drumul inapoi? A mai vomitat ca la dus?

Feli- hi hi hi...asa si io aseara. Era trecut de 0.00 si nu aveam somn. Am bagat insa repede un sudoku pe mobil si gata somnul..Cu decizia voastra..ce sa zic... Va inteleg si aprob pe deplin. Saracu Doru, cred ca iese la pensie la 40 de ani daca mai faceti unul.

Azi sper sa ajung la pasapoarte, dar ma oftic ca depind de Adila si el e mereu ocupat.Ce ma enerveaza astia ca trebuie si acordul tatalui la trecerea lui bb in pasaport.

Intreba cineva de actele necesare pentru pasaport, scuze, nu-mi amintesc cine..? Mai vrea sa stie???? Ca am io lista.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Neatza!

Noki, ma bucur ca sunteti bine!
Eu voiam sa stiu ce documente trebuie pentru trecerea bb-lui pe pasaport! Multumesc anticipat!
Cand ai examenul la mate, sambata ?? Iti tinem pumnii!

Roxi, ce rau imi pare sa aud de Alexia bolnavioara!!! Refacere rapida si sanatate multa! Tare frumoase pozele ! Ce eleganta e Alexia si ce bine ii sta cu ochelari !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Wooooowwww...Joy, ce decizie inteleapta! Io ma bucur sincer pentru tine ca l-ai dus pe Vlad la tzara. Cred ca o sa-i priasca si lui si mai ales tie si burticii. Io cred ca soacra odata ce va fi singura pe pozitie va fimuuult mai rsponsabila. Cred si sper. Sa pui mana si sa te odihnesti putin si sa amortizezi bunatate de liniste.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Cami drag, asa-mi aminteam si io, ca tu erai cu intrebarea, dar am zis sa nu fac vreo confuzie.

Cum vrei sa faci cu pasaportul? Iti faci tu nou? Si treci si pe Daria pe el? Io asa am facut. Asta e varianta ieftina.

Sau vrei pasaport nou pentru ea? Asta e varianta scumpa, ca practic platesti contravaloarea unui pasaport intreg pentru copil, deci un milion.

Zi-mi care dintre variante, ca sa-ti zic de ce acte ai nevoie.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata.

Noi i-am facut lui Kriszti pasaport separat ca in Dej nu se putea sa il includem in pasapoartele noastre, doar la Cluj, asa ca in loc sa ma trambalez de doua ori la Cluj mai bine i-am facut separat. Ca tot atat m-ar fi costat (doua drumuri de Cluj, zi libera de la serviciu). Asa ca piti are pasaport separat.

Noki, imi pare tare rau pentru matusa ta. Cati ani are? Ma gandesc ca e destul de tanara daca are un copil de 13 ani? Ce sanse are sa isi revina?
Joy, deci in sfarsit v-ati hotarat sa il trimiteti pe Vlad la tara. Ma bucur ca o sa va puteti odihni macar un pic...chiar daca veti sta tot timpul cu gandul la el. Lasa ca o sa fie bine. De credit nu stiu ce sa spun, ca nu am luat de multisor. Poate au fetele vreo idee.
Roxi, imi pare rau sa aud ca si Alexia e bolnavioara. O fi epidemie? Ca prea multi sunt bolnaviori.

Si eu sunt racita de vreo saptamana si bineinteles ca nu m-am dus la doctor. A inceput cu durere de gat, o usoara stare subfebrila. Imi curge nasul...destul de colorat , ba de azi dimi si tusesc ca sa fie tabloul complet.In mijlocul verii.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Mandy, nu te juca cu boala si da o fuga la doctor, ca nu e de glumit. Stii cum se zice ca desteptii racesc vara, asa ca e de bine.Matusa mea are 53 de ani. In afara de fetitze de 15-16 ani mai are un baiat de 29, care vine azi din America, prima data dupa ce a plecat definitv acolo. Din pacate mari sanse nu sunt sa se vindece. Luni de dim a facut congestia cerebrala, iar ieri inca era onconstienta si total parlizata. Ioma astept la ce e mai rau si ma sperii de cate ori suna telefonul. Dar macar sunt pregatita psihic. Ultima oara am revazit-o toamna asta cand am fost la Cluj de m-am vazut si cu Delia.

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput