Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
No..io v-am zis ca am copilul defect azi...pai la 11 s-a trezit, a mancat la pranz PILAF
(ceea ce ea nu mananca nici daca o rogi) singurica fara sa dea deloc pe ea, iar la 15.30 cine striga ca vrea "nani"??
.
Taniuk exact de aia am zis si eu ca a fost nashpa la noi la mare, ca si noi tot la 4* am stat, la Modern (am zis sa incercam si altceva ca pana acum am stat mereu la Condor si a fost super)..camerele destul de mititele, faza cu prosoapele o recunosc din plin
, noi aveam seif dar nu mergea
, cat despre curatenie...asta insemna sa dai cu mopul pe gresie si sa arunci gunoiul in viziunea lor. Dar am zis ca poate oi fi io prea pretentioasa, ca deh..tocmai venisem de la "fitze" din Turcia, unde erau/nu erau prosoapele murdare le schimbau zilnic, nu va mai zic ca aveam, retineti, 12 PROSOAPE in baie, curatenie la ei insemna sa ne scoata salteaua de pe pat si sa o aspire cu apa, lenjerie schimbata, aranjat rufele in sifonier daca erau lasate afara, fructe zilnic, tort si altele...Iar ca bani..daca facem o socoteala a fost fix ca si la noi. Deci sfat..NU MAI MERGETI LA NOI LA MARE..ca e cea mai mare teapa.
. Hai ca m-am placintit, dar s-a deschis un subiect care m-a deranjat foarte tare si n-am putut sa ma abtin
Leea frumoasa trici!
Noki sanatate multa matusii!
ma duc sa bag si eu ceva in burta, ca mi-e o foameeeee
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Tania,
quote:
Incep si eu sa ma intreb, ca Maria: e ceva in neregula cu noi?
daca "noi" inseamna vanzatoare, chelneritze, taximetristi, secretare, bodyguarzi auncea DA!!!! este muuuult in neregula!
Ai dreptate cu nmele de daria. dar si cu cel de Stefan. Am si io un exemplar la fel de cuminte ca al tau in parc! E ianmicul nr 1 al lui Sarah. Singuru pe care l-a pocnit de cateva ori, asta dupa ce a indurat cu stoicism zile la randul de impins, tras, luat orice jucarie din mana. Iar cand s-a enervat Sarah i-a tras 3 palme in cap de l-a bulversat.
Poze cu Sarah si mami

Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
tania mersi de raspuns, ca eu eram nedumerita cu pensiunile. Dar pensiunile prin statiuni, cele care afiseaza stele, le afiseaza corect (au fost clasificate asa) sau si le pun singure?
Voi deschideti pensiune in Sibiu? Faina idee!
sa va faceti musai site pe internet la ea!
Tania, deh, mililitrul la Mamaia e mai mic decat in alte parti... 
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by tania-z
Din cele spuse de Mimi si alte mamici de Dariuci constat ca numele Daria e clar nume de copil cuminte si scump. Ma contrazice cineva?. Spre deosebire de toti Stefanii pe care ii cunosc.....
Sa inteleg ca te orientezi pt nume de fetita daca s-o confrma?

Noki_Lara spune:
Madau, io zic sa iei bere si sa sarbatoresti. Ca asa program d evoie nu mai prinzi tu curand!
Fetelor, daca Doamne fereste ma paleste nebunia si mai fac bb2, sa-mi amintiti de numele de Daria, bine? Ca-l pun si la baiat, numai sa fie cuminte....

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
dordia2000 spune:
Tania in primul rand...La multi ani sa fii sanatoasa si la punga groasa si sa te bucuri de familie si toti cei dragi.
Esti mortala...Se pare ca...nu voi aveti o problema ci...pur si simplu...traim in Romania......
Nu ma mira deloc ca si mie mi s-au intamplat multe pana acum...asa ca...te cred...si mai cred si ce nervi iti provoaca toate aceste...servicii defectuase!
TE pup si concediu placut in continuare!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
tania-z spune:
Noki, Lavi 
hai ca m-ati facut sa rad de-l trezesc pe Stefan! Eu vreau alt nume pt fetitza (in caz ca....) dar nici Daria nu e de lepadat! Noki, asa deci, cand rechinashii nostri s-or intalni sa ne asteptam la ostilitati ![]()
Madau
ce chestie, hotel Modern era a doua optiune a noastra dupa AMiral. Hehe, schimbam boii pe vaci. Ai descris la fix curatenia...exact asa se face, cred ca de aia pun mai nou gresie si nu mocheta in camere. Mama dar ce tratatie ati avut voi la turci, sa toooot mergi! Si la bulgari, dupa ce camera stralucea de curatenie, femeia de serviciu mai avea vreme sa-i si faca lui Che tot felul de animale din prosop, pe care i le aseza in patut. In alta ordine de idei, verifica ce a papat Miruniciul de curand si da reteta mai departe, ca mai vor si altii!
Lavi da, noi deschidem pensiune in Sibiu, e aproape gata (80%), cu actele merge mai greu. Cu constructia ne-am apucam anul trecut prin octombrie. Si o vrem afacere de familie , de care sa ma ocup indeaproape, cel mai important in capul meu fiind sa fie CURATA!. Cred ca incep sa devin obsedata....
Dordia multumesc mult! 
Tania
27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
felicia74 spune:
Am uitat sa va spun ca la pranz a mancat Ilinca piure de morcov cu orez
Haideti ca s-a deschis sezonul de insanaosiri pe aicea
Madau si Ilinca doarme de la 1,15 si tot facem galagie pe langa ea, dar nimic! A terminat-o boala, saraca![]()
Bravo tr Miruniciul mancacios si dormicios
gandacel despre amoxicilina - nu se administreaza la copii sub 6 ani capsule, nu substanta. Aceeasi faza e si cu negramul. Dar, ntr-adevar s-a cam grabit cu antibioticul, dar atatia dr fac asa...
Noki tare faza cu nebunia
Eu si Doru am decis ieri SOLEMN ca Ilinca va fi unicul copil. Gata, nu mai vreau bb2, nu mai am nervi![]()
Daca mi-ar fi venit si coletul LR ar fi fost o zi perfecta dar cum nu suntem in rai, asta e!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Si Nati doarme de la 13.30. trebuie s-o scol, hranesc si sa mergem la gradi dupa Silviuta.
Tania si dupa parerea mea cel mai important lucru la un loc de cazare e curatenia. Pe locurile 1, 2 si 3.
Apoi, sa nu fie chestii facute "din economie" dar care sa scada confortul turistului - de exemplu saltele din burete, sau instalatii in baie frumoase dar proaste etc.
Multa bafta va doresc!
lavi02 spune:
feli gluma-i gluma, dar serios iti zic: al doilea copil iti da mai mult echilibru ca parinte, n-o mai iei asa in tragic cu orice; poate pentru ca te preocupa amandoi si nu mai esti asa centrat pe fiecare stranut al unuia. Plus ca la al doilea ai deja experienta primului si stii cam la ce te poti astepta.
Mie imi place mult mai mult de cand sunt 2. Plus ca de cand a crescut Nati e si distractiv sa le vedem cum se joaca/discuta/cearta/fugaresc/iau la intrecere care isi bea mai repede lapticul amandoua.
Aseara Silvia i-a facut Nataliei codite
, vreo 6-7 in varful capului.