Colectia de toamna iarna 2005(139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea, ce-i dai sa pape lui T de arata asa infloritor? Serios, stiu ca ziceai ca nu mananca mai nimic, dar arata super!
Sa-l vezi pe al meu ce jigarit a ajuns saracutul, se subtiase considerabil si dinainte (la ce ture face + mofturi al mancare la greu) iar cu entero asta ii numeri coastele . Serios, ma gandeam sa-l umflu cu dulciuri, ma dispera!!! Asta era valabil inainte de entero, acum sunt fericita daca isi bea portia de apa pe zi .

Uff, mai Tania, noi n-am mai fost la mare de 2 ani, si uitasem cum e sa te enervezi pe la noi. Dar asa retin si eu, permanent era motiv de scandal din cauza serviciilor, de ajunsesem sa ne intrebam daca nu cumva avem noi o problema . Impresia generala era ca vor cu orice pret sa ia pielea de pe tine fara sa-ti ofere nimic.
Hotel murdar, transport prost, masa cum s-o nimeri, galagie maximala, plaja plina de gunoaie... Chiar, care mai e nivelul sonor al manelelor prin statiune ?

Noki . prea multe si prea grele incercari si pe voi acum. sa le treceti cu bine pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NOKI, LAVI, intamplarea face ca mai nou sa fii devenit si eu "experta" in criterii de clasificare pt ca tb sa le stiu pe de rost pt pensiunea mea de 3 stele. Asa ca stiu ce vorbesc, doar ca nu prea am cu cine, la noi functioneaza spaga si cred ca de acolo se trage si nesimtirea hotelierilor. Noki, hotelul se cheama AMIRAL, si he-he, stiti cat e o camera pe noapte fara bilet? 256 RON!!!. Pai n-as da atat sa stau aici nici sa fiu miliardara. Aaaa, au mai aparut elemente noi in camera, tot in efortul lor de a ajunge la cele 4* cazatoare: tocmai ne-am gasit hainele mutate in dulap, pentru ca s-a instalat un seif.
Mai vreti, sau va deprim de tot?

LEEA, tare dulce T., se vede treaba ca-i place cu trici, nu? Pozele cu ochelari de soare sunt cool.

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

La Amiral am stat si io acum 6 ani. La apartament si dadea balconul fix pe plaja. Divin. Mie mi-a placut mult atunci,era proaspat renovat. Dar e drept ca noi am mers cu pila maaaare de tot - am si platit mai putin si eram si "smekeri".
Dar au bagat wireless?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gandacel pai e alta poveste, mama! Atunci e spre bine, ca ce povesteai inainte era horror. Sanatate multa lui Bogdan!
Tania nu, nu, nu, nu pot sa inteleg ce au in cap oamenii astia, nu vad ca se reduc turistii in fiecare an? Of, teparii astia
Noki groaznic! Aveti grija sa faceti rost de un dr neurochirurg bun, ca lucrul asta a salvat-o pe soacra mea cand a facut atac cerebral. Si uite ca a scapat de paralizie! Vai, vai... fara cuvinte, numai vesti rele azi

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Noki, ce veste proasta! Sanatate maxima matusii tale!

Feli, ce shemecherasa e Chiti !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Multumiiiim pentru aprecieri.

Cuscra va astept cu drag in vizita.Relativ la Mateea,care are acu 84 de cm, ia sa vezi ce-o sa-i placa lui T cind va avea 170 de cm si vreo 55-58 de kg
Maria ma faci sa rid cind zici ca al tau e jigarit.L-a lovit enterocolita aia pe saracutul copil.Io ma pling in continuare ca nu maninca.A mincat bine doar vreo 3 zile cit n-a fost constipat.In rest...prooost.poate ca n-are nevoie de mare lucru ori poate ca nefacind kk se depune apropate totul,nu stiu.Cert e ca ma chinuie ingrozitor la masa.Si,desigur,ma tin si io de capul lui pina papa totusi ceva.
Mizerabilii naibii.Numai sa-si infunde buzunarele.Romani ,ce dracu.Doar nu s-or dezice.La situatia Taniei ma refer.Dar hei...ai seif,ce dracu.sa-ti treaca.Tot de la 4 stele,ca-i mai scumpa.
Noki imi pare rau pt matusa ta si pentru fiica ei.Iar pe tine,de asemenea te compatimesc pentru programul ce ti-l pune Sarah la punct.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

noki multa sanatate matusii tale, sa speram ca-si revine! Are nevoie de medici buni.

Tania dar pensiunile nu se clasifica in margarete? Sau sunt pensiuni agro-turistice - cu margarete si pensiuni ne-agro, doar turistice care se clasifica in stele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello, hello
Multumesc mult de tot fetelor pentru urari.

Tania,la multi ani! sa fii sanatoasa si iubita, sa ai parte numai de impliniri si bucurii alaturi de cei dragi.
Madutza, condoleante familiei. Sanatate soacrei si tatalui tau.
Mihaelutat,, berea o lasam pe saptamana viitoare ca sa termine si Noki cu restanta si tu cu nunta.
Cami,noi am stat 3 ani la rand in Moeciu la pensiunea Niculina. Noi am fost super multumiti de conditii si de mancare. Daca vrei am niste poze de acolo facute anul trecut, da-mi un buzz pe mess si iti arat pozele.Uite aici linkul http://www.vila-niculina.ro/camere.htm
Despre Cheile Gradistei iti pot spune ce am vazut de afara, ca am trecut in fiecare an pe acolo, arata super, cu loc amanajat pentru copii, teren de tenis,etc.
Feli, imi pare rau ca va chinuiti cu medicamentele, dar lasa ca va faceti voi bine si scapati de ele. Sanatate multa.
Mada, si Daria mea a invatat sa scuipe, ne-a tot vazut pe noi si pe altii in parc cand mancam seminte si acum ne imita, am tot certat-o dar nimic, sper insa sa uite repede obiceiul asta.
Leea, felicitari pentru "apa" si la cat mai multe cuvintele de acum inainte, urmatorul sa fie "mama".Frumoasa tricicleta s-o stapaniti sanatosi.
Noki, sanatate multa matusii tale si lui Saralici.
Sanatate multa la piticii bolnaviori.

Despre Dariuca mea pot sa va spun ca e cat de cat cumintica si ascultatoare, mananca bine, doarme bine, vorbeste foarte bine, avem toti dintii si maselutele. Aici aveti un filmulet cu ea http://www.dropshots.com/day.php?userid=121205&cdate=20070615&ctime=130646
Va pupam.

Mimi & Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mimi, iti multumesc! Intr-adevar arata foarte bine si vila Niculina!
Suuuper Dariuca vorbareata!!!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi doar pensiunile agroturistice se clasifica cu margarete/flori, cele urbane primesc stele.

Noki ce vesti proaste! Multa sanatate matusii tale!
Ce wireless in hotel, cablu, dar macar merge.

Madutza cumplita veste!!!! Acum am citit. Cred ca am vazut si la stiri, un tanar care a murit in accident cu motorul. Ce tragedie!

Din cele spuse de Mimi si alte mamici de Dariuci constat ca numele Daria e clar nume de copil cuminte si scump. Ma contrazice cineva?. Spre deosebire de toti Stefanii pe care ii cunosc.....

Leea merci de bere, tare bine pica pe caldurile astea.... Te astept sa o bem la Sibiu

Tot din ciclul "ce vraji a mai facut marea mea...." - Cine nu e interesat sa nu citeasca, nu vreau sa acaparez subiectul. dar ma bucur ca pot povesti cu voi.

Ne-am gandit noi - prost, s-a dovedit - ca duminica seara, de ziua mea, sa mergem in zona mai de fitze a statiunii Mamaia, sa mancam la o terasa mai "high". Eu imi aleg pe langa mancare o limonada, scria acolo, in meniu, 330 ml, 8 lei. OK, zic, sscump, dar ce draq, e ziua mea, hai sa iau. Vine tipa cu un paharel asa, ca pt. Stefan, de vreo 150 ml. La protestul meu imi arunca sec "aici tot timpul s-a servil limonada asa. Poate vreati de-aia scumpa, aia e la pahar mai mare." OK, pe nota de plata, in loc de limo, apare un fresh de grepfrut la 9 lei. O chem pe miss si dumneaei se ataca "n-avem, doamna, in calculator, decat fresh bagat, dar e acelasi lucru!". Eu ii spun ca si pretul difera, iar ea, ofensata, pleaca "sa verifice", se intoarce si-mi arunca scarbita de mine-cea-rupta-n-fund: "scadeti d-voastra un leu din nota!". Ei, ghiciti cat bacsis am lasat, nu?Incep si eu sa ma intreb, ca Maria: e ceva in neregula cu noi?

Tania 27+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput