Colectia de toamna iarna 2005(139)
Raspunsuri - Pagina 10
leea_cv spune:
Am pus aci citeva poze cu trici si de la strand.De va intere.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070624&ctime=092453
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
gabitaco spune:
gandacel mama ... pai ce scrii tu aici
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=102532&whichpage=14
... si ce spui acum. Asta asa ca chestie
... ori e laie , ori balaie...ca eu una nu mai inteleg nimic ....
Eu am vrut sa iti dau un sfat. Tu faci cum vrei.Mai bine nu scrii decat sa te contrazici singura.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
camelia_daniela spune:
Lavi, Madau, Roxi multumesc din suflet pentru raspunsurie referitoare la plecarea mea la munte !
Roxi, daca poti, da, te rog sa-mi mai dai detalii,ce va ! 
Tania, te inteleg ca te enervezi in astfel de conditii! Banii stiu sa ti-i ia, dar in schimb... nu ofera ceea ce ar trebui!
Important e sa fiti voi bine - sanatosi si sa va bucurati de vreme si de mare!
Leea, suuuper simpatic si
e dn. T!!! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Cucu bau!
Ehehehe...fetelor dragi, asa o sa ajung io sa-mi doresc sesiune cu stat la biblioteca departe de plodul turbulent, de numa'!
Bubitzele sunt mai bine, dra scandalurile tot la ordinea zilei. insa a dormit excelent azi-noapte, fara trezire. Ba s-a sculat la 9.45!!! Da' dupa aia a compensat la greu cu urlete si crize de nervi cand nu-i convine ceva.
Apoi abia a vrut sa se culce, incat am lasat-o sa urle pana a adormit.
Madutza, tare rau imi pare! Sa-i dea bunul Dumnezeu putere familiei indurerate!Si multa sanatate socarei tale!
Taniuka- horror povesti despre hotel. Unde stai? ca sa stiu sa NU merg! Musai du-te cu scandal ca la 4 stele trebuie schimbate prosoapele si cur-papirul zilnic...
Feli- Ili e bandita rau! 
Leea- frumos flacau pe frumoasa bicicleta la super strand!
Ma omorati cu AMR-urile voastre!!!!Al meu e de 2 luni jumate...mai bine nu ma gandesc la el.![]()
Sanatate multa restului de bolnaviori!!!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Bai cuscra,tu mai dai fata ori ba?Ca acu e maaare si tare frumusica.Sper ca n-ai promis-o in stinga si-n dreapta.Vezi ce ginere mishto cresc pt tine, ha?
iubire…in imagini
lavi02 spune:
gandacel multa sanatate lui Bogdan! Bine ca s-a dres cu starea generala!
Asa retinusem si eu, cum zice gabitaco, ca Bogdanel avea deja diaree de 3 saptamani cand a inceput sa verse. Probabil nu era asa grava.
Tania stiiim, exact de-asta nu mai mergem noi la mare in Ro. Ca dupa ce ca platesti cat platesti pe camera, iti pun o hartie ig la inceput si daca ti se termina... e grija ta sa-ti cumperi alta din timp de la chiosc.
La cati bani dai pe noapte la 3-4* ar fi cazul sa nu-ti bati capul cu hartia ig in concediu! 
Soacra-mea a fost cu bilet prin pensionari la Olanesti la hotel si tot asa a trebuit sa faca scandal la receptie ca nu dadea fufa aia cu aspiratorul prin camera, nu spala pe jos in baie, de hartie ig sau sapun ce sa mai zici...
gabitaco spune:
mai fetelor.... ia vedeti... nu va mai dati la Tudorica - ginerica al meu

Cuscra... poate ne vedem live.... avem programata o iesire catre voi prin august.
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by leea_cv
Bai cuscra,tu mai dai fata ori ba?Ca acu e maaare si tare frumusica.Sper ca n-ai promis-o in stinga si-n dreapta.Vezi ce ginere mishto cresc pt tine, ha?
iubire…in imagini
stai linistita cuscra... o pazesc bine pt Tudorica.
Da intr-adevar a crescut mare. Are cam 84 cm si vreo 12kg la 18 luni. Vorbeste intr-una si face numai pozne.E f ascultatoare si ii place la nebunie sa cante si sa danseze
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Mda..azi e una din zilele alea...care de fapt sunt din ce in ce mai dese..![]()
Taman m-a sunat mama ca matusa mea din Cluj a facut congestie cerebrala si ca e paralizata total in spital, la reanimare. Deci e clar ce va urma...Si are copila de 15 ani...![]()
Si colac peste pupaza week-end-ul asta sau celalat trebuia sa plec cu Adila rapid pana in Italia. Cred ca se alege praful...

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!

de abia astept sa se scoale si Nati sa-i dai si ei!