epilepsie, convulsii neonatale, nimeni nu stie...
Raspunsuri - Pagina 9
adiardelean spune:
Buna idee, o voi ruga pe d-mna dr Stan sa vorbeasca cu el.
Chiar acum a venit acasa sa se schimbe si i-am spus sa mai ramana caci vreau sa fac o baie ... ca omul...sa ma relaxaz, nu numai repede, pe fuga.
Vorbim mai tarziu, va sarut cu drag
Mama ingerasilor Alex si Daria
aidaciolac spune:
Pai asa draga mea , trebuie sa fi putin parsiv ca altfel te duci la vale. Baie relaxanta!
Aida - mama de pisica mica.

aidaciolac spune:
Scuze pt "parsiv". E urat spus.
Am vrut sa spun ca trebuie sa profiti de moment si sa nu lasi de la tine asa cum face si el.
Aida - mama de pisica mica.

adiardelean spune:
Am finalizat relaxanta baie, dar ce crezi , Aida, al meu sot doarme langa Daria.
Doi iepuri dintr-o lovitura!!!!!!!!!!!!!!!
Aida, spui de tratament pt mine, dar eu inca mai alaptez. Oare nu o va tranchiliza si mai tare pe Daria?
Maine ne vom ruga pt voi.
Pe zi ce trece simt ca ne cunoastem de o viata. Cu siguranta nu as fi reusit sa trec peste toate daca nu exista minunea tehnicii...internetul.Comunicand simt ca-mi eliberez o parte din tensiunea acumulata periodic, simt ca sunt inteleasa, simt ca cineva se gandeste la noi.
Va multumesc din suflet!
mihacarm2002 spune:
adi, ma bucur ca atunci cand ai scris ultimul mesaj erai mai optimista. Asta imi demonstraza ca Dumnezeu ne asculta rugaciunile si ca Dariuta se va face bine.
Dupa ce i-ai pus sup. recomandat de dna dr. nu a dormit mai bine?
Azi stiu ca veti merge si la biserica si la dna dr. Voi trece si eu pe la o biserica si ma voi ruga pt voi in fata ei.
Ce bine ca inca alaptezi. Stiu ca scriai ca Dariei ii place f. mult sa suga. Cred ca ii place sa te simta, stie cat o iubesti de mult, de aceea ii place atat de mult si masajul.
Va pupam dulce pe amandoua!
camelia_daniela spune:
Adi, sa stii ca suntem in continuare alaturi de voi cu o rugaciune! Sper din tot sufletul veniti cu vesti bune cat mai repede! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
adiardelean spune:
deabia azi a ajuns d-mna dr.Am sunat-o si m-a rugat sa revin mai tarziu ( era in aeroport) pt a stabili o eventuala intalnire.
Daria nu-i bine.Am facut un frafic al crizelor din ultima luna si nu mi-a iesit bine deloc. Din pacate curba este ascendenta...
Va tin la curent.
Pupici!

pt voi sa fiti bine!