epilepsie, convulsii neonatale, nimeni nu stie...
Raspunsuri - Pagina 10
adiardelean spune:
Am vrut sa spun grafic, al crizelor .Am agenda ei in care notez zilnic fiecare amanunt semnificativ in speranta formularii unor corelatii. Am inceput sa fac grafice utilizand diferite variabile, pt a concepe previziuni... dar din pacate boala nu urmeaza tenta matematicii... este atat de imprevizibila incat ma sperie... Dar tb sa fac si eu ceva , altfel innebunesc!
Mama ingerasilor Alex si Daria
aidaciolac spune:
Of , ca imi vine sa mor de ciuda!
Sunt tare curioasa ce o sa zica dr. Oare ce are de gand in continuare?
si sunt aici.
Gata. De azi nu mai astept vestile bune de la tine. Poate asa o sa le dai singura , ca pana acum am tot asteptat si dupa cum zici tu , Daria e mai rau.
Sper ca ai inteles corect.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
adiardelean spune:
Acum ne imbracam si plecam la Timisoara.Daca mai am timp va scriu asta seara , daca nu maine.
Tineti-ne pumnii!!
Va pup.
sanziana72 spune:
Sanatate si sa speram ca totul va fi bine.
Drum bun!
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
aidaciolac spune:
Pai totusi ar trebui sa iti aduni puterile si sa ne spui ceva ca mai am putin si incep sa bat cuie in perete.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
adiardelean spune:
Aida, nu bate cuie in perete. Pur si simplu azi m-am trezit bine dispusa si dupa ce i-am dat Dariei la 10 sucul de fructe, mi-am imbracat copiii si am iesit afara. Am stat pana la 13 si atunci as mai fi stat dar Alex voia in casa.Daria a dormit linistita imi era atat de drag de ea...
Ce pot sa spun? Mi-a incarcat bateriile d-mna Dr. .Mi-a zis ca din punctul sau de vedere o vede din ce in ce mai bine. Mi-a tinut prelegere de cum sa ma port cu Alex, ne-a modificat dozele de medicatie , una in crestere alta in descrestere. I-am aratat pe camera crizele DAriei si mi-a spus ca fata de ce a avut acestea sunt nesemnificative. Eu incercam sa exagerez totul dar ea ma contrazicea si-mi arata cum sa o tin pt a-i intari gatul, cum sa ma port cu familia si cu mine... mi-a zis ca ain timpul in care am stat la dansa, si am stat , Daria nu a "facut nici o greseala". Prin urmare sa ma concentrez asupra altor fapte.
Ne-a trimis sa-i facem un control oftalmologic Dariei caci are pupilele prea dilatate si se micsoreaza foarte incet in contact cu lumina. M-am speriat, dar incerc sa nu ma mai gandesc si la aspectul asta caci voi innebuni de tot.
Luni sun la un cab in Tim poate avem noroc si ne face programare pe marti cand mergem si la eco transfontanelar.
Of, Doamne, macar de-ar fi bine.
Nu aveam destule?
Va sarut dulce!

pt Daria si pt tine!