epilepsie, convulsii neonatale, nimeni nu stie...
Raspunsuri - Pagina 11
mihacarm2002 spune:
Cat ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune!
Cat priveste consultul la ochi, nu te gandi la ce-i mai rau. Atatia copii mici poarta ochelari.
Hai, sa vezi ca Daria va fi un copil perfect sanatos! Sunt convinsa de asta!
camelia_daniela spune:
Ma bucur mult de tot ca ai venit cu vesti mai bune!
Cu privire la controlul oftalmologic, eu zic sa nu-ti faci griji ! Totul o sa fie bine si Daria o sa-si revina complet !
Multa putere iti doresc si sper sa vii cu vesti bune in continuare! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
aidaciolac spune:
Of adi , pai asta sa fie cea mai mare problema a ei , ca ochelari poate sa poarte fara probleme si fiind mica o sa se obisnuiasca repede.
Ce noutati ne mai spui?
Te-ai mai linistit?
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
adiardelean spune:
Ieri am fost la slujba, dupa care din nou i-a citit preotul Dariei o rugaciune si-a impartasit-o. A fost foarte cuminte , chiar am asistat impreuna la toata slujba.
Maine mergem din nou la Tim pt eco transfontanelar, eco la bazin si control oftalmologic .Daca este libera D-mna dr. poate ne vedem si cu dansa.
Sunt nerabdatoare sa vad in ce masura s-a absorbit hemoragia cerebrala a Dariei.
Va pupam cu drag,
Mama ingerasilor Alex si Daria
aidaciolac spune:
Maine aveti o zi foarte grea.
O sa ne gandim la voi sa fie bine.

nov2006
mihacarm2002 spune:
Asa e, azi e o zi grea pt tine.
Ma voi ruga sa te intorci macar la fel de optimista cum ai venit vineri.
GGina spune:
Imi pare rau prin ce treceti.
Ti-a spus cineva la un moment dat ca este west sindrom,si eu cred la fel.
Fetita ta i s-au administrat prea multe medicamente de la inceput si nu cred ca isi va reveni asa usor.Din mesajele tale inca nu-si tine capul,probabil ca nici nu o sa si-l tina nici de acum in colo.I s-au dat injectii ,deobicei injectile sint ultimele care se administreaza si deobicei dau rezultate.Bine acum depinde si de care.
B6 il ia degeaba.Sau complex B.
Sint multe de povestit ,dar ma opresc aici pentru ca stiu ca nu o sa iei in seama mesjul meu.Sanatate!
P>S Sti ca toate medicamentele aste au si efecte secundare ,nu?
camelia_daniela spune:
Adi, va tinem pumnii sa fie totul bine si sa veniti cu vesti bune! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
adiardelean spune:
Pt Gina
Te rog daca poti , argumenteaza pe larg ceea ce mi-ai putea spune. Nu ma supar, sunt pregatita sa infrunt Raul si sa lupt pt Daria mea.
De ce sunt multe medicamente? De ce consideri ca terapia cu synacthen se face ultima?
Te rog daca esti in masura sa intretinem discutii pe teme eceasta, sa revi. Multumesc foarte mult pt intelegere.
Azi am fost la eco transfontanelar, hemoragia s-a mai retras dar pe o portiune persista semnele.Ventriculii sunt perfecti, in rest totul bine...Aceste informatii au fost imbucuratoare si pt Dr.Stan, care ne-a incurajat din nou. Ne-a modificat dozele pt lamictal si ne-a scos rivotrilul. Ne-a dat sa facem injectii cu cerebrolisyn... Nu cunosc nimic despre acesta si nici nu am gasit decamdata pe google.Daca cunoasteti ceva va rog sa ma informati si pe mine.
La oftalmolog singurul fapt concret ce ni s-a spus este ca Daria vede... insa nu s-a pronuntat in ce masura sau cat vede deoarece nervii terminali sunt nedezvoltati conform varstei. Asa cum ne-a spus si d-mna dr, este in urma cu trei luni dpdv al dezvoltarii.La urmatorul control oftalmologic , daca Dumnezeu va vrea sa inregistreze progrese Dariuta noastra, ne va spune si restul... acum a considerat ca este mult prea devreme si ne-a zis ca nu vrea nici sa ne dea mair sperante nici sa ne sperie. Pur si simplu nu stie cu siguranta decat ca fundul de ochi este perfect, retina deasemenea iar de vazut VEDE.
Va sarut cu drag,
sa auzim numai de bine
Mama ingerasilor Alex si Daria
aidaciolac spune:
Draga mea , ma bucur nespus ca esti mai linistita si ca sunt semne bune.
Este adevarat ca aceste medicamente au efecte secundare , dar ... daca alt tratament nu exista poti lasa asa copilul?
Si eu astept sa mai treaca Gina pe aici si sa ne da ceva informatii.
Va
si toate cele bune!

nov2006