epilepsie, convulsii neonatale, nimeni nu stie...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Vai draga mea , nici nu stii cat de mult ma bucur pt voi.
Sa stii ca daca Stan a zis ca in 4 - 5 ani vei uita de episoade , atunci sa stii de la mine ca va fi mai repede. Si noua ne-a zis sigur 5 ani si au fost doar 3 ani si jumatate.
Si ti-am zis,iti va deveni prietena si o sa ai cui sa te confesezi.
Iar daca are grija de micuta(nu ai spus cum o cheama) , va avea grija de toata familia.
Si daca Stan a zis ca va fi bine , atunci va fi bine.
Daca nu stii sa faci ceva , cum sa rezolvi o problema cu micuta sau cu baietelul(nume?) ... sau cu sotul , intreab-o ca iti va da cel mai bun sfat.
Ma bucur nespus de mult pt voi!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Adriana, ti-am citit povestea si vreau sa-ti spun doar ca sunt alaturi de voi si ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie totul bine pentru fetita ta si pentru intreaga familie!
Va tinem pumnii si speram sa fi totul bine!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Aida, i-am spus dr Stan ca sunteti bine si a reusit transplantul pt Emma, s-a bucurat.
Micuta mea printesa este Daria iar printul este Alexandru.
Ieri ne-a servit cu cafea dr Stan dupa care am vorbit tot felul pt a ma deconecta spunea ea. L-a pus pe sotul meu sa o tina pe Daria.
Ne asteapta duminica viitoare toata familia dupa care va pleca in concediu. Ce emotii am pt concediul dansei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Ma intereseaza si pe mine cum si unde pot programa o consultatie la dr Stan (cum o mai cheama ?) si cand se intoarce din concediu.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Sanziana, nu stiu exact cand se intoarce d-na dr dar iti spun exact duminica, dupa ce vin de la control. Ea este sefa la Spitalul de neuropsihiatrie pediatrica din Timisoara , str. Corbului, nr, tel 0256/494.434, dr. STAN VIOLETA, cabinet particular : 0256/204.601, nr. de mobil eventual il vei lua de la dansa. Eu pot sa ti-l dau dar este mai bine sa-l ai de la d-na dr., in prima faza.
Sapt aceasta o gasesti, de luni nu mai vine la spital.
Bafta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este un om extraordinar!!!!!!!!!!!!
Si sti de ce?
Pt ca este mama si a trecut prin ceea ce trecem noi ... tocmai problemele neurologice pe care le-a intampinat cu fiul dansei a determinat-o sa aprofundeze specializarea si o ajuta sa ne inteleaga infinit mai bine situatiile noastre...

Mergi la inceput

Am sunat-o ieri pe d-na dr. Stan, intr-o disperare a mamei depresive care ar dori ca fiica sa sa fie perfecta peste noapte. M-a linistit , ne-a dat intalnire duminica dupa care a spus ca doua sapt nu vor fi foc...
Va scriu duminica!
Pa!

Mergi la inceput

Hello! Cum sunteti?
Ce ati facut azi la cabinet?

Mergi la inceput

adiardelean , cum sunteti? Ce mai face Daria si cum este si cu Alexandru acasa?
Sper din tot sufletul ca sunteti bine!

nov2006

Mergi la inceput

Dragele noastre Aida si Emma, am fost ieri la Tm la d-na dr si pe langa faptul ca ne-a marit dozele la 3 medicamente, s-a declarat multumita din punctul sau de vedere vis-a- vis de evolutia Dariei. Am fost si cu Alex si ne-a spus ca este deosebit atat ca aspect cat si ca IQ, aceasta dupa ce a stat de vorba cu el.
Eu una sunt diperata din 15 august pleaca in concediu si revine abia in 29, in 30 trebuie sa o sun.
Ne-a incurajat, ne-a spus sa nu fim panicati si si-a inregistrat in tel nr meu de mobil. Pot sa o sun daca am nelamuriri mi-a promis ca-mi va raspunde. La plecare ne-a sarutat pe toti 4 membrii ai familiei . Imi este foarte draga aceasta persoana.
Am tot intrebat-o cand vor disparea definitiv crizele dar nu mi-a raspuns concret in sensul ca mi-a spus ca dozele nu sun t suficient crescuta pentru a obt rezultatul scontat iar daca nu vor disparea mai are o alternativa. Care? Nu ne-a spus. De ce s-a ferit sa-mi raspunda mai exact daca vor disparea sau nu aceste ultime crize?
Nu stiu ce sa mai spun, imi este in continuare frica ... si de umbra mea... zilnic, dimineata ma intreb daca voi avea puterea de a trai ziua pana la capat... Cand se vor termina toate?
Va sarutam cu drag, Daria, Alex si Adriana

Mergi la inceput

Aida si Emma poate ne ajuta bunul Dumnezeu sa ne facem bine si mi-ar face o placere deosebita a ne cunoaste.
Va pupam,
adiardelean73@yahoo.com

Mergi la inceput