epilepsie, convulsii neonatale, nimeni nu stie...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Draga mea , imi pare nespus de rau ca ai probleme deja!
Am auzit ca ai fost la Timisoara . Unde? Pe str. Corbului?
Daca da , sper ca la Dr. Stan Violeta - stie ce face.
Daca vrei informatii si numere de telefon da-mi un mesaj.

Sper ca totul sa mearga spre bine!

Aida - mama de pisica mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiardelean spune:

Dragele mele prietene, ma intorc azi acasa dupa ce ultimele 3 sapt le-am petrecut in timisoara, pe corbului , la spit NPI.
Voi mai merge doua zile caci externarea definitiva o vom avea abia miercuri. Dmn dr Stan Violeta a observat azi profunda stare de depresie a mea si m-a trimis de urgenta acasa, urmand sa-i facem cele 3 injectii aici la arad.
Of, Doamne greu a fost, si inca nu a trecut. 21 de zile de tratament injectabil cu synacthen de 2 ori pe zi. 42 injectii !!!! saracul copil, si 5 zile de perfuzii cu manitol si hsh. Acum avem ca medicatie depakine, topamax, rivotril si de cateva zile lamictal. Crizele s-au rarit foarte mult insa ceea ce noi nu ne dadeam seama a iesit la iveala .Fetita era intr-un status de crize la internare care se acopereau una pe alta. In timpul tratamentului disparea un tip de crize si apareau alte tipuri. Credet-ma am crezut ca inebunesc. Ieri am culminat si toata ziua nu m-am mai putut opri din plans. Acum sunt mai linistita , am facut o binemeritata baie, copila doarme, suntem acasa mai ales ca azi aniversam ziua sotului.
Va tin la curent cu elolutie in zilele ce urmeaza, despre spital prefer sa nu povestesc, este ca la ... nebuni... cu gratii la ferestre si culoarele inchise cu cheia... ti-e frica sa mergi la baie... acolo intri sanatos si pleci daca nu nebun cel putin cu depresie nervoasa da...
vapup pe toate, va multumesc tuturor pentru randurile scrise.

Mergi la inceput

Draga mea , sa stii ca ma gandesc la voi!
Sper ca Dr Stan te-a trimis acasa cu tratament si pentru tine.Poate pare stupid dar trebuie sa il iei si o sa vezi ca o sa incepi sa privesti mai clar problema .
Dr Stan de ce imi place (?) , ca iti devine o adevarata prietena pe care o poti suna la disperare si stie ce spune (eu m-am convins in 5 ani de zile).
42 de injectii ! - ce mai conteaza , sa le faca iar rezultatul sa fie un succes - asta va doresc.
Inca ceva , daca tot trebuie sa stai in spital fa te rog abstractie de conditii si de cei de langa tine si gandeste-te ca esti acolo pt fetita si ca va fi bine.

Va imbratisez si sper ca Stan sa isi pastreze renumele in continuare si sa o faca bine si pe fetita ta!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Adriana, chiar ma intrebam de ce nu mai raspunzi. Eu speram ca sunteti in concediu, nu la spital.

Bine ca macar se mai clarifica lucrurile. Va tinem pumnii sa se rezolve cu bine.

Din pacate stiu cum e in spital. E greu, dar uneori e nevoie. Fetita mea, care e ceva mai mare, cand am iesit din spital incepuse sa imite tot felul de comportamente ciudate pentru ca ei invata prin imitatie, a durat ceva pana am facut-o sa uite si sa inteleaga ca trebuie sa se comporte altfel.

Ati mai facut EEG-uri ? Cum au iesit ? Pana la urma care e diagnosticul ?
Vezi si medicamentul de care vorbea UlpiaTraiana (Cristian), poate ca ar fi o alternativa.

Adriana, ai grija de tine ca e foarte important sa fii tu cu psihicul ok. Cat esti in spital poti sa mai iesi cu cea mica la plimbare ? Nu ai pe cineva sa te ajute sa mai stea cu cea mica peste zi in spital ca sa mai poti iesi si tu sa te relaxezi ? Eu nu stiu ce m-as fi facut fara mama care venea zilnic la spital si statea cu cea mica, mai ales ca ziua eu mergeam la serviciu.

Bucurati-va de casa si de familie si insanatosire grabnica.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Imi pare tare rau prin ce treci.
Eu ti-as recomanda sa vii la Bucuresti daca mai apar crize, insa sper sa nu mai fie cazul.

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

Diagnosticul D-mnei Stan : status de crize epileptice polimorfe post hemoragie cerebrala la nastere;
Groaznic, nu-i asa?
Maine mergem din nou la control, deja ne este eliminat progresiv un medicament. Crizele mai apar intr-o forma mai usoara, facute cu ochii, despre care d-na dr spune ca sunt centrele encefalice de profunzime care dispar ultimele.
Sa dea Dumnezeu asa sa fie!
Am inceput sa-i administrez banana si supa de morcov. Mititica nici nu mai stie daca este medicament sau diversificare. Vorbesc cu ea dar inca nu a inceput sa reactioneze ca un copil de 4 luni si 3 sapt. Este inca pierduta in lumea ei dar imi sterg lacrimile si imi doresc sa pot trece totul. Saptamana viitoare imi aduc baietelul acasa, a stat deja mai mult de doua luni la mama mea.
Sa imi tineti pumnii in viitor!!!
Doamne de s-ar opri crizele!!!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Eu am vazut multe cazuri a lu' dr. Stan (inainte si dupa).
Emma a mers la gradi 2 saptamani , iar acolo m-am imprietenit cu mamica unui baietel pe care il trata chiar ea. La inceput nici ea nu ii dadea sanse , iar Patrik a stat in scaun de forta (ca nu putea sa stea in fund sau cu capul ridicat) pana aproape de varta de 2 ani. La 3 ani sa vezi cum alerga si cum se juca ... Adevarat ca nu prea vorbea (foarte putin) , dar acum la 5 ani nici nu zici ca copilul ala a avut probleme neuro.
Este esential ca ai mers din timp.

Stiu ca este greu , si eu am umblat cu Emma pe acolo (nu am ramas in spital ca suntem din T-soara si nu a fost nevoie) dar stiu despre ce vorbesti , dar timpul va trece si va fi din ce in ce mai bine. O sa vezi.
Daca Stan nu ne trata , Emma nu ar fi suportat curele de chimio sau anesteziile si operatiile si chinurile.
Daca ii spui de Emma Ciolac o sa stie de cine vorbesti. Spune-i ca suntem acasa si transplantul a reusit.

Sunt curioasa ce a zis ea despre viitor , ca sanse are sau inca nu s-a pronuntat? Oricum sa stii de la mine ca ea nu o sa spuna niciodata ca va fi bine si nu va fi , mai degraba spune ca nu prea are sanse si face copilul bine. Si de Emma a zis ca am adus-o tarziu , ca o sa fie mai greu , iar dupa 4 luni EEG-ul a fost bun su mi-a zis sa uit ca a fost bolnava. Noi am luat tratament pana la 3 1/2 ani.

Va imbratisez si sa stii ca ma gandesc la voi cu drag tot timpul!
O sa vezi ca va fi bine!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Adriana draga, ne rugam pentru voi!!! Stiu ca Dumnezeu ne asculta rugaciunile si intr-o zi toata aceasta perioada neagra va deveni o trista amintire!!! Doamne ajuta si trimite un inger pazitor pentru micuta ta!!!

mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Dragele mele, maine merg la control pt ca azi micuta a facut febra ce este drept mica dar pt mine ingrijoratoare. Cata rabdare are d-na Stan, sa-mi dea sfaturi si in caz de febra si cu atat mai mult ne primeste duminica la control. Cat despre micuta mi-a spus ca am venit in timp util si in 4-5 ani voi uita aceste episoade cu desavarsire. Atat ma sfatuieste sa am rabdare cu ea, mi-a explicat ca practic 2 luni ea nu a asimilat nimic, practic a vegetat dar va recupera. Rabdare sa aiba mama. Azi cand am sunat-o m-a intrebat de baietel. Vrea sa vorbeasca cu el neaparat, cand il aduc de la Ploiesti.
Aida , maine ii spun despre voi.
Va pup si va tin la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Adriana ma bucur ca ati dat peste cineva care sa va ajute. Multa sanatate, putere si rabdare tuturor.
Sa treceti cu bine de febra si sa cresteti mari si frumoase.

Pupice si fetitei si baietelului si parintilor.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput