Colectia de toamna iarna 2005(138)
Raspunsuri - Pagina 26
lavi02 spune:
catutza nu s-a mai tinut intalnirea pt ca Bogdanbel s-a imbolnavit, Noki a trebuit sa fie la 18 cu mama ei la
samd.
catutza spune:
Lavi , i-mi pare rau ca nu v-ati mai intanlit, abia asteptam sa ne povestiti cum a fost.
Gandacel , multa sanatate lui Bogdan, 
Madu , offf
sper sa nu fie ceva grav
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bic spune:
Mey, ce-ati patit? Atita copilasi bolnaviori?
Madau, sper sa ne dai vesti bune curind.
Pentru viitor daca Doamne fereste mai e cazul si la alti copilasi, am inteles ca se poate scadea febra nu numai cu impachetari, ci si cu o baie cu apa caliie timp de vreo 15.20 min. Apa se distribuie pe corp si in special pe cap, asa cum spunea si negara
Sanatate!
Eu intrasem sa va spun ceva dragut. Azi m-am facut ca dorm si Smaranda mi-a dat un pupic in timp ce tineam ochii inchisi si capul pe pat. 
Si apropos de degete in buric, care buric, frate, ca fii-mea sta toata ziua cu mina-n pasarica. Am citit ca asta e o prima faza de masturbare si ca singura reactie buna este sa ignori acest comportament.
Smaranda voia sa ne vada buricele noastre mai inainte si interesant este ca zicea "mama" pt. buricul meu si "tata" pt. buricu' lu' ta-su. Sa fi asociat buricul cu genul fiecaruia dintre noi???
Acum mai nou zice "bic" la buric ![]()
Si de doua zile are o noua obsesie, din tema placerilor mai mult sau mai putin sexuale: ma pune sa-mi dau sutienul jos ca sa-mi vada "oshiii". De unde pina unde "oshii". De la culoare rosie??? Sa mor ia ca n-am tzitze rosii. Prima oara cina m-a pus sa fac streaptease, s-a uitat la ele, a zis "oshii" si a facut semnul pentru lapte, dar nu s-a repezit cu gura la ele si nici nu a zis "lapte" (cuvint fooarte cunoscut pt. ea).
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
joy04 spune:
neata.
MADAU ce faceti?????????? ah ce rau imi pare ca nu am mai bagat un ochi aseara pe aici...
si vlad mi-a facut la fel cum spui tu febra de 2-3 ori pana acum. numai cu febra peste 39.5 si nu scadea decat putin (pe la 38.5) dupa antitermice si tinea putin (o ora maxim) apoi urca iara spre 40...
dar eu ii dadeam intre nurofen si panadol nevralgin picaturi.
el avea cam 10 Kg si ii dadeam 9-10 picaturi.
doar asa mai reuseam cat de cat sa-l tin in frau.
si vlad a avut rosi in gat de fiecare data, i-a trecut cu antibiotic. cand a mai facut febra maricica - adica in jur de 38.5-38.8 maxim de l-a tinut vreo 3 zile - a fost viroza. a trecut de la sine, doar antitermice, ceva de nas, de stranut, fara antibiotic.
doar ca eu l-am dus de fiecare data la dr.
GANDACEL ce face Bogdan? stii ca am patit-o si eu cu vomitatul de curand. l-am tinut un pic pe regim dar nu contra diareei ca la el nu a fost necesar. am evitat sa-i dau chestii care ii "stimuleaza" acidul gastric, sa nu faca gaze...eu i-am dat lapte -diluat in cereale de orez - ca nu am luat fara lactoza.
dupa vreo 3 zile de chinuiala ca nu stiam ce sa-i dau sa pape am inceput sa-i dau sa pape normal.
eu sunt sigura ca vlad a facut de la caise sau i-am dat dintr-o piersica care era un pic stricata pe o parte. exact ca FELI, doar ca Ilinca a avut diareea. nu mi-a trecut prin cap ca-i tot fructul stricat.
-ici multi si asteptam vesti bune.
BIC ce nu as da sa ma pupe si pe mine vlad...in schimb el daca ma vede cu ochii inchise vine imediat si ma trage de pleoape sa-i deschid.
cum ii deschid rade la mine, pleaca si dupa vreo 2-3 pasi se intoarce si se uita daca i-am inchis la loc....
si apoi daca-i fac de cateva ori asa se supara si ma maraie....
cu titzi...el si le caut ape ale lui si se gadila la ele. baga mana in tricou. plus ca mi le cauta si pe ale mele si ma trage cateodata de ele de mor.
dar de cele mai multe ori nu indrazneste sa puna mana. nu stiu de ce....
LEEA sa pui poze si cu T in trici. mie mi-a placut de prima data trici asta, este deosebita, doar ca nu as fi dat atatia bani pe ea. cu ochelarii de soare, habar nu am.
eu una nu port dar am ochelarii de vedere heliomati dar si daca nu-i aveam nu-mi luam ochelari de soare din piata.
mai ales acum cand pe toate drumurile auzi dr vorbind ca decat ochelari prosti mai bine fara.
mai io-s super suparata. nu stiu cum sa-l fac pe vlad sa stea pe olita.
nu sta nici o secunda!!!!!!!

ca sa numai zic ca-l mailas princasa in putza goala doar doar ii prind cate un pipi la olita ca sa priceapa si el despre ce-i vorba si nu frate, pleaca si gasesc ca face cine stie pe unde.
iara de caca insirat prin toata casa, numai zic. si nu-mi vine sa-l mai cert ca am ridicat odata tonul la el cand a facut in tot patutul si de atunci se sperie rau cand face caca. adica se speria si inainte cand vedea kk, dar acum fuge mancand nori si alearga sa-l iau in brate si plange...
aseara cristi il forata sa stea pe olita, el se arcuia si urla..io-i ziceam lui cristi sa-l lase in pace ca mai rau facem daca il fortam...

si hai sa-l si laud: s-a cumintit!!!! de nu-mi vine sa cred, fetelor. ( a durat chestia vreo 3-4 zile, am tooot uitat sa va zic, dar de ieri i-au crescut niste cornite mari)
noaptea tot se maraie, dar macar ziua este mai intelegator. tot in fusta mea sta - sau a lui cristi - vine si ne ia in brate picioarele si se lipeste de noi, ieri a fost cam marait si o facea intentionat ca sa-l tin in brate...adica ma asezam jos si-l tineam asa, lipit de mine, el tinea caputul pe umarul meau si abia il dezlipeam.
de plec in sufra e dupa mine, de plec in baie vine imediat...cand fac mancare trebuiesa-l iau inbrate sa-i arat ce fac in cratita, cand ii pun BE ma pune la fiecare secventa sa-i spun ce este acolo, ce se intampla si daca mai dau in bara ca nu-s atenta, imi atrage atentia ca nu-i asa. nu, nu vb, dar prin sunete de nemultumire care tin pana ii spun ca porcu-i porc si vaca vaca.
ai vostrii fac asa???
Joy
27+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
felicia74 spune:
NEata!
Va ziceam ieri ca Ilinca tuseste gros cand se trezeste. Am fost aseara la dr, cica nu are nimic in gat, la plamani, iar tusea e de la aerul uscat din camera.
Ei bine, azi a facut iar febra, ca doar e sambata nu?
38.7.
Sper sa-i treaca, ca nu mai vreau s-o duc la camera de garda.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
FELI vlad mi-a facut infiecare weekend vreo 4 saptamani la rand febra!!! si stare de agitatie... de fiecare data am fost la dr si de 2-3 ori avea un pic de rosu in gat (viral).
sper sa nu ne calcati pe urme...
mai, tocmai zise Oana Cuzino la tv ca copii sub 2-3 ani NU AU VOIE LA SOARE, LA MARE!!!
cica ne nastem cu bagajul genetic de cate alunite avem si cum vor fi dispuse, dar ca aparitia lor este determinata de scadearea sistemului imunitar, de expunerea la soare...
adica alunite care in mor normal ar trebui sa apara pe la 30ani, apar din ce in ce mai des la adolescenti...
Joy
27+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
leea_cv spune:
Mada veshti??? Da bune sa fie.
Ginda la voi cum mai stau lucrurile?
Cata cu pruncu vin.Fara el n-are farmec.As fi prea relaxata.
Bic ce sensibila e Smaranda!Ce draguta.Stie ea ca mamica o iubeste cel mai tare si se manifesta ca atare.Cu buricu...cred ca da,unul e al lui tati,unul al lui mami.Si.esti sigura ca n-ai tziti rosii? Ia verifica din nou.M-ai facut sa rid.T are o placere asemanatoare.Io am un sutien d-ala din silicon tot,de se lipeste pe sini si e fara bretele.E, cind ma vede cu ala,imi ridica toate hainele sus si pipaie la greu.
Joy a fost mai ieftina decit pe site,adica 5 mil.In pana mea,macar atit sa faca ta-su.Si subscriu la chestia cu olita.Exact asa face T.Si pipi prin toata casa...etc.Imi da impresia ca o sa-l tin in scutece pina-n noaptea nuntii.
Alina referitor la suzeta si T e innebunit.Fara ea e mooort,iar eu dilie.
Feli ia vezi tu partea buna a lucrurilor.Weekendu are 2 zile doar, pe cind sapt de lucru 5.Asa ca mai bine acu.Glumesc desigur.Pup Ilincutza.
Noi mergem din nou la pediatra de kk.Minunea a tinut 3-4 zile.cred ca s-a obisnuit organismul cu medicamentele si acu la revedere kk.Iar taaare si iar ca oitzele.Ma imbolnavesc io pina la urma.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
felicia74 spune:
Bai, a facut 39,3. Doru vrea s-o ducem a camera de garda, sa nu fie cumva bronsita
Dar dr aseara a zis ca nu are nimic la plamani![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
leea_cv spune:
Du-o Feli, paza buna trece primejdia rea!
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...