Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mirabilis acum are 38 febra,si ii dau Efferalgan o noua doza. Am inteles de la dr ca ii pot da cate un supoz cu Novocalmin la 8 ora, e ok?. E posibil sa-i mai creasca inca odata asa rau febra? Daca da..o bag din nou la impachetari?

Suspectez un rosu in gat sau ceva, cu toate ca nu da semne ca ar durea-o gatul. Vaccinurile le are facute (ROR adica), cel de varicela nu-l are. Mi-e teama sa o scot din casa sa o duc la spital, mai bine chem o salvare particulara ceva. Multumesc din suflet ptr ajutor, nu stiu cum am sa ma recompensez

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Inca ceva..Efferalgan nu mai vrea sa ia..PANADOLUL cat se da?

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Offf, Madau...prin ce treceti!! Imi pare rau ca nu te pot ajuta..dar sunt alaturi de voi cu gandul macar daca cu altceva nu am cum. Eferalganul nu il ia deloc??? Eu lui Stefan de Craciun cand a racit si protesta la nurofen rau de tot i l-am dat tinandul de nas,fortzat. Stiu ca e cam barbar dar...tb sa il ia iar de bunavoie nu voia deloc asa ca...il culcam, bagam seringa si il tineam de nas si nu avea incotro decat sa inghita. Dupa care il luam si il iubeam si era ok. Sanatate multa si sa speram ca nu ii va mai creste febra!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Cand i-ai dat ultima oara un antitermic si ce? Eu zic ca Panadol 5 ml o data la 6 ore ar trebui sa fie ok. Dar...dupa cum spuneam, incearca sa nu o incarci cu prea multe! Si cand febra devine prea mare, Novocalmin. Sau impachetari, daca merge asta bine. Ca scade bine febra si efecte secundare nu are.
In concluzie, daca vrei sa treci pe Panadol, da-i 5-6 ml la 6 ore. Dar dc sa zicem mai face febra intre timp, Novocalmin sau impachetari. Eu asa as face dc as fi in locul tau.
Mergeti la dr maine, nu? Sa se uite in gat, gurita, urechi.....etc...Ganglioni...

Mergi la inceput

Mirabilis i-am dat asa:
-la 18 - Nurofen
-la 21 - Novocalmin
-la 23 - Panadol

Am sa ma trezesc peste noapte sa-i mai iau febra si daca mai face peste 39 o sa-i mai bag un Novocalmin..dar asta inseamna ca abia peste 8 ore de la celalalt pot sa-i mai dau nu? Asta inseamna pe la 5 dimineata..si daca nu tin febra in frau pana atunci, ce fac? Ii dau mai rapid?. Nici nu vreau sa ma gandesc cum face daca o trezesc din somn sa-i fac impachetari...sper sa nu mai fie cazul

Scuze fetelor ca am acaparat subiectul

Mergi la inceput

Revin...Panadolul ala parca a fost apa de ploaie, nu i-a scazut deloc febra si are deja 1 ora de cand i-am dat.
Of, vom avea o noapte grea..tineti-ne pumnii. Va las acum..noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Madau...sa aveti o nopate linistita si fara peripetii cu febra. Astept maine dimi sa ne spui cum se mai simte Miruna!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Madu , sper sa aveti o noapte usoara si linistita iar Mirunici zbarlici sa se trezeasca maine fara febra, Aveti grija de voi

Diana , nu ai somnic?

Fetelor , cum a fost la intanlire? Asteptam poze

Noki , ce face mama ta? Ce a spus doctorul? Nu ne mai fierbe

Leea , sa foloseasca Tudor tricicleta sanatos, si sa se plimbe cu ea muuult.Te-am mai intrebat dar nu cred ca mi-ai raspuns: vii cu Tudor la intanlire?(sper ca da)

Eu va doresc un we placut tuturor, noi o sa tragem chiulul ca plecam la mama la curte si revenim duminica seara.Va , nb

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Noi plecam la spital, nu cedeaza febra deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau daca mai face febra mare peste noapte fa-i impahetari.

Otetul aromatic pus pe sosetele umede a fost eficient la noi. In lipsa de otet aromatic banuiesc ca se poate folosi si simplu.

Novocalmin nu cred ca e bine sa-i mai dai prea repede.

Nati a avut in 2 randuri 39.5-39.6 (pe masurate, ca e posibil sa fi avut si mai mult) din cauza unor viroze. Dupa vreo 3 zile de febra i-a scazut. Febra asta mare o fac de obicei in toiul noptii.

Picaturile de algocalmin fiola se sau 1 picatura/kg corp. Deci la Mirunici vreo 12 picaturi.

Doamne ajuta! Iti tin pumnii, ca stiu ce nasol e!

Gandacico sper ca ai reusit sa bagi mare cu sarurile de rehidratare. M-am tot gandit la tine in seara asta.
Cum incepe sa-si revina putin = de maine, incepe laptele fara lactoza, ca sa-si recapete copilul puterile. In toate cartile mai noi scrie ca asa se recomanda mai nou, varianta cu mucilagiu 2-3 zile e invechita.

Va !!!!

Mergi la inceput