Colectia de toamna iarna 2005(138)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli punem pariu ca pana azi are gatul rosu?

Of, of, un nou val de raceli, viroze, diarei, etc!
Multi si sanatate!

Asteptam vesti de la Gandacel si Madau

joy & leea parerea mea e ca trebuie lasati in fundul gol doar atunci cand fac majoritatea pipilicolr la olita. Daca ei inca nu se impaca prea bine cu olita va chinuiti degeaba de pe acum cu stersul pe jos, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi dar de ce mananca?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli i-o fi foame!

Uneori mananca si cand au rosu in gat.
Si cu ale mele am patit ca azi n-aveau nimic in gat, maine febra si gat rosu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetili, am fost aseara la GA, cica are nitel rosu in gat si o HERPANGINA, din cauza aia a facut asa febra mare, am inteles ca asa e cu anginele astea. Facem tratament cu antitermice, ieri i-au bagat un Diclogesic supoz si imediat a scazut febra, dar nu ptr mult timp, asta e baiul.
Multam ptr sfaturi si ca ati fost alaturi de mine

Stie cineva de herpangina asta mai multe? Cat dureaza, trebuie dat antibiotic sau ceva? Are voie lactate, chestii?

Azi la 12 o sun pe dr ei sa vina s-o vada, are febra 38.2-38.3 in continuare, sa vedem ce zice.

Pupici

Uitasem: mi-a dat o mixtura de glicerina cu stamicin si anestezin sa-i fac badijonaj, si tantum verde ptr gat.

Feliasteptam vesti bune!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Deocamdata i-a scazut febra la 38,5, vedem ma incolo cum e.
Insa pe aici o vreme nu mai intru (iar) ca deja sunt satula de mesaje ironice si de dinti ranjiti acolo und nu e cazul.
Ma gasiti pe mess.
Stati linistite, revin eu!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADAU io-s patita de 2 ori cu herpangina asta .
nu, nu-i trebuie antibiotic, trece cam in 4-5 zile, face febra mare rau vreo 3 zile (poate chiar 4)
este provocata de UN VIRUS.

eu i-am dat lapte, ceai, suculet de fructe - cu toate ca dr mi-a zis ca s-ar putea sa-l refuze pt ca il poate ustura daca-i acrisor; eu i-l faceam "dulce" adica ii puneam un pic morcov mai mult daca era porto prea acrisoara.

in rest poate manca orice, doar ca vlad nu a prea mancat deloc. doar uscaturi si lichide multe.
daca manca o cateva lingurite de papa.

dr mea de familie cand l-a vazut in gat a zis ca-i rosu cu puroipe amigdale si mi-a dat antibiotic!!!
dar inca 2 dr care l-au vazut in spital - orl si camera de garda - au zic clar ca-i herpangina - care difera de stomatita aftoasa.

orl-ista mi-a zis sa-i dau glicerina cu anestezin ca-i mai alina usturimea si mi-a zis sa-i dau cu lingurita (NU MULT DAR CAT SA-I RAMANA CEVA CEVA IN GURITA SI SA SE DUCA IN GAT CA ACOLO ESTE MAI RAU, PE AMIGDALE), tantum verde o data/zi pulverizat in gurita cat mai adanc si antitermice.
atat am primit de 2 ori, uite chiar m-am uitat pe retete.

glicerina cu stamicin, anestezin, vit B cica sa-i faci badijonari de 3-5 ori pe zi. dar vlad nu statea cu nici un chip sa-i fac asa ceva, mai ales ca trebuia sa bag toata mana in gurita sa-i dau mai spre fundul gurii. si de aia ii dadeam de vreo 2 ori pe zi cu lingurita - dar nu mult.

FELI ce sa-ti zic...poate sa mai stai si azi si daca persista sau creste prea mult sa va duceti totusi la spital.
eu as mai sta si m-as duce maine la prima ora, cu noaptea in cap.

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy saru mana mult, asa mi-a zis si mie dr de la spital.Ia zi-mi cum e cu glicerina aia, acum se duce Marius s-o ia, cat ii pun in linguritza? I-o dau pur si simplu, ca pe medicament asa? Asa era si Vladone, febra mare si nu scadea chiar asa deloc? Of, copii astia

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Desigur alti bani,alta distractie.Ca fiecare consulatie se plateste.Si in definitiv habar n-are ce e cu constipatia asta rebela.Pe reteta a numit-o cronica.Acu tb sa-i dau Humana Milchzuker si Gripe.Vreo 10 zile,dupa aia iar control.
Lavi si io mi-am zis ca o sa dau in nebuneala de-am sa sterg pishi si kk ziua-ntreaga.Da mie mi-a recomandat dr sa stea in fundu gol si pt testiculul ala care nu mai coboara.Ca sa nu fie strins in pampers.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADAU pui in lingurita cam...sa zic jumate - chiar mai putin un pic.
dar nu o dai toata. adica dupa ce-i dadeam lui vlad ramanea o gramada pe lingurita. ii bagam in gurita si ce se scurgea la prima strigare aia era. nu stateam sa-i cada toooata.
si asa i-o dai. nu stiu cat este de bine sa-i dam glicerina multa, ca pe "apa".

Joy 27+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, fetelor!

Nu am timp deloc de net, am vazut ca Madau si Feli au probleme cu piticii. NU stiu daca mai sunt si altele. Sanatate tuturor!

Din pacate Bogdan nu e bine deloc, e chiar f rau. Aseara a venit Salvarea la noi si ne-au dat o mie de medicamente, nu le scriu aici ca si asa sunt cu capul vraiste. Nu ne-a pus un dignostic clar, asta pe mine ma deranjeaza... A mai vomitat Bogdan ieri doar ceaiul pe care i l-am dat la trezire, dupa ce vomitase si in timpul somnului de dupa-amiaza. Apoi a mancat niste sticksuri, putine. altceva nimic. A baut cate putin ceiut, ii puneam f putin in cana ca ii era sete si daca bea mult deodata, imi era teama ca iar vomita! Avea o privire pierduta total, de parca nu stia cine sunt. Nu mi-am vazut niciodata copilul asa. A facut seara febra 38,5, i-am dat Panadol. Partea proasta rau este ca imediat dupa trezirea de dupa-amiaza ieri a inceput sa faca kk apa complet, transparenta, fara nici urma de mancare, care mirosea a cadavru in descompunere. Muream in casa! In stomac nu mai avea nimic, cand a varsat ceaiul, doar atat mai avea in stomac. A facut in continuare kk si azi-noapte, a plans mult. Dimineata am luat-o de la capat cu kk apa chioara. Nu vrea sa pape nimic-nimic, ii dau doar sa bea. A dormit dimineata dupa ce l-am schimbat cam de la 10 la 11:30, pur si simplu a ramas pe carpa de schimbat scutece si a adormit lemn acolo. Dupa trezire, aceeasi privire goala, nu intelege ce-i spun... se uita la mine ca si cum nu stie cine sunt.

Ma doare sufletul ca nu am ce sa-i fac. I-am facut morcovi fierti cu orez si un pic de ceapa, dar nu vrea sa vada nimic de papa. Nici macar sticksurile. Sper sa ii treaca repede, dupa ce elimina raul din el, bacterii, virusi sau ce-or fi. Oricum, adio gradinita saptamana viitoare. Pana nu-l vad ca-si revine complet, nu-l mai dau de langa mine! Niciodata nu l-am vazut asa rau.

Asta este starea noastra. Sper ca maine sa intru sa va dau vesti putin mai bune.

Pupam.

Mergi la inceput