Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 23
Zuzilici spune:
Fetelor va pup pe toate.
Mepha imi cer scuze ca n-am dat raportul la timp dar sa stii ca nici azi nu-l am ca am uitat sa ma cantaresc. Maine dimineatza sigur il dau. 
Mamicutz tu ce faci? Esti pe baricade?
Eu in ultima vreme abia mai am timp sa respir.
Imi pare rau ca nu reusesc sa va citesc la timp si mai ales sa va raspund fiecareia. Tot ce va pot spune este ca ma tin departe de ispite si alerg in fiecare seara. Sper sa se vada la cantar ca la haine deja a inceput un pic. ![]()
Va pupic si-o zi buna tuturor. 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Delia, sa stii ca nu mai am timp de gatit cum aveam odata.
Azi am mancat o salata mare cu de toate,
, piersici si un pachet Digesta. Maine voi avea acelasi meniu.
Bfly, sunt de acord cu Delia. Nu trebuie sa renunti.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
dordia2000 spune:
Buna seara!
Azi am avut o zi plina la servici terminata cu o sedintza cu patronul in care...m-a laudat ceea ce nu prea face si mai ales in fatza a inca 2 departamente a cate 6-8 persoane. Deci...e multumit de mine si am primit si o marire de salariu care imi arata la laudele nu sunt in van. Deci...sunt multumita si sper sa imi fac treaba bine in continuare.
Dar...nu am avut timp sa pap decat o salata cu 2 rosii,un castravete,o felie branza si una de sunca.
Cand am ajuns acasa la 21.30 nu am mai avut chef de papa asa ca...pe maine dimi ca acuma e prea tarziu.
Va poop si pe maine!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
tumpi spune:
Delidana, da stiu ca ai vointa.Eu nu cred ca am sa ajung niciodata sa fac 300 de abdomene, maximul a fost de 80 si ala cu chiu si vai,de alergat nu mai zic.Eu fac cam 15-20 min pe crosstrainer ,mai mult......zilele astea chiar nu prea am facut,ca inimia mi-a spus sa fac o pauza,da azi in schimb am compensat cu inotul si putina gimnastica in bazin.Asa de bine m-am simtit,desi sunt eu bronzata doar in partea superioara a corpului![]()
Si sa mai dau si eu cat e de cat raportul la ce arunc in stomacel![]()
MD:un mango si o cafea si lapte degresat(BIO)
P: o salata cu morcovi,telina,salata verde si rosii si sucul de la juma de lamaie
Gustare:un mar
C:o supa de rosii cu putina fidea
si putin porumb, acum mai pe seara
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
violeta70 spune:
Buna seara!
Bfly in nici un caz nu trebuie sa renunti. Delidana are perfecta dreptate. Important este ca slabim, mai mult sau mai putin. Competitia intre noi este tocmai pentru stimulare. Nu este important cine castiga. La final toate suntem castigatoare. Nu-i asa fetelor?! Deci pleaseeeee, nu renunta!!!

Noapte buna si spor la slabit tuturor fetelor.
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
Tzuni spune:
Neata. Intru pe fuga sa va spun ca lipsesc pana luni. Aveti grija de voi!
Va puuuup! 
PS. La intoarcere promit sa va scriu despre seminarul de nutritie!
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Neatza!
Tzuni, mini-vacanta placuta!
Zuzilici, Diana-Mirela, va astept cu rapoartele, sa pot calcula procentele.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
doroty spune:
Buna dimineata!
Tzuni, distractie placuta la Roma si munca usoara! Merg si eu cu gandul.
Stiti la ce m-am gandit? Ca mie imi place foarte mult sa fiu cu voi pe acest subiect si de aceea imi incetinesc ritmul de slabit
ca sa am motiv sa stau cat mai mult.
As mai avea 4 kg de dat jos ca sa imi ating tinta finala.La cum functioneaza organismul meu as putea sa le dau jos in 2 saptamani.
Mai intrati si uitati-va pe linkul cu diete pentru fiecare.
O sa gasiti acolo niste solutii sa dati jos 2-3kg in 3 zile numai bine sa va atingeti targetul daca sunteti in urma .![]()
![]()

Bfly spune:
Buna fetele!
Delia, Carmen si Violeta sunteti niste dragute! Multumesc de incurajari si de sustinere!

Ieri si alaltaieri m-am simtit groaznic. M-am simtit urata si grasa, apatica, fara vointa si totodata foarte nervoasa. In concluzie, am fost foarte suparata pe mine, mai ales cand am vazut cantarul si mi-am dat seama ca nu ajut cu nimic la concurs, ci dimpotriva va stric socotelile. E adevarat ca in ultima saptamana am fost total dezorganizata cu mesele si continutul lor, sport n-am facut (decat urcat scari pana la etajul 6).
Azi ma simt mai binisor, iar faptul ca sunteti alaturi de mine ma mai incurajeaza un pic. N-as vrea sa renunt, desi nu cred ca voi face mare branza pana la sfarsitul concursului pentru ca nu mai am timp. O sa incerc totusi sa ma adun si sa ma organizez. Sotul meu ma tot invita la jogging, ca el s-a apucat de alergat de ieri dupa-amiaza si e in mare verva acum!
Problema e ca eu nu prea rezist la alergare. Mi se face rau. Cred ca o sa incerc sa-l insotesc dupa ce pleaca rusii. Sa vad...
Delidana multumesc de sprijin!

In general, totul e ok! N-am de ce sa ma plang, decat de starea mea proasta si de kilogramele in plus! ![]()
Va pupacesc!
miag spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Buna fetelor,
Miag, imi pare bine sa vad ca ai revenit in forta alaturi de noi.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Delidana..nu numai in forta , ci si cu meniul ceva mai echilibrat. Dupa povestea de saptamana trecuta, am trecut la 5 mese pe zi, mananc portii mici , 5 mese pe zi si incerc sa nu depasesc 1200 kcal/..si surpriza..astazi aveam deja -300gr..ceea ce pentru mine este bine deocamdata.