Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 22
anky spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
Buna dragelor,cum va e dimineata? La mine....ploua,ploua!!! Ma dispera ploaia asta,nu se mai termina,o tine dintr-o furtuna in alta de....saptamani!!!Eu vreau sa crap de cald sa ma duc la strand cu puiul......pentru mine,temperatura optima e atunci cand sfaraie pielea
Cu bucurie am vazut azi dimineata 500 de grame mai putin si dat fiind ca sambata am party in gradina...(daca nu ploua,dupa cum s-a anuntat pe tot weekendul,si din aia non-stop!!) si tare as vrea sa mai scad vreo doua kile pana atunci...Deh,fantezii
Zuziliiiiiici,intra mami si raporteaza ca stau cu sufletul la gura!!
Pup toata trupa,ma duc sa-mi iau jupanul de la gradinita noua(unde a avut dimineata de acomodare) si sa-l duc la aia veche inca 4 ore...probabil le bantui prin oras ca nu mai suport autobuzul,am fost deja in 4 pana dimineata la 9
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Off...aceeasi problema o am si eu in ceea ce priveste vremea.

Raportul:- 200 gr.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Am fost eu la seminarul ei de nutritie si ma gandeam ca poate ne-am vazut...
URGENT
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni,povesteste-ne si noua,cum a fost,ce a spus..??

miag spune:
quote:
Originally posted by puskin
Buna seara,
Miag, si eu sunt de parere ca nu prea e momentul sa te bagi la un regim drastic, lasa-ti nitel organismul sa isi revina.
Pup cu drag fetele,
Ruxandra
Asa fac

miag spune:

quote:
Am intrat doar s-o pup pe miag
O seara faina!
URGENT
Ce onoareeeeeeeeeee

miag spune:
quote:
Originally posted by ankyquote:
Am intrat doar s-o pup pe miag
O seara faina!
URGENT
Si pe noi restu....???Si tie o seara faina.
Va pup io
miag spune:
quote:
Originally posted by mephala30
[Miag, ramai la 'pauza', sau revii alaturi de noi?
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Meph, sunt pe baricade. Ma chinui sa tin o dieta cat mai echilibrata...Pana acum meniul a fost:
D- un ou fiert tare cu ulei si lamaie
P-o felie de paine neagra+ un cubulet de branza topita+o felie de sunca de pui+ 1/2 ardei
Gustare + cina- inca nu stiu
Cristina_C spune:
Cu 0 de la mine si cu - 200 g de la anky, echipa portocalie a atins procentul de 36,66%.
Bfly spune:
Buna fetelor!
Calculatorul nostru a fost stricat si n-am avut de unde sa intru din alta parte!
Raportez: am rusii pe cap si cantarul a luat-o razna - arata 73.500 kg.
Mephala, Delia puteti sa-mi administrati
ca nu-s in stare sa mai slabesc!!! Nu stiu ce se intampla, dar se pare ca va trag in jos mai mult fetelor. Poate ar fi mai bine sa ma retrag din concurs de data asta ...si asa sunt a treia in echipa de doua. Ce ziceti? Se poate sa ma retrag acum?
Felicitari tuturor celor care au slabit!
Va
pe toate!
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
Delidana spune:
Buna fetelor,
Bfly, nu te retrage, ca scopul principal aici este sa slabim, nu neaparat sa cistigam. Eu ma consider o invingatoare pentru ca mi-am atins modesta tinta de 2 kg. Faptul ca n-o sa fim pe podium e mai putin important.
Asadar, nu renunta, poate la raportul urmator ne vei suprinde. 
Daca crezi ca te putem ajuta in vreun fel, nu ezita sa spui.
Puskin, bine ai revenit! 
Astazi cind am alergat m-am gindit la tine. Mi-am depasit recordul: am reusit sa rezist 30 minute incheiate!
Stiu ca probabil nu e cine stie ce insa pentru mine este o realizare. Vreau sa alerg o ora incheiata. Sa vedem in cit timp imi ating telul. ![]()
Carmen, care a fost programul tau azi? Ce-ai mai gatit bun?
Miag, imi pare bine sa vad ca ai revenit in forta alaturi de noi. 
Zuzilici, pe tine nu te-am mai vazut de muuuuult.
Tzuni, astept si eu cu interes rezumatul seminarului. ![]()
Mik, sa stii ca ai dreptate pina la urma. Ce ingrasa pe unii nu ingrasa pe altii si tot asa. Dar una e sa se faca o afirmatie generala ca: fructele ingrasa, alta e sa se spuna ca unele persoane sint predispuse la ingrasat daca maninca fructe. De fapt oricum ai da-o tot nu iese, de exemplu sora-mea maninca aproape zilnic dulciuri de cind o stiu si tot slaba e.
Iar sport nu face, insa e o fire care nu sta locului.
Postez si meniul de azi:
MD: papaya, 3 felii de piine cu nuca (2 dintre ele unse cu putina crema de migdale), jumate de cana de lapte de soia.
P: orez prajit cu pui si vegetale picante (mincare thai) ![]()
C: o salata cu rosie, ceapa, castraveti si putina brinza.
Intre mese: 1 mar, 1 portocala, 1 banana.
Activitate fizica: 30 minute de alergat + 250 abdomene.
Va pup.
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
carolinah spune:
Delidana, mereu observ ca tu faci sute de abdomene, dar din mesajele tale anterioare eu ramasesem cu impresia ca la tine problema nu este abdomenul, ci fundul si/sau picioarele, nu? sau ma insel? Ca atunci nu vad de ce ai face abdomene, ci mai bine ceva pt fund/picioare + masaje etc... poate ca am ramas eu cu impresia gresita, totusi.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Eu vreau sa crap de cald sa ma duc la strand cu puiul......pentru mine,temperatura optima e atunci cand sfaraie pielea