Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 21
carolinah spune:
quote:
Originally posted by roxana1974sunt tot pe fuga, ma mir ca nu slabesc
lina, te rog mult, spune-mi, de unde cumperi ceai Oolong din Bucuresti??? De care anume? Am auzit si eu de el, numai lucruri bune, vreau neaparat sa-mi cumpar si eu si la Cluj nu se gaseste, am cautat deja la cele mai tari magazine naturiste...
It's the first day of the rest of my life!
Eu am luat de la Ceainaria Rendez Vous:
Str. Tudor Stefan nr. 7-9, (zona Dorobanti), tel: 0721 280 415
Str. Edgar Quinet nr. 8-10 (zona Universitate), tel: 0723541998
Calea Floreasca 102 (Piata Floreasca), tel: 0720 070 286
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Hopes spune:
Neata fetele...
Eu am mancat de dimineata o salata de rosii, cu o feliuta de cascaval.Altfel de branza n-am avut
Carolinah si cat costa ceaiul asta?
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Tzuni spune:
Neata!
Anky: 

+ 
![]()
Va pup pe toate.
Revin.
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
doroty spune:
Neata!
Raport: 73 kg, -500g
Scuze pentru intarziere dar am o stare foarte rea de la caldura asta. Parca nu ma pot adapta.Imi e somn tot timpul si nu am energie.
Si nici nu pot sa slabesc in ritmul pe care mi l-am propus.
Observ ca multe fete se plang ca nu slabesc desi mananca multe fructe .Poate tocmai aici e problema.Pe Mihaela Bilic am auzit-o prima oara spunand ca fructele ingrasa.
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by doroty
Neata!
Scuze pentru intarziere dar am o stare foarte rea de la caldura asta. Parca nu ma pot adapta.Imi e somn tot timpul si nu am energie.
Observ ca multe fete se plang ca nu slabesc desi mananca multe fructe .Poate tocmai aici e problema.Pe Mihaela Bilic am auzit-o prima oara spunand ca fructele ingrasa.
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut(23.01.03)
Ai fost la seminarul ei de nutritie sau ai vazut-o la TV?
URGENT
Tzuni
Mik spune:
Buna dimineata, frumuseti.
Nu ma bag la discutii cu asta si asta ingrasa, caci stiu ca depinde de organism. Totusi 1kg de fructe dulci e mai caloric la un kg de legume.
Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu dulceata
- taboulé. un iaurt simplu. pepene galben
- artichauts. Putina brinza. capsune
la 
doroty spune:
quote:
Tzuni Posted - 20/06/2007 : 11:16:18
quote:
Originally posted by doroty
Neata!
Ai fost la seminarul ei de nutritie sau ai vazut-o la TV?
Am vazut-o la tv si am colectionat toate articolele ei aparute in revista Ciao. De ce?
Tzuni spune:
Am fost eu la seminarul ei de nutritie si ma gandeam ca poate ne-am vazut...![]()
URGENT
Tzuni
mamica dulce spune:
Buna dragelor,cum va e dimineata? La mine....ploua,ploua!!! Ma dispera ploaia asta,nu se mai termina,o tine dintr-o furtuna in alta de....saptamani!!!
Eu vreau sa crap de cald sa ma duc la strand cu puiul......pentru mine,temperatura optima e atunci cand sfaraie pielea![]()
Cu bucurie am vazut azi dimineata 500 de grame mai putin si dat fiind ca sambata am party in gradina...(daca nu ploua,dupa cum s-a anuntat pe tot weekendul,si din aia non-stop!!) si tare as vrea sa mai scad vreo doua kile pana atunci...Deh,fantezii![]()
Zuziliiiiiici,intra mami si raporteaza ca stau cu sufletul la gura!!
Pup toata trupa,ma duc sa-mi iau jupanul de la gradinita noua(unde a avut dimineata de acomodare) si sa-l duc la aia veche inca 4 ore...probabil le bantui prin oras ca nu mai suport autobuzul,am fost deja in 4 pana dimineata la 9
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Mercedes spune:
mamicadulce-io as schimba cu tine, la noi e ffff cald cred eu ca sunt deja 35 de grade ...
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes

sunt tot pe fuga, ma mir ca nu slabesc