Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 18
carina spune:
Neata!
Raport - 60,2 (-0.800). Procentul echipei marine este 87.27. Am scris acum procentul, ca banui ca Ina nu da raportul saptamana asta ca e la mare.
Va pup si poate mai revin mai tarziu
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
dordia2000 spune:
'Neatza!
Surprinzator...raportez: 85.400 deci...-100 gr...dar bune si alea avand in vedere porceala de trei zile'ncoace!
Si... echipa albastra a slabit...6.5 kg deci...un procent de 108.33%
Violeta ms mult pt bice.... si promit ca saptamana viitoare....voi avea si eu o floricica!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
anky spune:
Haideti sa vedem daca e adevarat,sint tehnici orientale
Folositi tehnici orientale pentru a pierde kilograme : PRESOPUNCTURA
S.S.
Pe corpul nostru se afla 8 puncte care fac sa dispara senzatia de foame
Exista anumite puncte pe corpul nostru, prin care putem influenta desfasurarea proceselor din organism. Spre deosebire de acupunctura, care trateaza punctele respective cu ace, presopunctura este mult mai usor de aplicat.
1. Impotriva foamei : este pur si simplu punctul “antifoame”. Puneti buricul degetului aratator deasupra intrarii in pavilionul urechii (putin mai sus de lob). Aici puteti apasa serios, pana ce veti simti o durere putin intepatoare. Punctul poate fi folosit si in cazul in care vreti sa tineti o cura, dar va lipseste motivatia necesara.
2. Stimuleaza digestia : este foarte important, daca vreti sa va simtiti mai bine si sa slabiti mai repede. Punctul acesta se afla exact pe mijlocul bratului superior, intre incheietura umarului si a bratului. Apasati cu buricul degetului mare.
3. Impulsioneaza metabolismul grasimilor: cele doua puncte sunt amplasate in stanga si dreapta ombilicului, la o distanta de 3 degete. Apasati moderat cu degetele aratator sau mijlociu ale ambelor maini, circa 7 secunde. Nu mai mult, pentru ca altfel pot aparea reactii secundare, ca de pilda diareea.
4. Eliminarea toxinelor: punctul respectiv se gaseste cam la 4 degete deasupra genunchiului. Apasati cu degetul mare sau cu cel aratator.
5. Stopeaza pofta de mancare: este un punct clasic. Poate ca l-ati mai apasat vreodata in mod automat. Linisteste stomacul si face sa dispara senzatia de foame. Apasati usor cu degetul aratator pe punctul situat intre nas si buza superioara.
6. Goleste stomacul: apasati la fel ca pe punctele pentru metabolismul grasimilor. Doar ca cele pentru golirea stomacului se afla cu vreo 3 degete mai sus. Durata sa nu depaseasca niciodata 7 secunde.
7. Stimuleaza metabolismul: punctul se afla pe degetul mic, chiar pe prima falanga (respectiv pe cuta), usor spre exterior. Apasati-l cu degetul mare sau cu cel aratator.
8. Intareste capacitatea de rezistenta: veti fi mai toleranta fata de dvs.insiva si mai rezistente. Punctul este amplasat in prelungirea degetului mare de la picior, putin spre interior. Apasati cu degetul mare.
Procedati corect
v Inainte de a incepe presopunctura, stati in fata oglinzii si cautati, in liniste, punctele. Daca la apasare simtiti o durere usoara, inseamna ca ati gasit punctul potrivit.
v Apasati bine punctele (pe rand) si masati-le in sensul acelor de ceasornic. Durata: cca 7-10 secunde.
v Presopunctura poate fi efectuata pe ambele laturi ale corpului. Cu schimbul.
v Repetati procedeul de cel mult 5 ori pe zi. Cel mai bine: inaintea meselor. Sau ca solutie imediata – cand simtiti foamea sau pofta de mancare – apasati pur si simplu in punctele corespunzatoare, fara sa continuati in mod obligatoriu si cu celelalte puncte.
Nu exagerati. Daca supreexcitati punctele printr-un masaj prea lung, veti obtine efectul opus.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Cristina_C spune:
Buna dimineata!
DianaR, La multi ani si sa ai tot ce-ti doresti!
Raportez stagnare (58), sunt si eu in perioada "vesela".
anky, tu cum stai? Interesante tehnicile de presopunctura, o sa ma apas intre nas si buza de sus - poate, poate...![]()
mamica dulce, si eu am senzatia ca m-am blocat. Lasa ca ne deblocam noi, sanatoase sa fim! Spuneai tu mai demult ca iei Yasmin, ai grija ca poti retine apa de la ele (desi scrie in prospect ca au ceva special si nu favorizeaza ingrasarea, dar eu am patit-o). Si am mai avut si alte neplaceri, de unde am tras concluzia ca ma las definitiv de anticonceptionale.
Tzuni spune:
anky, multumim! Numa' ca sa mor io daca stiu care-i "buricu degetelor"... Poate io n-am asa ceva... 
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
roxana1974 spune:
'neatza gagici! raportez si eu pe superfuga: 59 de kg! deci stagnare. nu am slabit si pace, daaaar nu sunt stresata! gata cu stress-ul! M-am tinut de sport si ed alergat + masaj! Cred ca ccc coapsele mele, desi cu 2 cm mai mult, arata mai bine, vad eu ca sunt mai intinse, mai tonifiate!
Ieri am facut 40 de minute de
am transpirat atat de tare, niciodata in viata mea nu am transpirat atata! pantalonii + tricoul erau absolut ude, lipite de mine. A urmat stretching si ceva miscare la sol! Doamne, sper sa ma tzina!
Nasol e ca sunt extrem, dar extrem de constipata. Azi am luat decizia dramatica de a manca cirese + iaurt! Nu glumesc. Am luat o pastila de dulcolax alaltaieri si nu s-a intamplat nimic! Ieri am avut ceai antiadipos, iarasi nimic, sunt disperata!
Sabina: am vazut California dreamin', mi-a placut foarte mult. Delicios film, demult nu am mai vazut un film romanesc asa de simpatic! Totusi i-am dat dragostea mea lui Nae Caranfil, pentru Restul e tacere (ti-am zis ca la sfarsit de film i-am strans mana si i-am spus ca m-am simtit pe tot timpul filmului ca la all-inclusive?
)
Cu kilogramele in sarcina, eu am pus cam 20, iar in primele 2 saptamani am pierdut vreo 16, am avut atata lapte de nu stiam daca mai scap, jur! Si acum daca imi strang sanii mai iese lapte, dupa 3 ani!!! pe cuvant de onoare, mi-a spus cineva ca nu e chiar bine....
hai, va las...maine plec la un team building pe litoral
si ma intorc Duminica, mai pove...
Roxa
tumpi spune:
Neata ,desi la voi nu mai e![]()
Eu nu am mai intrat zilele astea, am avut si "musafiri",plus ca m-am cam porcit,dar cu toate astea am mai dat 100g jos,as vrea eu sa dau mai multe intr-o saptamana,da nici nu ma stresez.Atata timp cat nu pun tot e bine.
Eu incerc sa beau mai multa apa,dar nu-mi reuseste si pace,doar cand mai fac stepper atunci mai reusesc sa beau cam 1 l,dar in timpul zilei nu-mi reuseste cred sa beau mai mult de 1l.
Am fost la plaja duminica si in 3 h nu am baut strop de apa, daor cateva guri de capuccino.
O zi buna va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
andre_ea spune:
Olim si DianaR!
Raport: 53.9 kg

Fug sa ma ascund in vreo vagauna ceva
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
miag spune:
Neata fetelor!
Multumesc pentru grija...Astazi in sfarsit pot spune ca ma simt iar bine.
Tzuni, superba melodia