Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 19
miag spune:
quote:
Originally posted by anky
Ia auziti aici
PUNCTUL ANTIFOAME:Se afla intre nas si buza de sus si trebuie apasat cu degetul mijlociu de tri ori.Repetati exercitiul de acupresura si foamea va disparea.Hmmm....interesant,am sa incerc miine sa vad daca are efect.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
"Happyness is the key to your heart"
Interesant
noi2 spune:
Vin shi eu fugutza la raport, 54,800..am scazut ceva...deci.. se poate, numai sa vreau..revin mai tarziu ca sunt la facultate acum.
O zi buna tuturor shi spor la kg minusssssss
..shi te iubesc...
carolinah spune:
Raport: 56.7 Kg (-0.700 Kg) si am trecut sub pragul de 57 yes yes yes!!! I am very happy!
Se pare ca ajuta mult o zi de fructe (multe si diverse) pe saptamana. Continuata evident cu o alimentatie echilibrata in restul saptamanii si sport in 5 seri pe saptamana.
Si beau si 1.2 l de ceai Oolong pe zi de ceva mai mult de o saptamana. Habar nu am daca are vreo legatura cu slabitul, dar hidrateaza bine
.
Va pup, nu cred ca mai intru pana joi dupa amiaza, ca sunt coplesita de munca!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Cristina_C spune:
Olim, chiar si cu intarziere vreau sa-ti spun "La multi ani sanatosi si fericiti!"
dordia2000 spune:
Roxana si eu mai am lapte...adica daca mai apas mai iese ceva...si...o fi bine???o fi rau...??? Habar nu am! Si inconstienta cum sunt...nici nu am intrebat dr. dar...la primul consult o sa o intreb!
Felicitari fetelor care au slabit si ceva 
celor care s-au ingrasat!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Hopes spune:
Dordia celor care stagneaza le dai ceva?![]()
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
miria_cristina spune:
56kg si eu.
Of! Tare as vrea sa slabesc mai repede, ca se apropie plecarea la mare, dar nu se poate.
Ca imi doresc eu sa slabesc, dar si sa mananc.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
nastad spune:
Buna dragelor!
Nu stiu ce sa mai fac, mi-au intarziat rusii aproape 3 saptamani.Cred ca si de aia am luat-o razna cu kg
La mare a fost foarte frumos, copii s-au simtit foarte bine, nu am avut nici un fel de probleme.
De superdieta m-am tinut , doar ca la mare am mancat pui la gratar ceea ce in prima faza a dietei este interzis.( raport:stagnare).
Azi am mancat numai rosii si pentru diseara am cumparat mere.
Nu am reusit inca sa pun poze de la serbarea Oanei dar incerc sa-mi fac un pic de timp.
VA
pe toate !
Nu stiu cand mai intru ....maine mergem cu Doruletz la vaccin
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Hopes
Dordia celor care stagneaza le dai ceva?
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
pai....ceva
combinate cu ceva
...dar mai multe
pt motivatie!!!Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"