Nou stil de viatza (144)
Raspunsuri - Pagina 17
violeta70 spune:
LA MULTI ANI FERICITI, DIANAR
Carolinah iti multumesc mult pentru grija ta. Cred ca toata discutia a fost o confuzie. Asa cum am mai spus (si nu vreau sa ma repet), sunt zile si zile. Azi de exemplu, fiind prima zi cu "rusii" pe cap, am fost putin ametita, ca urmare, desi trebuia sa mananc doar fructe, am deviat meniul: o banana dimineata, la pranz o salata cu de toate (de la Springtime), salata foarte bogata(orez, porumb, sfecla, paste cu sos, alune, masline, rosii, castraveti, fasole uscata, etc), paine prajita (salata era putin picanta si-mi era greu s-o mananc goala), iar pe la 17.00 salata de varza cu ardei gras, ardei capia si morcov, cu putin ulei de masline, sare si piper. Seara am mancat niste cirese pietroase.
In plus am baut 2 litri apa plata cu lamaie. Deci eu consider ca in acest mod nu am cum sa ma distrug. Oricum apreciez grija voastra pentru mine. 

Doroty , binenteles ca din legume multe nu te ingrasi, depinde cum le mananci. Daca le prepari cu uleiuri si mirodenii s-ar putea sa stagnezi, acum depinde de organismul fiecaruia. Eu de exemplu daca as manca fasole uscata, mazare, linte, soia, nu prea as slabi, cel mult as stagna. Dar asta este valabil la mine.
Tzuni piesa este super! Eu cel putin le ascult cu placere.
Azi dimineata am fost sa-mi iau rezultatul de la gineco, secretia vaginala, rezultat care a iesit favorabil. Macar asa sa mai primesc si eu vesti bune.
Va las acum, dar ne intalnim maine la raport (care nu stiu cum va fi tinand cont ca sunt cu "rusii" pe cap).
Pupici tuturor fetelor
Cele 2 surioare, la final invingatoare
" Dordia-Violeta " 
dordia2000 spune:
BUna seara!
Cu durere in suflet marturisesc ca ziua mea de fructe...s-a transformat in...zi de cacao. Dupa ce am bagat azi...2 mere, 2 piersici, 6 caise...seara am fost intr-o vizita si am mancat rosie, castravete cu un pic de branza, si un pic 3 felii de dovlecel pane cu usturoi si 2 pahare de bere. Deci....maine voi avea probabil un mare porc.
Acum tb sa merg la
poate mai dau ceva jos.
Violeta ma bucur ca e bine la gineco...asa ca...astept sa imi zici ca esti 
Cu dentistul ce mai faci??? CAnd te operezi???
GAta fetelor...merg la nani! Somn usor...si...pe maine la raport!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
Delidana spune:
Raportez: 67 kg (-1kg)!!
Stiam eu ca pot conta pe sport. ![]()
Lidia, poate ai dreptate, la asta nu m-am gindit...
Carmen, tu nu poti duminica asta in mod special sau toate duminicile?
Anky, arata bine sandvisurile respective. 
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mercedes spune:
raportez 77 kg(-1.2kg), cei drept nu e rau avand in vedere zilele inrosite.
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
violeta70 spune:
Buna dimineata!
Intru acum repede inainte sa plec la servici.
raport: 67,6 kg ( deci - 0.800 kg )(dar reamintesc ca sunt a doua zi cu "rusii" pe cap)
Dordia2000 nu pot sa nu-ti servesc (desi ma grabesc) niste 

.
O zi buna si cat mai racoroasa!
Cele 2 surioare, la final invingatoare
" Dordia-Violeta " 
Hopes spune:
Neata,
Ce tarei-i aia cu degetul. La cum ma apuca pe mine foamea, sunt in stare sa mananc mana cu totul.![]()
Carmen pe Iustin il dai la gradinita in toamna asta??
M-am gandit si eu la bona ptr. Eduard, dar am fost sa vizitez cresele si unele din ele sunt super ok, mai ales ca am colege care au avut copiii acolo. Ma gandesc ca in comunitate invata sa faca la olita, sa vorbeasca mai repede, in plus e disperat cand vede copii, daca dispar de-acolo nici nu observa, isi vede de-ale lui. O sa vedem, incercam, nu merge, il retrag.
Va pup
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
mephala30 spune:
Neatza!
Raport: -0.9 kg
Delia, felicitari, ma bucur tare mult ca ai scazut la 67 kg. stiu ca te-ai straduit mult. 
Nu pot duminica asta, cand se poate , te voi anunta.
Mamicadulce, ce-ai zice daca te-ai stresa mai putin? Stai numai cu ochii pe cantar si nu e bine.
Anky, multumim de pont. Voi incerca...
Sariti cu raportul!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mephala30 spune:
Hopes, nu, nu-l dau la gradinita. Tot stau acasa, macar sa ma nauceasca amandoi. ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
mamica dulce spune:
Buna dimineata!!
Eu ...stagnez.
Imi pare rau,nu stiu de ce,nu se mai duce un gram jos de pe mine,tin dieta,nu calc stramb,nu ma infometez sa zic ca mi s-a blocat organismul..![]()
Asa am patit si cu pragul de 80,mi-a luat mai mult de o luna sa trec la 79...
Sper sa aveti raportul pe care vi-l doriti si o saptamana frumoasa!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
Tzuni spune:
Neata! Am ajuns-o din urma pe Delidana!
So: 67 

www.youtube.com/watch?v=5ElLSBx9Jo8&mode=related&search=" target="_blank">PIESA DE INIMA ALBASTRA-N DUNGI
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos