Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cami noi am avut la hotel incalzitor ptr bibe, dar in lipsa acestuia cred ca fierbatorul e cea mai buna varianta. Noi suntem inca pe formula, asa ca apa calda gaseam la discretie..

Negara m-ai bagat in sperieti cu povestea ala cu alunita..stiu ca nu asta ti-a fost intentia..insa care a fost problema, era de natura cancerigena sau ceva? Sau pur si simplu i s-a declansat de la scosul alunitei? Brr..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

In primul rand multa sanatate bolnaviorilor Si Rianna mea muceste de vreo saptamana, i-am dat zilnic vit. C si paracetamol seara la culcare, si acu' parca se agraveaza raceala asta sau ce-o fi... Va dati seama ca, daca nu-i trece pana maine, ce "distractie" va fi cu ea 16 ore pe avion/aeroport!

CristinaN, exact asta-mi spunea si CristinaH aseara pe mess: ce blonda-i fiica-mea! Da, s-a blonzit tare, asa a fost si taica-sau toata copilaria, doar acum i s-a mai inchis parul la culoare.

Superba colectia noastra, tare m-am mirat de coditele Irisucai, si am observat si eu asemanarea intre Alex de Pischi si Vlad de Joy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Madau, si eu am o alunita pe spate care ma enerveaza la culme si de nu stiu cate ori m-a batut gandul sa o scot! Dar acum cand citesc ce scrie lumea pe-aici, parca mi-e frica s-o si ating. Eu am o prietena care si-a scos o alunita si-a zis ca pt. ea e mult, mult mai bine de-atunci (ea o avea chiar in spate unde vine sutienul si mereu o deranja) - si-a scos-o de vreo 5 ani cred. Sa ne spui si noua ce zice nenea dr. daca te hotarasti sa te mai duci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cristina N stiu ca e greu... te inteleg perfect ... cu infasatul in cearsaf umed e cel mai bine cand temperatura trece de 39.... o tii strans infasata oricat de tare ar plange si incerci sa o linistesti dandu-i ceva care ii face placere.... nu ai alta solutie... strangi din dinti, astupi urechile i faci ce e mai bine pt copil...
Cu vomatul... alta pb... eu am invatat in spital cum sa ii dau medicamente... pui paracetamolul zdrobit in putina apa si in torni tot odata pe gatut, cu fata la orizontala... daca da sa verse o strangi de nasuc imediat fara sa o ridici si fara sa te panichezi. Daca varsa reiei dupa o juma de ora ...pana la urma copilul va coopera.Nu ai alta solutie....daca vezi ca nu e chip sa o scoti la capat tre sa ii faci ceva injectabil... ca degeaba ii dai siropuri daca le varsa...nu stii cat se absoarbe in cavitatea bucala... aici ma refer la antibiotice desigur.
Multa sanatate !!!
Feli ce mai face Ilinca? ti-am scris ce meniu a avut Mateea la enteroviroza...in caz ca te ajuta cu ceva. Intr-adevar in loc de gentamicina ar fi fost mai indicat NEGRAM ... da daca asta ti-a dat dr. eu zic ca e bine sa urmezi tratamentul cel putin 3 zile, ca altfel nu-si face efectul. Sanatate multa Ilincai si voua multa putere.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

madau mii de scuze
As vrea un tricou alb, marimea 86 (sau 2 ani) si inca unul marimea 114-120 cam asa, tot alb. Vin cu amandoua la intalnire si desi Silvia nu e bb de colectie s-ar supara daca toti copiii ar primi cate un tricou si ea nu.

feli daca e presupusa enteroviroza sa stii ca si mie mi s-a parut grabita gentamicina dar am zis sa nu ma bag ca nu-s medic. Noroc cu Mirabilis

Noki, Gandacel si Dordia (erai cu ?) hai sa ne gandim cum facem cu mini-intalneala. Cine mai vine?

Alinush cred ca ai inteles gresit, colega mea nu s-a sinucis, a intrat intr-o depasire riscanta/fara sa se asigure.... nu cred ca a facut-o intentionat, DF, la intalnire era joviala si plina de viata, era multumita ca tocmai se angajase Director Financiar la o companie multinationala...

Sunt tare intoarsa pe dos, tot la ea ma gandesc de cand s-a intamplat.
-------------------
Ieri am dus-o pe Silvia la Olanesti, are soacra-mea bilet la statiune. Mi-e dor de ea deja. Dar rational vorbind e bine de ea acolo, ia un pic de aer. Soacra-mea ar fi luat-o si pe Nati dar am adus-o cu picioarele pe Pamant eu si Virgil: nu s-ar fi descurcat. Acasa e altceva.

Va pup.

Negaracristina e foarte buna schema cu alternatul, cum ti-a zis si Joy, problema era ca i-ai dat Panadol si apoi, dupa 4 ore, paracetamol supozitor. Trebuia sa-i fi dat Nurofen atunci, iar paracetamol dupa inca 4 ore.

Multa sanatate! Intr-adevar cam des scapa doctorii vostri la antibiotice dar stai linistita, si prin Bucuresti sunt destui cu aceeasi conceptie! Voi macar acolo aveti aer curat, peisaj frumos...

Feli multa sanatate Ilincaii! Si eu votez pro lapte fara lactoza! Ii reface puterile! Peste tot scrie ca in tratamentul modern al diareei se incepe laptele fara lactoza cat mai repede de la debutul bolii, nu se mai merge ca in trecut pe supa de morcovi si mucilagiu exclusiv, ci se da ca aliment de baza laptele fara lactoza (sau formula antidiareica), fiind un aliment mai complet si necesar organismului. Completat, bineinteles cu uscaturile, morcovul si marul copt de rigoare. Etc. Stii tu.

Si incearca sa o convingi sa ia saruri de rehidratare, de preferat in fata ceaiului. Acuma daca e ca ale mele si nu vrea sa le vada in ochi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Va doresc noapte buna si sanatate maxima!
Trebuie sa ne rugam ca D-zeu sa ne intareasca sa putem depasi momentele grele si sa ne bucuram din plin atunci cand e bine.
La mine nimic nu e posibil fara rugaciune si daca nu ma rog ma simt ca un rahat de slaba si mi-e tema ca naiba de nenorociri si de necazuri cu toate ca daca ne gandim bine ele fac parte din viata....dar nu mi-e teama de D-zeu. El stie tot si ne pune intotdeauna pe drumul cel bun si daca simtim ca nu mai putem lui sa-i cerem ajutorul si tot asa Lui sa-i multumim pentru binele care ni-l da.

No, ce-mi veni........

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Feli acum mi-am adus aminte.... in spital ii dadea Mateei ceai de menta cu GESOL- care sunt saruri de hidratare. am vb cu pediatra mea si mi-a zis ca se poate da HIDRASEC 100mg din 4 in 4 ore pana la primul scaun normal.Se dizolva in putin ceai sau in apa. Important e sa ii dai tot pliculetul odata. Are gust bun.Atentie Hidrasecul e medicament antidiareic asemanator cu Smecta... nu sunt saruri de hidratare.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor....

Am ajuns acasa la pui pe care l-am gasit ok, dar...cu o iritatie la spate de la pampers....de zici ca e urzicat. I-am dat cu Neopreol sisper sa ii treaca cat de cat si am sa o rog mainepe mama sa il tina mai mult fara pampers si cu olita prin apropiere...sa vedem poate incepem demersurile pt scapat de pampers cu ocazia asta.

Joy la Brasov nici vb de vijelie. Sambata am fost cu nepoteii dimineatza la bazin (amandoi sunt la innot) si mi s-a facut o pofta de innot...incat azi am luat un costum de la sor'mea si ne-am balacit si noi. Sambata a fost supercald, iar pe la 14.30 a plouat cam...o rafala asascurta de vara dupa care pana pe la 1 noaptea nici un strop. Iar azi...doar asa 2-3 stropi care nu au insemnat nik ca nici macar nu ne-a alungat din curte si apoi a iesit soarele care...pana la 18.00 cand am plecat noi stralucea de mama focului. Nu stiu ce au anuntat astia dar...in Bv nici vb de vijelie!

Felicia si noi am avut enterocolita si..am stat pe lapte fara lactozasi regim cu orez, morcov fiert, banana si mar copt...cam 2 saptamani iar diareea a trecut cam dupa 7 zile...Medicamente am luat...Enterol, smecta, hidrasec, ceai de menta...si cam atat imiaduc aminte.
Sanatate multa.

Stefan nu a mai facut nici un pui de febra, slava Domnului ca e bine...deci...a fost doar un pui de viroza tratata cu nurofen.

SAnatate multa tuturor copilasilor bolnaviori si insanatosire grabnica.!!!

Va poop ca ma duc la nani!!!

PS:Lavi daca intalnirea e in weekend fac tot posibilul sa ajung oriunde va hotarati dar...altfel nu am cum ca lucrez pana la 18.00 zilnic...si iti dai seama ca nu am cum sa ajung.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Felicia si CristinaN , multa sanatate fetelor cucuiete,

Mada , mail am trimis...dar nu inteleg de ce nu a ajuns, ti-am lasat mesaj pe mess, dar reiau si aici :94cm

CristinaH , ma bucur ca e ok cu sanul acum.

La cununie a fost super bine, ne-am distrat, ne-a si plouat putin, dar in principiu a fost ok. Am stat pana la 1noaptea ca Bubu nu vroia deloc sa adoarma asa ca am plecat acasa.Noroc ca am fost foarte aproape de casa si nu am facut mult pe drum

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ina si Meems , va urez de azi (ca maine cine stie la ce ora si daca mai intru): drum bun, zbor lin si fara peripetii si sa ajungeti cu bine "acasa". Va pup si abia astept sa ne intanlim,.

Joy , mai stii ceva de Ela? A reusit sa se acomodeze Daria?
Tu de cand il duci pe Vlad la tara?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput