Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 24
Hildegard spune:
Hai mamici, capul sus ca puisorii se fac bine. Dupa rau vine bine, asa se zice, nu?
Pupam copilasii bolnaviori!
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
felicia74 spune:
Gabitaco ce bine ca ai mai scris
Sunt de acord cu tine, astfel de cuvinte suna ciudat in asemenea situatii. Pe de alta parte, stiu ca Hldegard nu a vrut sa raneasca pe nimeni, cred ca mai degeaba nu si-a dat seama![]()
Ps: Gabitaco tare haioasa mai este Mateea, are o figura sugubeata, parca ar fi pusa pe sotii mereu.
Roxi tocmai mi-a explicat Mirabilis de ce gentamicina nu-si are rostul aici. Mai rau ii face, asa ca de acum nu ii mai dau. Maine dimineata o voi intreba si pe dr mea.
Problema e ca nu sta DELOC sa ia medicamente, trebuie sa i le bag pe gat cu sila, nu mai vrea nic lapte fara lactoza nici ceai, chiar o sa-i intreb pe bunici cum o pacalesc sa bea ceva.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ilenutza spune:
Cu incaltamintea,eu i-am luat niste sandale de la leonardo care il bat dar "din fericire" au costat cam 40 ron si o sa ii pun in vanzare ca sunt nefolositi- sunt de la Pluto.tot de la pluto i-am luat niste pantofi sport super buni, numai in ei ii incalt.eu sunt fan primigi si sper sa gasesc niste sandale dar daca se poate sub 100 ron ca alfel imi iau campii.
si eu sunt de parere o pereche f. buna pe sezon si ma oftic ca am dat-o in bara cu sandalele
Felicia, sa stii ca Victor se joaca numai in parc si e un parc mic care colcaie de copii dar nu a mai avut nimic din ianuarie.DF!
Sanatate multa!poate e mai sensibila, tot timpul vad ca aveti mici probleme!of, of, mai, mai
nCristina multa sanatate Elisei!
Ile
34 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
ilenutza spune:
Hilde nu stiu ce sa iti spun despre jucarie, dar eu in mod sigur nu as lua-o pentru ca e mare si imi ocupa spatiul si asa limitat din aparatment!![]()
Si oricum tot IO sunt jucaria lui multifunctionala
.
Sapt. trecuta am pictat , am facut un sarpe dintr-o cravata veche si ne-am jucat cu plastilina.Am gasit in Cora la oferta 6 ron 5 borcane de platilina Doh care e ff. buna.
Cam atat despre jucarii.Cea mai scumpa - si unica asa scumpa- jucarie este galeata de lego - 30 eur.
Pupice!
Ile
34 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
madau spune:
Gata vacanta
, acum am ajuns si noi acasa si in mod normal ar trebui sa despachetez..dar e si maine o zi nu?
Am reusit sa centralizez tot ce am primit pe mail si PM ref ola tricouri, o sa postez imediat si listuta si sa anunt de la cine n-am primit nimic.
Multam ptr sfaturi ref la alunita, am acoperit-o imediat cu leucoplast si numai asa am stat cu ea, acum nu stiu ce sa fac, ca e ok...sa ma duc la dr, sa o las in pace...mi-e ca daca ma duc parca vad ca ma pune s-o scot si parca n-as vrea sa o zgandar
. Voi ce ati face in locul meu?
Sanatate multa piticilor bolnaviori, sa va refaceti cat mai rapid si sa va vedem voiosi!
Cristinamh multumim ptr tablou!
. Cum ii merge Irisucai intzarcata?
Hilde are o prietena jucaria aia de care zici tu, a luat-o de la Quelle, dar nu merita deloc banii, e super simpla.
Ma duc sa postez listuta
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
madau spune:
Iaca si listuta
1 Ina – ok
2 Lavi -
3 Joy -
4 Dordia –ok
5 Cami -ok
6 Noki -ok
7 Catutza -
8 Mada - ok
9 Meems -ok
10 Gandacica -ok
11 Ioana -ok
12 Roxi -
13 CristinaH -
14.Xandruta - ok
15.Feli -ok
16.Madutza - ok
17.Mimi dumy - ok
18 Mihaelutat -ok
19 Pitic -
20.Mirabilis - nu mai e cazul
21 Anda -ok
22 Ela -
23 Addya -ok
24 Corap - ok
25.Leea - ok
26.Bubamara - ok
27.Ilenutza - ok
Cele care aveti numele scris cu rosu..va rog din suflet sa-mi trimiteti masurile, n-am primit nimic pana acum 
Joy parca tu intrebai ce masuri trebuie sa-mi dai..vreau sa stiu cati cm are Vlad..asa sunt masurile calculate.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
crissy77 spune:
Multumim fetelor pentru gandurile bune si pentru sfaturile pe care ni le-ati dat.
Lavi, schema care ai dat-o tu am incercat sa o aplic, ca tot de la tine am invatat-o (alternarea paracetamolului cu ibuporfen
.
gabitaco, ma bucur ca ai mai dat si tu pe aici. Zi-ne si de Mateea cateva cuvintele.
Felicia,
poate nu va internati totusi. Eu imi aduc aminte ca macar 3 zile a facut kk des si apos, apoi a inceput sa se rareasca si sa se inchege. Si da, fara siropuri dulci.
Camelia, pischi, bine ca nu am citit aseara postarile voastra ca nu cred ca mai dormeam azi-noapte... Mie farmacista mi-a zis ca fenobarbitalul se da ca sa calmeze copilul in cazul in care este agitat din cauza bolii si de aia m-am bucurat ca dr a uitat sa dea reteta verde. Nici prin gand nu mi-a trecut ca se pt... brrr.
madau, nu stiu ce sa-ti zic despre alunita... dar as avea retineri in a o scoate. Am si eu 2 mai mari, una sub sanul stang si una inghinal
, dar cat timp nu-si schimba culoarea si nu se maresc... le las la locul lor.
melku, da, cam multe antibiotice
. Nu stiu ce sa ma mai fac... Atat e de sensibila la gat... Una-doua face rosu in gat. Si dr nostri nu stiu sa prescrie altceva in afara de antibiotic
. Daria ce mai face? I-ai gasit alta bona?
joy,
pt sfat. E drept ca i-am dat prea devreme antitermicele dar ce alta solutie aveam? Ca am incercat sa o pun intr-un prosop umed, am incercat si cu batista umeda pe frunte, maini si picioare dar plangea de mama focului si se zbatea cand le simtea.
Cami, sanatate Dariucii vorbacioase. Doamne ajuta sa nu ne urmati si voi in lista
.
Hilde, da, le trece ca-s tineri si au capacitate de recuperare mare. Dar vai si amar de nervii nostri ca e greu sa-ti vezi copilul... vorba Felicie, ca o carpa... E dureros. Dar Dumnezeu ne face puternici in astfel de momente.
gabitaco, Elise abia ia medicamentele tip siropel care - vorba aia - sunt modificate la gust. Eu am experiente nasoale cu medicamentele, vomita instant oricat as tine-o eu de nas. Plus ca prefer sa-i bag un supozitor ca se absoarbe mai repede. Multumesc pt sfat. Nu mai fi suparata pe noi, mai zi-ne macar de Mateea.
roxi, tinem pumnii pentru exame. Mie imi place mate, ca-s chestii logice. Urasc obiectele la care trebuie de tocit
.
ilenutza, dar ce activitati faine aveti voi...
. Cred ca Victor e foarte incantat. Poze nu ai facut?
CrisMH,
pt timpul pe care ti l-ai facut pentru tablou.
Elise astazi e bine. Aseara a continuat cu febra, i-am dat panadol inainte de culcare iar la 3 s-a trezit si mi-a cerut apa. A baut 2 biberoane mici in interval de o ora. Ardea in continuare asa ca i-am dat nurofen. S-a mai foit, marait vreo ora si apoi a dormit dusa pana la 9.15. In schimb dupa ce a baut laptele l-a vomat
. In rest a mancat aproape normal. Numai ca plange saracuta cand inghite, chiar si cand bea apa
. Acum nu mai are febra, i-am mai dat acum niste nurofen (azi nu i-am dat deloc
) si indata ii dau antibioticul. Sper sa nu vomite din nou.
Cristina & Elise-Stefania
crissy77 spune:
ce colectie frumoasa avem!
joy, pischi, cat de bine seamana copiii vostri in pozele de la panou... Eu cand l-am vazut pe Vlad am zis in gand "Alexandra de pischi"
si apoi am vazut si poza Alexandrei. Cu mici diferente, bineinteles.
meems, mie din poze mi se parea ca Riahna are parul mai inchis la culoare. Abia acum se vede bine culoarea, blondutza lu' tata si carliontata lu' mama
.
Cristina & Elise-Stefania
Madutza10 spune:
Feli ,la noi de fiecare data diareea a durat cam 4 zile.Gentamicina ne-a dat si noua la ultima enteroviroza ,doctorul de la V. Babes ,atunci si pe noi ne-am trimis de la Grigore dar nu la Colentina ci V Babes ca acolo e cu infectioasele.Sanatate multa ,o sa treaca ,sint grele primele 2 zile ...
CristinaN,sanatate si voua ,pupici la fata bolnavioara!
Scuze ,n-am timp sa scriu mai mult ,fug la nani ca sint super obosita ,am umblat tot weekend-ul de nebuni ,revin maine ,somn usor!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
camelia_daniela spune:
Buna seara!
Feli si Cristina N, un gand bun din partea noastra si sa stiti ca am spus o rugaciune pentru printesele micute sa se faca bine bine cat mai repede!
Cristina N.
pentru incurajare! Daria e bine deocamdata; a mai stranutat ea, dar situatia e stabila deocamdata! I-am dat si eu ptin nurofen inainte de nani. Sper sa nu am vreo surpriza, DF!
Madau, cand ai timp sa-mi spui si mie, te rog, cum ati procedat voi cu lapticul Mirunicii in concediu; adica, cum l-ati fiert/ incalzit! Eu alta idee deact termoplonjonul nu am.
Mamaaa, da' acum cred ca v-ati ciocolatit de tot!
Sunt curioasa ce-o fi facand Ela, parca nu se intelegea cu Daria si s-ar fi intors acasa! Sper ca sunt bine!
De Ripley mai stiti ceva???
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit