Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

asa-i mai FELI ca-i infectioasa...nu mi-a trecut nicidecum prin neuron!!!
bravos pt mancacioasa de Ilinca.

uite de genta oral habar nu aveam.

eu am o prietena in bloc care este saracuta varza, innebunita cu fata care este bolnavioara....dupa ce a stat vreo 2 zile pe augmentin sub care facea febra mare (de fapt ea s-a dus la dr sa-i schimbe tratamentul pt ca facea febra dupa 2 doze de augmentin) dr i-a zis ca trebuie sa mai astepte nitel cu tratamentul sa-si faca efect dar de gura ei i-a mai dat si gentamicina injectabil, plus ca i-a prelungit augmentinul cu inca 5-7 zile. (adica ar fi trebuit sa-i dea vreo 12-14 zile)
dar ea i-a intrerupt augmentinul dupa 5 zile si a ramas doar cu genta. a reinceput sa faca febra mare rau, s-a dus la budimex si i-a dat CEFORT. nimic la plamani, rosu in gat cu secretii, tuseste urat, adica cu bronhiile pline de mucozitati.
nu i l-a gasit si a doua zi iara s-a dus pe camera de garda si tot asa nu i-a gasit nimic la plamani, de fapt nicio explicatie plauzibila pt febra mare care persista...i-a recomandat sa ia Cefort-ul asta.
si acum ii face copilei funduletul prastie cu injectiile.
dupa vreo 10 zile de genta ii da cefort injectabil...este vanata aia mica pe fundulet (aia mica are de fapt aproape 5 anisori). ii face injectiile masa'mare care are o mana grea....pe mine m-a durut un nenorocit de polidin cand mi l-a facut ea.

prefer sa-mi urle vlad in cap si sa faca crize de personalitate decat sa-mi fie bolnav.

CRISTINAN ce face Elise?

Joy 26+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cristina, suuuper panoul de iunie! Superbi copilasii "colectiei" ! Sunt cativa pletosi - pletosi; Iris are codite iar Elise are un breton super trendy!!

Feli, ma bucur mult ca Ilincuta a inceput sa pape si sa bea lichide!

Cristina N., cum se mai simte Elise? Sper ca e mai bine si nu mai face febra!

Melkule, bine ca ati scapatt repede de enterocolita aceea virala!

Madau, si eu am o asa alunita da' pe sanul stang. De acord cu Anda, acoper-o pana ajungi la Bucuresti!

Daria mea a inceput sa stranute de azi-dimineata! Da' stranuta frate ! Si imi zice ta-su, care e putin atins de o raceala, ca i-a dat ieri sa bea apa din sticla lui!
Eeee, pai in cazul asta daca pateste ceva, se va ocupa dumnealui de pitik de la 0... sunat pediatra, desfundat nasul, pus picaturi, tot tacamul ..daca va fi cazul, eu, sincer, sper sa nu !
Am inceput sa-i dau osscilo! Doamne ajuta si sanatate maxima tuturor!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

salutam bb-ii bolnaviori si ne pare rau ca au ajuns asa. Le trece!

Stefan e bine, plin de energie, mancacios...n-avem probleme. De fapt, de cand s-a nascut n-am avut probleme!

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by cristinamh

salutare tuturor!

soanso parca intreba de vaccin, HEPATITA A, asta e optional. noi am facut prima doza. am facut si VARILIXUL, mai bine preventie, ca tot mergem la cresa.

[

cristinamh,mersi de raspuns da Varilixul pt ce e?

imi trimiti si mie userul si parola de la contul comun,mersi.

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Fetele cu copilasi cu febra mare si enterocolita.... noi cand am fost in spital febra o combateau cu paracetamol pt adulti, un sfert de tableta sfaramata si pusa in putina apa si data pe gurita. Daca da sa verse o strangeti un pic de nsuc si atunci copilul e obligat sa inghita. Scade febra ffffff repede. Mateea primea un sfert de tableta la 8 ore, Pt enterocolita noi am primit NEGRAM un antibiotic cu rol de dezinfectare a tubului digestiv. NU SE DAU SIROPURI DULCI SI SPOZITOARE atunci cand copilul are diaree. Ca regim... banana cu branza de vaci, mar ras cu biscuiti, supa de orez cu piept de pui, mucilagiu de orez... cam asta a primit Mateea atunci la spital. Si daca febra trece de 39 impachetari cu cearsafuri ude. Multa sanatate puiutilor si multa putere parintilor.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Buna,

salutam bb-ii bolnaviori si ne pare rau ca au ajuns asa. Le trece!

Stefan e bine, plin de energie, mancacios...n-avem probleme. De fapt, de cand s-a nascut n-am avut probleme!

de-ale gurii

ne bucuram pt voi dar,
mai bine nu scriiai ... stii cum suna in aceste momente, pt parintii cu puiuti bolnaviori??? Tara arde si.....
iti spun pt ca asa am simtit si eu dupa unele postari cand Mateea a avut pb. Dar fiecare face cum simte. Eu va doresc numai bine... desi am zis ca nu o sa mai scriu pe forum., nu m-am putut abtine cand am vazut ca unele mamici chiar au nevoie de ceva sfaturi.
Inca o data va spun multa sanatate si numai bine.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

m-am mai dumirit si eu cum sta treaba cu vaccinurile astea optionale:
http://www.e-sana.ro/index.php?a=197

varilixul e deci pt varicela!!!

gabitaco,nu te supara pe hilde ,sunt sigura ca nici o clipa nu a vrut sa supere pe cineva .

iar daca Stefan e un copil sanatos asta nu inseamna ca nu-i pare rau de ceilalti copii bolnaviori.

pupici si sanatate infinita !

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

GABITACO ce bine-mi pare ca ai mai postat...

chiar vroiam sa-ti zic ca am vazut filmuletele cu Mateea sia crescut...

nu cred ca HIlde vroia sa sune rau, dar a sunat un pic cam aiurea.
dar nu a fost cu rautate, sunt sigura

Joy 26+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

buna ziua!

Am citit tot insa sunt pe fuga si nu voi intra in detalii, atat vreau sa spun si eu....sanatate multa micutelor ilincuta si elise, sa va faceti bine repejor...un gand bun din partea noastra micutele si mamcile lor
feli, si alexia a avut acelasi tratament la enterocolita, mai putin metrocopramid, noua ne-a dat voie lapte fara lactoza si regim alimentar uscaturi si orez, morcovi..supe radacionase...A si nu uita de ecoflorina.
cristinaN, sanatate multa! tine-mi pumnii sa treaca repede.

ma scuzati dar fug la invatat maine am mate si tare urat imi este de ea.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

A comandat cineva jucaria asta:

www.magazinuldejucarii.ro/index.php?idSub1=3&title=De%20indemanare&aaa=1&pagina=2&id=529&ev=detalii" target="_blank">jucarie multifunctionala
cum vi se pare?

este acceasi jucarie la quelle si cu 70 ron, adica mai ieftina.

de-ale gurii

Mergi la inceput