Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 22
pischi2003 spune:
Uauuu, am vazut tabloul pe luna iunie. O minunatzie, copilasi unul si unul. Cristina, muulti 

ca ai primit poza si in al 13-lea ceas
.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
melku spune:
sanatate multa puiutilor bolnaviori, Elise si Ilincuta!!
CristineiN nu stiu ce sa-i zic ca n-am fost patite in sensul asta, nici nu dorim, DF! da' parca prea multe antibiotice...
pentru Ilinca am intrat: noi am fost patite acum mai bine de 1 luna cu o enterocolita virala, varsaturi urmate de diaree acrisoara. ne-am chinuit 3 zile. dar inca din prima zi, dr de familie ne-a recomandat lapte fara lactoza, de fapt MilupaHN care are ceva lactoza. si i-am dat. si a ajutat-o mult. ca era singura hrana care o mai inviora dupa ce mult o inmuiase boala. ca nu se satura din orezul meu cu morcov fiert. ii era o foamee...si io nu stiam ce sa-i dau in prima zi, de teama sa nu mai verse. apoi i-am dat si mar copt, banana, branza.
dar marea diferenta la noi a fost ca n-a facut febra deloc.
dupa cum vezi, cati dr, atatea pareri... cred ca-i bine sa faci cum a zis dr. macar in prima zi. Doamne ajuta sa nu ajungeti la spital! Hidrateaz-o bine!
mie de asta mi-a fost cel mai frica: dezhidratarea.
va pup de mii de ori!
noapte buna!
ia sa mai citesc din urma.
edit ca am citit de tara piticilor: se pare ca suntem norocoase pt ca am nimerit sandalute foarte bune, sunt foarte multumita de ele. singurul inconvenient: le-am cumparat fixe si deja au inceput sa iasa degetele mari prin ele (sunt semi-inchise in fata). deci, s-ar putea sa mai trebuiasca o pereche pt vara asta.
mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Varsta Daria
lavi02 spune:
Multa sanatate Elizei!!!
Alterneaza Paracetamolul (ca substanta) cu Nurofen, si Algocamin doar cand are peste 39. Aceeasi substanta sa apara la 6-8 ore, nu mai des.
anda77 spune:
sanatate pt ilinca si elise! mamicile, curaj ca o scoateti la capat, macar nu mai suntem la primele epioade de-astea, acum stim ce trebuie sa le dam si sa le facem, dk va consoleaza cu ceva asta. pupici sa treaca enterocolita si faringo-ce-o fi!
mama di tutti, la bolile lui nichita, pediatrul administra o singura substanta de la capul la coada bolii (adik antitermic), de 3 sau 4 ori pe zi, dimi, pranz, seara,cam asa o singura data a zis sa alternez 2 substante, deci nu cred ca e ceva nepermis sau ineficient sa dea acelasi antitermic mai des de 8 ore.
madau, raspuns clar n-am la ce ai intrebat cu alunita, si io sunt ca tine, circumspecta la scos ca am auzit cazuri tragice de canc3er dupa scos alunita, dar am auzit si de cancer de la nescos alunita:)), deci cine sa mai stie:)) si io am multe si cam mari, una foarte zgandarita acum 5 ani de eram sigura ca o sa mor ca se si schimbase la culoare si dimensiune. a ramas asa schimbata, nu facui cancer:) DE FAPT INTRASEM SA-TI ZIC SA ACOPERI ALUNITA DE SOARE, ASTA E IMPORTANT. TAI O BUCATICA DE LEUCOPLAST IN FORMA ROTUNDA SI O PUI PE LOCUL RESPECTIV CAT STAI LA SOARE.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Feli ,cum mai e Ilinca???Eu la ultima enteroviroza am ajuns la V. Babes ,am dat de un super dr care era de garda ,ne-a dat tratament acasa si dupa 2 zile era ,,beton'' baiatu',i-am dat Nan fara lactoza toata perioada ,facut in muculagiu de orez ,Hydrasec ,tot dr asta mi-a zis sa-i dau de 30 mg dizolvat in f putina apa ,cica are efect mai bun .Sanatate multa ,mai intra si tu cu vesti ,mai bune sper!
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
dordia2000 spune:
Buna ziua de la Brasov!
Offf....sanatate muuulta Ilincai si lui Elise, si multa putere mamicilor. Imi pare tare rau ca stiu cat de stresant este sa ai puiul bolnavior.
Din punctul asta de vedere noi suntem ok, Stefan e acasa cu mama si tata si bunica mea....se rasfata de zici ce-i aia, e cumintel, mananca doarme si nici vorba sa ne duca lipsa sau dorul. Asa ca planificam ca pe 2 iulie sa il trimit la BRasov cu mama si tata si probabil ca il aduc in Bucu pt intalnire pe 10 sau 11 si apoi in weekend il ducem iar la Brasov la aer curat. Dar...pana atunci mai e si mai vedem cum facem.
Despre tricouri...eu sunt de acord cu majoritatea dar...nu pot sa nu spun ca prefer portocaliu, sau galben sau chiar verde. Dar...cum o fi...ca vor fi superbe sigur.
Noki te
si stii f. bine sper ca nici pe departe nu am avut intetia de a te jicni. Dar asa cum ti-ai exprimat tu parerea...asa am facut-o si eu. Te poop si ma bucur ca nu te-ai suparat f. rau. Ne vedem la intalnire sau...poate va facem o vizita in parc weekend-ul viitor...ce zici???
GAta...ca ma duc sa bag la matz!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
felicia74 spune:
Neata!
Multumesc pentru sfaturile voastre, tare bine imi prind!
Ilinca e ca o carpa, vrea sa se ridice in picioare dar cand vede ca nu are putere incepe sa planga. Vai de ea, mi se rupe sufletul cand o vad. La spital nu cred ca ajungem, daca ne ajuta Dumnezeu, maia les ca a inceput sa bea ceai. Poate mananca si amarata aia de supa de morcovi. Aseara a balotat niste sticksuri.
Mamicile care au trecut prin aceasta experienta cat au durat scaunele apoase la copilasii vostri? Ilinca a facut si azi. Dar febra n-a mai facut de aseara de la 1,30 cand am rezolvat-o cu un Novocalmin.
Gata, ma duc la ea. Macar azi ma ajuta si Doru, saracul...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cristinamh spune:
salutare tuturor!
azi am zis ca musai treb sa-mi fac timp sa postez... sa anunt ca e gata panoul. ieri n-am avut timp... ca treaba e ca la balamuc, acasa nu ma ajuta nimeni, la servici timpul zboara...
tare greu sa fii sef, asa ma bucur ca a venit sefa din concediu si-am scapat eu! dus devreme, stat peste program, a fost de cosmar... am slabit 3 kg (la faza asta nu-mi pare rau), am intarcat fata, mi-a venit si CM, a fost o veselie la mine.
intai sa-mi "laud" odrasla, nu mai vrea sa manance decat singura
. incercati sa va imaginati ce inseamna asta... dar se lasa cu criza, urlete daca pun eu mana pe lingurita.
incepe si la noi "criza de 2 ani", sper sa treaca repede. tavalit pe jos, urlete, muscat de mana cand nu obtine ce vrea, dracii, nu imparte jucariile, lupta ca amazoanele cand vrea sa-i ia ceva lui andrei. cand vede ca nu castiga se da ranita si vine plangand cu lacrimi de crocodil.
si mai nou, cand o certi iti scoate limba si fuge.
asa ca ma pregatesc sa rezist urmatoarele 6 luni, cam atat zic eu c-o sa ne tina nebunia asta.
cu olita nu ma stresez, o sa invete ea. acum fiz stresul asta ii mai trebuie. se aseaza in joaca, dar fara pampers sare ca arsa cand o pun.
soanso parca intreba de vaccin, HEPATITA A, asta e optional. noi am facut prima doza. am facut si VARILIXUL, mai bine preventie, ca tot mergem la cresa.
am avut si doua zile de absenta, ca a facut otita. n-a fost grav, dar tot am trecut pe augmentin 4 zile. si asta se nimerise fix cand nu puteam sa-mi iau liber, luat copil la servici cu mine, de cosmar... o apuca plansul fix cand vorbeam cu clientii la telefon, cred ca stiau toti ca e fi-mea bolnava...
am patit-o si eu, in povestea cu intarcatul, m-a muscat iris de san, nu mi-am dat seama, si s-a infectat, am tras o saptamana si mai bine cu bandaje, betadina, ca deh, de
nu aveam timp.
inca o data pe mirabilis si siminaf care m-au incurajat ca nu dau ortu popii din asta!![]()
ajung si la subiectul cu intalnirea. nu ca nu m-as deplasa in alt parc, am zis mereu ca fetele care vin din afara bucurestiului fac un efort mai mare decat oricare dintre noi. si ca din bun simt n-ar trebui sa ne vaicarim prea tare.
herastraul nu-mi place, ca e f aglomerat, si zonele mai libere sunt foarte departe de metrou. in parcul circului si cismigiu nu ai voie sa stai pe iarba (la circ data trecuta stiu ca stateam cu ochii dupa gardieni), apoi imi place sa evit mecanizatele din parcuri, ca se lasa cu plansete. pur si simplu nu avem copii care sa inteleaga ca in trenulet te dai de 2 ori si apoi pe topogan.
uitam de tineretului. f misto si acolo, numai ca am o experienta trista, ca locurile de joaca nu sunt ingradite. l-am pierdut o data pe andrei. pur si simplu a disparut printr-un tufis, si au fost cele mai groaznice 15 min din viata mea!
alt motiv, transportul. nu recomand nicicui masina proprie prin bucuresti, la ora de trafic maxim. asta daca nu are aer conditionat, rabdare... eu nu le am pe astea doua, si nici experienta de a merge in trafic. recunosc ca conduc in fiecare dimineata la mine in cartier, unde e liber. am iesit o data singura pana la piata alba iulia si m-au luat toate transpiratiile. iris plangea de cald...
asa ca nu-mi ramane decat metroul. o sa plec mai devreme de la servici, o sa iau fata la 5 de la cresa, cum se trezeste, si sa vin in parc.
asa ca nu e numai de vot sau moft, e si de cum arata parcul, locuri de parcare, ce poti face acolo... si sincer recomand ca cine poate, sa vina cu metroul!
cam atat de la noi, sper sa mai apuc sa arunc cate un ochi, azi am citit printre randuri subiectul de fata, ca mai mult nu pot.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
joy04 spune:
buna dimineata.
CRISTINAMH superb tabloul.
si
-ici.
cum este Iris fara titzi? bine cred, dar acum bea laptic din cana sau din bibe?
si cu mancatul singurica...las-o ca doar ai fata mare tu. mai vrea si vlad cand si cand, dar bine ca renunta dupa cateva lingurite..sau cand chiar ma apuca pe mine crizele ca-m iarunca in toata casa mancarea.
bine ar fi sa dureze numia 6 luni faza cu aruncatul, urlatul, trantitul pe jos cand nu facem noi ce vor ei..asta inseamna ca as scapa de stresul asta pana nasc.
CRISTINAN da-i mare febra la Elise? mai bine da-i la 4 ore paracetamol (panadol sa calpol) alternand cu nurofen.
si intre astea 4 ore daca face mai mult de 39 da-i novocalmin picaturi.
toti medicii care l-au vazut pe vlad inca de cand s-a nascut mi-au dat reteta asta, niciunul nu a contrazis-o.
este prea mare doza de paracetamol pe care a luat-o aseara la 18 si apoi la 22:00.
ii poti pune sosetele cu otet in picioruse. exista la farmacie se pare otet aromat pt asta. (eu nu i-am luat niciodata si mereu zic sa iau sa am in casa dar uit)
pe frunte comprese reci...
stiu ce inseamna nenorocita asta de febra ca asa am patit-o si eu cu vlad.
sanatate multa.
ANDA da, merge sa-i dai de 3 ori pe zi din acelasi antitermic dar la 8 ore. sau hai na....6-7 ore, dar nu la 4 ore.
FELICIA dar de ce in Colentina????????????? am vrut sa te intreb de ieri dar nu am mai intrat.
eu cand am fost cu vlad anul trecut la G.A. mi-a zis ca ei au sectorul 5 si 6 plus Ilfov-ul...si ca il vede pe vlad ca-i urgenta dar daca-i de internare sa merg la budimex.
cu laptele fara lactoza..eu zic ca-i poti da de azi. si FARA LACTOZA este cel de la NAN si cel care este SPECIAL contra diareei este NOVALACT. eu de asta am primit in spital cu vlad si de asta mi-a dat si Stanciu. chiar scrie pe el AD (antidiareic)
sanatate.
DORDIA nu m amai joc...auzi "buna ziua de la Brasov" vreau si eu.....
nu m-a lamutit nimeni ce masuri trebuie s-i trimit Madaului. io-i iau lungimea si latimea unui tricou care-i vine bine.
si eu as vrea orice culoare, mai putin cee inchise mult.
dar si alb este ok ca-i sta bine.
MADAU drum bun spre casa.
cu alunita...as repeta si eu ce zice ANDA. si eu am una pe umar care pana acum vreo 3-4 ani nu m-a deranjat. dar acum trebuie sa o acopar la soare ca ma doaareeeeee...
cristi are una la ceafa si si-a taiat-o de cateva ori incercand sa-si ia cu lama cateva fire de par de pe acolo.
sper sa nu aibe probleme...el si-a dat si sangele...aproape se desprinsese.
,mergi totusi la dermato pt siguranta.
gata, ma duc sa pap.
Joy
26+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
felicia74 spune:
JOy ptr ca e boala infectioasa, de aceea nu ne mai primeste la GA. In rest, da, acolo e de noi. Asta e ordinul Min Sanatatii. Va ati seama ce inseamna sa vii din sect 6 in Colentina?
Insa - ura, nu am mai facut febra si Ilinca bea si mananca
. Nu stiu cum au reusit bunicii s-o convinga ca la noi urla cum vedea bibele.
A, si va-m zis ca luam gentamicina oral? Cica ptr dezinfectare stomacel, ca oricum, la administrare orala, nu se absoarbe in organism.
Dordia a fost pana la urma vijelie in Brasov? Ca astia de la stiri prezentau de parca era sfarsitul lumii.
Madau da, acoper-o cu un plasture pana vii in Bucuresti.
Negara cum mai e Elise?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)