Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 21
Hildegard spune:
Felicia, cums e da Furozolidonul, in fct de kg sau cum? tu cum il dai?
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
Hildegard spune:
Mirabilis, pretule ste cu mancare sau cum? Cu drum?
Eu acuma inventez ceva praji
...ca ne trebe ceva dulce.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
felicia74 spune:
Hello again, tot noi.
Din pacate cand s-a trezit. la 3,30, Ilinca avea 39,2. I-am dat nevralgin pic si le-a varsat, apoi supoz novocalmin si l-a scos afara
Ne-am intors de la urgente, Ilinca are enterocolita, deocamdata facem tramntacs daca nu merge ne internam la Colentina (ca sect 6 de acolo apartine
). Tratament: gentamicina, smecta, nevralgin 7 pic de 3 ori pe zi si metoclopramid contra varasaturilor (desi i-am explicat ca a varsat din cauza gustului amar al nevralginului, dar nu aveam cu cine sa ma inteleg). Si regim cu supa de morcovi si apa de orez.
E bine totusi ca mananca asa mai sper si eu sa nu ajungem (iar) la spital.
Hilde ii dadeam o pastila la 8 ore, ca asa ne zisese pediatra.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
FELI offf saracuta Ilincuta.
naspa rau. sper sa-si revina repede si s anu se agraveeze.
Joy
26+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
lavi02 spune:
Sunt pe fuga, am doar ceva important de zis:
Feli, nu Colentina, Victor Babes!!!!
Daca trebuie si trebuie du-te la V Babes si fa cumva sa-i convingi sa te primeasca.
Conditiile sunt mult mai bune, personalul ne-spagar, curatenie luna-bec, la Colentina gandaci, etc.
Eu am fost internata la V B cu Silviuca, prietena mea la Colentina si concluzia noastra e asta!
Multa sanatate Ilincutei! Eu sper ca e totusi o enterocolita virala si ii va trece repejor si nu veti ajunge in spital.
Va
!
revin!
felicia74 spune:
Intrebare: dr de la Grigore Alex a zis ca nu are voie lapte ci doar ceai. Dar lapte fara lactoza are voie?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Felicia, cand a avut Elise gastroenterita, dr. mi-a zis ca primele 2 zile sa-i dau doar mucilagiu si apoi sa-i introduc treptat laptele fara lactoza. Eu nu l-am ascultat si de disperare ca nu manca nimic i-am dat, dar mai rau i-am facut.
La noi nu cedeaza febra, ma cam ia cu groaza. Diagnosticul e de faring...la-la-la ca nu inteleg ce scrie dr. iar de auzit nu l-am auzit cand mi-a zis ce are ca-mi urla Elise in urechi. Oricum, ceva la faringe. I-a dat antibiotic UNASYN, f. scump (39 RON
o combinatie de penicilina si ampicilina), fenobarbital (eu habar nu aveam pt ce e asta, noroc ca nu ne-a dat farmacista ca trebuia reteta verde), antitermice si nelipsita vit.c. Nu stiu ce sa fac cu febra asta... i-am tot dat antitermice si nu am respectat intervalul orar
. La 10 i-am dat nurofen, 14 novocalmin supozitor, 18 panadol iar la 22 un paracetamol (supozitor). E ca o baleguta, asa-i de moale si maraie intr-una. Acum a adormit si geme
. Nu a mancat decat niste sticsuri si pepene. La lapte nici nu a vrut sa se uite.
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Of, Doamne, Feli si Cristina N., nu pot sa cred
... sanatate maxima Ilincai si micutei Elise
!!! Cristina, fenobarbitalul este impotriva convulsiilor, Doamne fereste!!
Feli, suuper Ilincuta in filmulet!! Jucausa foooc! 
Madau,
faza cu kk!
Tinem pumnii sa se faca bine repejor copilasii bolnaviori!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
madau spune:
Of doamne ce vesti rele
, snatate multa Ilincutei si lui Elise, tinem pumnii sa treceti noaptea cu bine!
Eu sunt tare suparata de ieri dimineata, in timp ce ma jucam cu Miruna m-a ciupit de spate si mi-a zgandarit nitel o alunita pe care o aveam pe omoplat, nu mi-a curs sange sau altceva, insa s-a dezlipit nitel de piele...acum a facut o cojita subtire deasupra si pare ok. Adica nu doare sau altceva. Insa ma obsedeaza sa nu fi patit ceva nasol..oricum cand ajung in Buc merg la dermato sa vada ce/cum e, dar mi-e tare teama sa nu trebuiasca scoasa, am auzit tot felul de povesti despre faptul ca nu e bine sa le scoti, bla, bla. 

. A mai trecut cineva prin asta...ma refer la scos de alunite, cum se face?
Ma duc sa culc maimutza...maine vom avea un drum obositor
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
pischi2003 spune:
Feli si CristinaN, sanatate maxima puisorilor, sa se faca bine.
CristinaN, asa e cum zice Camelia, Fenobarbitalul e impotriva convulsiilor care pot aparea datorita febrei mari. Alex a avut acum cateva luni si era cat pe ca sa ne internam, ca ne speriase foarte tare. Dar, la recomnadarea pediatrei, i-am dat Fenobarbital si am scapat de internare.
De la febra e asa moale, saracul pui. Eu ii mai faceam si frectie cu apa cu otet, o ajuta pe termen scurt, antitermicele pe termen lung.
Feli, la noi cand Alex a avut varsaturi urmate de scaune moi i-am scos laptele cateva zile si-am bagat muuuult orez, cu mar copt, banana trecuta prin apa fiarta(ca are amidon si trebuie "oparita" cateva secunde), parca si branzica de vaci. Si acelasi meniu de mai multe ori pe zi, numai ca nu prea voia sa pape in primele zile.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra