Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 20
leea_cv spune:
No Feli cind te compatimeam mai bine,hop si la mine.S-a trezit T urlind pe la 2 si gataaaa.Pina la 6 nu a adormit.iar io is rrrupta-n gura (cum s-ar ice).El tzopaie fericit acu.Ca de, poate maria sa doarma cind vrea muschiul lui.
Alina nu mai conteaza mai ca nu au alea imaginatie.E tati lui Amalia singurul din forum ce-a primit cadou de ziua tatalui? E. Asa caaa...Invata si tu limba sa stii sa ne traduci
.Babapap alea le cumperi sau le descarci de pe net? Ca par dragute.Al meu e mooort dupa BE,in continuare.
Ina, Catutza distractie placuta si betie moderata pe la chefuri![]()
Ina bolboroseste din ce in ce mai bine Rachie.Las sa zica in engleza,ca aia e internationala,nu romana noastra.Io daca pun o poza in loc de film cind vorbeste fii-miu,e acelasi lucru.
Multumesc si pentru ultimele raspunsuri.De carnea de iepure ce ziceti?Ca creste mama si incepem sa-i sacrificam.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
felicia74 spune:
Mda, cred ca e ceva viroza ca iar a facut scaun molicel (nu diaree) si are febra 38,2
Leea imi pare rau
Asta e viata de mamica!
Soanso mersic
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Of, of, mai, mai... iar incep episoadele cu copilasi bolnavi?! 
Si Elise avea febra dimineata, ardea. Nu i-am pus termometrul ca iese cu scandal mare din partea ei, dar mainile si fruntea ii ardeau asa ca i-am dat nurofel. Acum e bine. Si abia ce am terminat antibioticul de 2 sapt
. Daca pana maine face iarasi febra, la dr. noi. Si cu siguranta ne intoarcem si cu augmentin 
.
Si ca sa ies din starea asta de
, ia uitati-va cum am gasit-o pe fiica-mea: Talente![]()
Eu lucram ceva la calc si cand ma intorc sa vad ce face, ca prea era liniste... surpriza. Am pus si doua filmulete:
Film 1, Film 2.
Cristina & Elise-Stefania
felicia74 spune:
of, of, mai, negara si voi? Hai, sanatate multa
Multumesc de mesajul pe mess
Mai, eu nu stiu de unde ia atatea viroze Ilinca. Oare din parc, ca in Poli se aduna seara peste 20 de copii?
asa ca vin si va intreb:
copiii vostri unde se joaca, in colectivitate sau stau mai izolati?
joy04 spune:
neata.
scrisesem ieri un mega mesaj cand s-a luat curentul in casa. credeam ca a facut scurt ceva pe undeva si deja m alua cu plans ca erau Ac-urile in priza, masina de spalat, frigiderul,un tv....calculatorul...dar s- adovedit ca s-a ars siguranta de la tabloul de pe scara.
numai reiau decat asa: GANDACEL nici eu numai inteleg nimic, ai fost mireasa??? ati facut cunnunia religioasa fara civila???sau civila fara....
ne dumiresti??
FELI sanatateeeee si fara diaree. hai o viroza mica acolo va dau voie dar in rest...
-acim Ilincuta .
CRISTINAN sanatate si voua. nimic de zis, talentata fata, dar cu ce s-a murdarit?? si cu ai spalat-o sa se ia?
gata, ma duc sa calc
sunt plina de spume, am varsat o tona de apa pe masa de calcat, si mai pot calca acum??
am uitat sa va zic ca placenta este tot jos, nu este praevia este doar la marginea OI.
am vb acum cu ELA si nu se intelege deloc cu Daria. ei au plecat azi dimineata la Azuga.
Daria nu vrea sa manance, este maraita....cica ar vrea sa se intoarca acasa
Joy
26+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
mirabilis spune:
Multumiri multe pentru raspunsuri. In concluzie, o sa merg la cora sa iau chilotei speciali de la Huggies si colac din acela cu chilotei. Si o salteluta.
Hilde, eu am fost in aprilie sau martie, nu mai stiu, la targul de turism de unde am luat o gramada de oferte pentru bulgaria. Am ales Sunny Beach pentru ca e mai la sud, am auzit ca nu vin f multi romani acolo (asta e criteriul sotului meu) si ca ar fi mult mai frumos. O sa vedem. Am mai ales sa plecam printr-o agentie bulgareasca, ne-am conversat cu ei la telefon si pe mail, asta pt ca din nou, nu avem incredere in romani.....cel putin nu in ceea ce priveste turismul. Ne costa 525 euro un sejur de 8 zile, BB,la un hotel de 4 stele, pe toti trei (de fapt, pt bb pana in 2 ani e gratuit). F putin, zic eu.
Feli, pana acum eu am avut noroc cu Iulia, nu prea s-a imbolnavit. Se joaca si singura si cu copii...cred ca depinde de starea ei. Vreau neaparat sa o vaccinez antihepatita A, caci sunt ingrozita cand o vad cum baga mana in gura. indiferent cat o supraveghez sau o sterg, tot linge degetele cel putin odata pe iesire. Sanatate Ilincutei.
Soanso bineinteles ca ne-am vaccinat copiii anti hep B. E vaccin obligatoriu, poate tu nu stii, dar in mod sigur si copilasul tau e vaccinat.
Sa aveti un weekend placut.
joy04 spune:
MIRABILIS imi pare rau ca nu o sa poti veni la intalnire. dar asta e daca nu se poate....
oricum va doresc concediu cat mai placut si odihnitor. dar poate vei mai intra pana atunci.
FELI vlad este destul de reticent cu copii de varsta lui. la cei mai mici se duce imediat, la cei mai mari la fel. mai ales daca se si joaca intre ei...ii place sa stea sa-i priveasca si se bage si el in "conversatie".
cu pijamalutele...vlad nu are decat una grosuta de iarna, acum doarme cu body cu maneca scurta si rar ii mai pun niste pantalonasi scurti peste noapte.
v-am zis ieri ca a plecat socrela cu el. imi zice azi dimineata ca i l-am dat cam dezbracat pe drum.
ca a plecat pe la 08:00 si vlad era imbracat cu niste pantaloni care ii treceau putin peste genunchi in jos si tricou cu maneca scurta. si ea mi-a zis ca trebuia MACAR o vestuta sa-i dau...daca nu chiar o gecuta, ceva nu fff gros, dar sa mai aibe ceva pe el ca ea a vazut copii mai mari care aveau si caciulite si el era cam dezbracat!!!
si azi la fel cand am iesit cu el afara, ca-i nor si sa-i dau totusi ceva cu maneca lunga, pantaloni la fel si o caciulita !

ieri a venit cu el acasa val-vartej. i-am zis sa nu plece pe caldura dar la 17:00 a plecat din militari. de ce? numai statea vlad. se ducea la usa si striga ma, ma, ma si pa, pa, pa. cum i-a zis hai sa plecam acasa la mami si la tati, cum s-a dus singur la ea si a stat sa-l imbrace fara sa comenteze.
sa vad eu la tara cum o sa se descurce cu el, ca aseara am plecat cu cristi sa-si ia opinci si cand am venit era DEZASTRU in casa, bibe nespalate....vlad nemancat si obosit..a urlat apoi la noi cand ne-am pus sa-l spalam si sa-l imbracam.... de ne-a turbat.
cum l-am dus la nani si l-am pus pe perna, cum a inchis ochisorii , si-a baut bibele si a adormit
Joy
25+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
madau spune:
hello
Joy nasoala treaba cu socrella, adevarul e ca e tare greu sa ai grija de piticii astia ai nostri daca nu esti obisnuit cu ei si ei cu tine
, plus ca Vladone e si asa un copil mai dificil de strunit..io ma uit la mama ca abia mai face fatza cu Miru, si vb aia ea sta tot timpul cu ea. Sper sa se descurce bine cu el la tzara, macar cateva zile sa te mai odihnesti si tu
Feli sanatate multa Ilincutei!
Monet multumim ptr aprecierile la adresa pozelor, si ae personajelor din ele of corz
Negara vad ca si voua va cam da tarcoale o viroza..sper sa scapati de ea!
Pijama noi nu servim, Miruna doarme in body fara maneca, neinvelita, cu geamul putin deschis. E cald nene, nu gluma![]()
Alinush Miruna era mare amatoare de TV, dar acum nu se mai uita la el..foarte rar daca mai prinde cateva reclame..in rest nu are prietenie cu el
Sa va mai pove si despre noi...ieri si azi Miruna a stat numai in apa de cum am venit pe plaja, pana am plecat. N-a fost chip s-o scot afara, adevarul e ca si apa e calda, parac-i ciorba
, si are un curaj de nu se poate..se arunca in valuri de n-are treaba..toata lumea de pe plaja se uita uimita la ea
. Neam de ratza ca tasu
.
Aaaa, si sa nu uit sa va spun faza tare, ca tot vb ieri de facut pipi/kk in apa...ei bine pana acum n-am avut surprize cu pitica, n-a facut kk in apa nici cand era bb mic, azi am ajuns pe plaja, am dezbracat-o si cand am dat sa-i pun slipul..a inceput Marius sa strige s-o las fara, ca n-are nimic. Ei am lasat-o asa, s-a jucat ea ce s-a jucat in nisip, si odata o vad cum se duce pe mal, se aseaza pe vine si tacticoasa faca kk
. Am inlemnit, nu stiam cum sa iau mai repede servetele sa strang..ea se uita la mine ce agitata eram si radea de mama focului...nu va mai spun ce radea lumea din jur..a fost super haioasa, acu' daca i-a venit ce sa faca?
Gata, fug ca vrea Marius sa intre pe triburi (cunoscatorii stiu
)
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
felicia74 spune:

Madau super faza cu kk! Adevarul e ca si mie de asta mi-e rusine, dar pana la urma e copil![]()
Joy saraca de tin, cred ca ai emotii ptr Vladone, dar sa seram ca va fi totul bine
Negara cum mai e Elise? Ili a facut deja al 3-lea kk moale-moale asa ca a trecut pe Furazolidon ca mai si pute nasol. Insa e tare vesela, vrea afara iar in casa stm cu ea s-o distram ce sa facem?
Uitati si un filmulet de azi:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205520&cdate=20070616&ctime=131114
crissy77 spune:
Din pacate eu am ajuns cu Elise la urgente. Nu e nimic grav dar m-am speriat ca la o ora dupa ce a adormit s-a trezit plangand, ardea si nu se potolea din plans. Nici nu i-am mai luat temperatura, am incercat sa o pun intr-un prosop umed dar nu a stat, siropel nu a vrut sa ia asa ca i-am bagat un supozitor. Cred ca plans vreo 15 min si am intrat in panica asa ca am dus-o la urgente. Acolo avea 38.5 cam la 10 -20 min dupa supozitor iar dr (generalist care era de garda) ne-a trimis la pediatrie. A zis ca are rosu in gat dar el nu da tratament ca e generalist iar la copiii e mai greu ca se calculeaza doza bla-bla-bla si el nu stie. Asa ca asteptam pana la 5 cand vine pediatrul in contravizita. Acum e mai bine, se joaca cu carutul.
Noaptea ea doarme in pijama (la noi serile sunt reci iar ea se dezveleste des) iar daca e prea cald o las in body tip maieoas.
La mare cred ca o s-o las in pielea goala.
Filicia, ultima tranta serioasa pe care a luat-o Elise (aproape cu tampla de coltul dulapului) facea exact ca Ilinca, numai ca era pe pat. Isi punea paturica in cap si se juca BAU cu tat-su. Numai ca nu a vazut marginea patului si... A plans rau de tot, ea de obicei nu plange mult cand se loveste.
Elise nu a facut kk azi deci nu e de la burtica.
Cristina & Elise-Stefania