Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 19
leea_cv spune:
Multumiri nenumarate pentru raspunsurile rf l pijamalele de bb.Si
. Si la noi sint 26-27 gr da parca nu-mi vine sa-l las in mineca scurta.Nu de alta da io-s friguroasa chiar si vara si dorm cu plapuma.Iar daca mi-s mainile goale,inghet.
Ginda pupici pentru plingacioasul de la serbare.E tare frumusel asa tzaran.
Da acu io-s in ceata.Mireasa si in 2007 si in 2001?Si tot cu acelasi barbat?![]()
Lavi imi pare rau pt prietena ta.Ce hal de moarte...si la ce virsta frumoasa...
Acuma mi-am amintit.Corect sper de data asta.Soso se plingea de dinti putini la pui? Nu Soso? S-au inmultit?Cu palarioarele din cap...jos.Nu le suporta nici Tudor.
Sandale - bai la noi nu functioneaza principiul scumpe da bune.Toate is proaste.I-am luat chiar f ieftine si au tinut muuult mai mult si arata mai bine ca alea de milioane.
Alina ce cadou i-a facut Ama lui tati?
Noki am io colivie
.Ti-o dau sa-ti pui pasarica in ea.![]()
.O sa-i shada bine daca inaine a vietuit un papagal intr-insa?
Tania care pushtoaica ma? Unde-oi fi vazut-o.Ma maninca batrinetile.Tu? Nu te-ncumeti sa te faci catre capitala draga la intilniciune?
Mai tot voiam sa va intreb Ce stiti de carnitza de iepuras de casa? E mincabila de catre pruncii nostri? Azi l-am prins pe T (ca am fost la iarba verde vreo 3-4ore) infulecind de zor dintr-o bucata de slanina afumata.Maaaama ce-i place.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
leea_cv spune:
Feli io cred ca a visat urit.Si T a avut citeva episoade din aste si tot asa se manifesta.Nu vroia nici in brate.Parca visa in continuare dar cu ochii deschisi si ingrozitor de agitat.Io l-am pus in picioare pe jos,sa mearga pina s-a dezmeticit.Pupici si somn usor!
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Noki_Lara spune:
Feli, sau a visat urat sau nu cumva ai tantari? Io o banuiesc pe sarah ca de-aia s-a trezit aseara...
Leea- esti de belea cu colivia ta!
Asa si eu cu pijamalele: pana azi i-am dat maneca lunga, dar ff subtiri, pentru ca a mea doarme total dezvelita. Si parca mi-e mie frig...Dar azi am trecut-o pe maneca scurta si pantalonasi scurti. sa vedem ce se intampla. I-o fi fost si cald aseara..Dumnezeu stie.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
corap spune:
feli, io zic c-a visat urat.... isi revine ea, acum e bulversata. bine c-a vrut la tati.
nb!
a... si cu pijamalele: andrei in body cu maneca scurta, neinvelit, cu geamul deschis larg
anais: idem, cu geamul deschis numai un pic, ca-i dupa
si e micuta
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
meems spune:
Feli, si eu inclin sa cred c-a visat urat. Infectia urinara de obicei debuteaza cu febra si urina miroase ingrozitor de urat. Tinem pumnii sa aveti o noapte linistita.
Leea, bine c-ai intrebat de pijamale ca si pe mine ma interesa! Si eu ca tine, cu plapuma si vara
De-asta tind s-o "infofolesc" si pe Rianna mai mult noaptea, mai ales ca stiu ca nu sta acoperita.
Alina, hai nu ne spui ce cadou i-a facut missa lui papa? ![]()
bb_alinus spune:
Meemsulici tocmai ma pregateam sa explic "cadoul" la cerera Leei
Deci e vorba de o chestie din carton in care se pun dosare, e asa ca un triunghi si care a fost pictat in toate sensurile si in toate culorile. E clar ca a fost "ajutata" de tovarase. Mie sincer mi se pare cam ciudata ideea asta cu suportul de dosar dar adaca altceva nu au imaginat, ce sa-i faci. Pe o laterala sunt niste versuri dedicate tatalui ( cat de mult il iubeste, si cu cata dragoste i-l ofera....etc ca nu am reusit sa traduc tot desi sunt 5 linii
).Iar pe mijloc e scris mare Amalia! No cam asta e...
Despre pijamale, aici noi inca le folosim, missa are numai clasice, adica bluza si pantalon ( nu i-au placut niciodata alea intregi) plus o acopar cu cearsaf, dar pe care si-l da jos imediat. Cred ca ar trebui sa ii dau si eu o pijama cu maneca scurta insa asa dezvelita noaptea parca nu ma incumet sa o las...
Copiii vostri la ce se mai uita la TV ( cei care se uita)? Noi am trecut de la pinguini la www.barbapapa.fr/" target="_blank">"Barba Papa", deja nu mai pot, numai asta am in cap. Sper sa o tina mai putin decat pinguinii!
In schimb stie si zice toate animalele, fructele si uneltele ( asta de la bunicu' a invatat), dar nu le zice bine, doar ultimele silabe le accentueaza.
Alina si Amalia 17.11.2005
Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
catutza spune:
Buna
Alina, super dragut cadoul de ziua tatalui. Felicitari pentru vorbareata
Leea , eu o culc pe Bianca in body cu maneca scurta si atat, sau in pijama cu maneca scurta si pantalonasi scurti. Nu a dormit niciodata invelita.La noi in casa e destul de cald, eu zic ca e ok
Va las ca e tarziu, maine mergem la o cununie si la ziua nasului...deci petrecem asa ca nu intru deloc. Va 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Ina869 spune:
Lavi, imi pare tare rau de colega ta.Trist-trist.
Joy pupam cucuiatul si bravo pentru bb-itu , deci il hranesti bine!
Noki de cite ori as fi vrut sa adoarma si bufnita noastra cu noi,ca sa putem dormi linistiti - si nu in zgomote de fanfara- dar nu vrea decit in patutul ei...
Saraliciul este adaptabila...deci cum s-a obisnuit, tot asa o sa se si dezobisnuiasca! ![]()
Leea la noi variaza "toaleta" de noapte, in functie de temperatura camerei; daca dam drumul la a/c mai incet, o las cu pijamaluta cu maneca lunga, daca dam drumul mai tare ( fiindca nu-i place sa fie cald ,nu adoarme) ii pun si saculetul de dormit, la fel si cind tinem geamul deschis la noi in camera. Cind o culc dupa-amiaza, uneori ii dau pija cu maneca scurta, alteori lunga, fara sacult.
Gandacica, dragut foc Bogdanelul la serbare! Iar tu nu te-ai schimbat din 2001.
Bravo
pentru indarjirea de-a veni la intilnire! 
Dordia, mini-vacanta placuta la Brasov!
Soanso si noi(mai) avem probleme cind vreau s-o spal pe par si nici ea nu vrea sa poarte nimic pe cap pe-afara. De bentite, fundulite, etc. nici pomeneala!
Eu o s-o tin pe plaja/ in apa pe Rachie in costumas de baie sau pampers pentru apa, exclus fundul gol, aici nu se poarta asa ceva si m-am adaptat cerintelor ( in plus, exista atitia bolnavi mintali si nu-mi vreau copilul tinta unor priviri bolnave )
Meems, eu sint mai batrinioara si imi trebuie mai mult timp cu bagajele! 
Camelia –
multumesc pentru urare, sa ne vedem sanatoase!
Mada multumim ca te ocupi de tricouri!
Alina, deci si voi sarbatoriti ziua tatalui duminica? ![]()
Catutza distractie placuta pe la petreceri!
Ioana,Alexandrina, cum mai sinteti, cum va mai simtiti?
Noi mergem maine la ziua finutei noastre care va implini trei ani intr-o saptamina dar petrecem mai devreme ca sa fim alaturi de ea, de abia astept sa-i vad fetisoara surprinsa cind va deschide cadourile tuturor, asta-i cea mai mare bucurie a ei, chit ca pe urma arunca totul cit colo.
Corapino, eu nu cred ca stie sa deosebeasca manuta stinga de dreapta, pur si simplu a memorat ce i-am spus asa cum asociaza si celelalte obiecte, persoane, cu anumite sunete.
Am pus un link in contul comun cu 4 filmulete; unul in care cintam a,b,c in Engleza ca deja in Romana ne-am plictisit
( speram ca la anul pe vremea asta sa stie si tabla inmultirii
) , altul in care incercam sa ne spunem numele, apoi pe-al lui mami…altul cu manuta stinga/dreapta.
Nu sint deloc semnificative, fiindca de cite ori Rachie vede ca dau drumul aparatului se blocheaza si incepe sa rada sau sta muta-muta , asa ca vreo doua filmulete sint facute fara sa stie ca era “in plina filmare” , si nu este in prim-plan. ![]()

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.
felicia74 spune:
Neata, fetele! Multumesc de raspunsuri
Am avut noapte linistita dar azi dimineata am vazut ca facuse un kk putzacios rauuuu, iar acum are o stare subfebrila - 37,8. Oare o fi un inceput de enterocolita?
Despre Tarapiticilor eu sunt multumita intrucatva, intr-adevar pielea e am moale, dar nu s-au largit, nu a ruginit nimic, si am luat numai incaltari din piele (am cumparat 3 deja de la ei). Oi fi fost eu ma norocoasa, eu stiu, dar n-am de ce sa ma plang.
Imbracaminte de culcare: in sac. Nu am ce face, ca asa s-a obisnuit, parca nu se simte in siguranta daca nu se baga in el. ASa ca si daca plecam in vacanta musai il luam. Deoarece e cald o bag in sac dar cu pampersul pe ea.
Noki imi pare rau, dar nu ti-am mai raspuns aseara ca ma speriasem destul de rau. Am o colive, dar e ocupata de papagalul soacrei
.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
soanso spune:
neata fetelor,va pup si multumesc pentru raspunsuri si pentru faptul ca nu ne-ati uitat.
Hilde,
mersi de reteta o fac azi , si DA e bine cu buni prin preajma avand in vedere ca nu ne-a prea ajutat ,iar bonele peaici sunt 5-6 mil.
Lavi02,
ai dreptate despre hepatita A este vorba,nu stiu ce sa fac dr,de fam nu m-a convins.
Noki_Lara,
"dau militaria jos din pod" si eu as da-o da nu stiu cum,Sorana pana acum dormea toata noaptea la ia in patut,e drept se trezea la 6,30-7 da nu o auzeam toata noaptea ,acum ii tb cu mine in pat.
Leea,
despre mine e vorba cu dintii ,credeam la un moment dat ca are ceva de nu-i mai ies ,si tot voi m-ati linistit sa stau cumintica si sa astept.are 7 dinti(3 jos,4 sus) si 2 masele sus.
Ina869 -bentite fundite la noi nu se pune pb. abia ii creste parul ,am tuns-o la O in februarie.
Sa-ti traiasca finuta si sa se bucure de cadouri.
idem face si a mea orice jucarie ii cumpar doua zile e incantata porma nici nu le mai baga in seama ,le tot ascund si i le dau pe rand
.
am primit luna trecuta si jucaria de la Pampers ,in sfarsit credeam ca nu mai vine.
felicia74,
sanatate infinita Ilincai ,la Sorana ia mers burtica de la cirese.
mamaaaaaaaa,ce libera sunt fara pitica,da recunosc ca mi-e un dooor de ia.
imi trimiteti va rog parola si userul de la contul comun ,acum am timp sa ma uit!
SOSO