Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Vreau sa va mai spun ca sunt cam nemultumita de incaltamintea de la Tara piticilor, cam cati bani dai, atata face. Nu mai cumpar de la ei.

Sandalele Nataliei am constatat acasa ca pe exterior nu sunt din piele, adica sunt bej cu inimioare rosii, dar partea bej nu e piele. Au fost 50 RON. Acolo nu am intrebat daca sunt sau nu piele, am presupus (eronat!) ca ei nu lucreaza cu inlocuitor. Pe interior sunt din piele asa ca sa zicem.

Sandalele Silviei (60 RON) o rod destul de rau in 2 locuri (ceea ce cu incaltamintea Melania, Primigi sau Tino de la Brasov nu ni s-a intamplat niciodata). In plus au o floricica in partea de sus prinsa cu un soi de nit metalic, iar acel nit in contact cu pielea umeda (transpirata) rugineste si lasa urme de rugina pe picior.

Am sa revin la principiul meu e de a cumpara fetelor o singura pereche de incaltaminte pe sezon (iar toamna & primavara o pereche mai decupati, de "fustita" si alta inchisi, buni si pe ploaie) chiar mai scumpi, dar de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ina, te invidiez! Pai noi plecam in aceeasi zi ca si voi, dar bagajele mele inca nu sunt terminate.

Sa inteleg ca pana la urma ramane cum s-a hotarat: parcul IOR? Daca se mai schimba ceva dupa 20 iunie si eu nu mai ajung la net, o sa sun una din fetele ale caror nr. de tel. am, sa intreb sigur unde ne intalnim.

Lavi, groaznica intamplare cu fosta ta colega! In alta ordine de idei, de acord cu tine cu papucii: mai bine mai putine perechi, da' de calitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Lavi ,eu sint foarte nemultumita de ultima pereche de sandale ,le-am luat din Plaza de la Cptain Hook ,am dat 128 ron dar sint de kkt ,scuze de expresie ,..i-au patat picioarele ,se ia culoare la greu iar cind le-am spalat s-a tot luat pina am renuntat ..,i-au facut si o bubitza la un degetel ,desi le poarta de o luna ,chiar nu stiu de unde sa-i mai iau .Raman tot fan adidas de firma ,cu aia s-a inteles cel mai bine ,abia astept sa vina toamna sa-i cumpar

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi imi pare rau de fosta ta colega! E trist ca nimeni dintre cei apropiati nu si-a dat seama ca avea nevoie de ajutor...

Despre papuci, da si eu sunt de acord ca dai un ban dar iei ceva de calitate. Missa mea are doar 1 pereche de babies ( nu stiu cum sa le zic in RO) pe carre am dat 65 eur, plus o pereche de sandale pe care am dat 30eur ( erau reduse de la 70) insa sunt de buna calitate si tare dragutze.In rest avem o gramada de papucei de casa pe care nu ii mai poarta ca e prea cald, plus o pereche de adidasi care ii sunt mari inca.

Fetele transatlantice eu va doresc pregateala placuta si drum bun daca nu mai apuc sa intru.

Cu scuze si cu intarziere zic si io La multi ani fetelor ce s-au sarbatorit de curand.

Azi miss a facut la cresa un cadou pt "Ziua tatalui" de duminica. Si mandra i l-a dat de l-a lasat masca...

Gandacel SUPERBE pozele! Chiar au facut serbare si cei mici de la cresa? Cei mai mari din grupa ce varste au acolo?
Si bravo lui Bogdanel pt cat de cuminte statea el pe scaun! Si sala era imensa, au mai fost si alte serbari sau doar cea a piticilor de la cresa?

Mirabilis concediu placut! Eu i-am luat missei pampersi speciali pt apa, se gasesc la Carrefour. Aici nu e voie sa bagi copilul in piscina gol golutz.
Din ce am auzit de la prietenele mele care au copii mai maricei, aripioarele sunt bune de la 2 ani in sus ( pana atunci copilul nu se poate "tine" pe apa cu ele), eu i-am luat missei o vesta gonflabila insa nici aia nu o tine si e normal, ca e pt copii de 2 ani.
Am auzit ca un costum de baie cu "plutitoare" in jurul soldurilor ar fi super eficace, insa cautand in magazinele speciale din Franta mi s-a spus ca nu se mai produc deoarece nu mai sunt considerate in norme...In schimb se gasesc in magazinele de puericultura dar la niste preturi astronomice! Si deci nu i-am luat(pana acum).
Noi avem un colac asa cum zice Lavi, cu gauri pt picioare, pe care uit mereu sa il car dupa mine ca e mare rau.

Alina si Amalia 17.11.2005

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy! Am citit pe diagonala, dar am retinut cate ceva si o sa va raspund, dupa ce va povestesc 2 chestii!

1. Azi noapte am avut premiera de rasu-plansu. Stiti ca va povesteam io mai dmeult ca Sarah cand se scoala noaptea daca nu vrea nicicum sa se culce la loc, o iau la noi in pat, stam putin, se coieste-foieste bine, nicigand sa doarma langa noi si apoi ii dau de papa. Indiferent de ora. Si invariabil apoi se culca.
Ei bine, azi noapte la 3.30 cine ateriza la mine in pat? Bufnitza. Ne-am foit pana la 4.30 cand i-am dat de papa, io fericita ca scap de ea si se culca in patul ei in dulcele stil clasic.
Dar socoteala mea nu s-a potrivit, ca dupa ce a devorat un bibe plin si am pus-o in liniste in patut, a inceput sa urle iar la 5 minute. Deci...in patul mare cu ea unde surpriza-surprizelor: a dormit frumusel alaturi de noi pana dimineatza si ne-am sculat ca boierii la 9!!!!!
Problema e ca stiu ca asta e varsta critica si ca daca amu se invata asa, adio! Deci daca mai face asa de acum inainte, dau militaria jos din pod!

2. Mama a gasit un pui de vrabiutza in parc. E mica, dar stie ceva-ceva sa zboare. Ce sa-i dau de papi? Are cineva o COLIVIE??????Sa mi-o imprumute pana cand isi revine putin si-i dam drumul?????

Si tot despre noi: Sarah ma dispera, e iar in crize - o fi si de la canini, dar e ceva de sperait. Numai cum vrea ea sa se inatample toate, face niste crize de nervi cu dat din maini si tras de par - al ei propriu, de-mi vine sa ma impusc. Ceva sfaturi????

Asa, amu sa raspundem cate ceva:

Intalneala- evident ca prestez!Cand? Io una as prefera sa nu fie marti sau joi, in rest, oricand. Dar atunci vine bona si ma duc la biblioteca sa invatz.

Lavi- imi pare rau pentru colega ta. Foarte trist.In calitate de sofer mai ales, zic.

Sandale Tara Piticilor- cele mai PROASTE pe care le-am avut pana acuma. E drept ca si Sarah merge aiurea cu picioarele - apropo, trebuie sa merg cu ea la ortoped... - dar asa s-au largit de tare si pielea e excesiv de moale. Naspa, intr-un cuvant. Dar io zic ca e principiul clasic: cat dai, atata face.Eu sunt mega-incantata de cele de la Bebetom. Dar alea sunt 95 ron.

Dordia- eu m-am suparat pentru ca exprimarea ta era foarte interpretabila in sensul unui atac personal. Dar daca zici ca nu e asa si vreau sa cred ca nu este, atunci pace pace intre 2 ...vorba ta..mamici.Stresate de viatza, servici, copchil si altele.

Mirabilis- fa in asa fel incat sa ajungi, chiar ar fi frumos sa ne mai intalnim! Cu marea: evident ca in fundul gol in apa! Cum altfel???? Si pe plaja idem. Colac + barca i-am luat de acasa, nu de la mare.
Sfatul meu e sa nu ii arati frica ta de apa, ca poate are noroc si nu a mostenit-o. Si o sa ai o fetitza-ratusca.

Gata, fetelor dragi, va pupicesc, ma duc sa-mi furajez barbatul ca am plecat chiurile sa-i trimit mail Cristinei cu poza si m-am ratacit putintel si pe la Colectie..vreo 40 de minute.

Pup U all!

PS - Ina, baga nr tau de mobil bucurestean in contul comun!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ca veni vb. de papuci (=incaltaminte)
al meu baiet nu vrea DECAT o anumita pereche (geox) - pe care i-am luat-o din spania.
cu altceva nu pot sa-l incalt, ca zici ca-i pun flacari pe picioare. cand am vrut sa-i iau cu proba, a urlat ca din gura de sarpe - deci nici la proba nu sta. i-am luat si un fel de tenisi, si alte sandale, dar nu le sufera, cand le vede pe hol le ascunde sa nu i le punem. chestia e ca nu il jeneaza, ca nici n-a umblat cu ele . o avea fobie de pantofi ca a fost in extaz la tara cand a umblat in picioarele goale.
a... gandacel, am citit articolul cu socializarea, desi nu ma prea preocupa pb. noi suntem "in grafic"
leea, votez si io pt intalnire la brasov (merge si sibiu)
va pup si nb!

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Multumesc tuturor pentru informatii referitoare la Nisipuri! Ne-am hotarat pana la urma la hotelul Berlin Green Park (all inclusive), insa am constatat ca e cam pe un deal! Oricum sper sa nu fie foarte departe de plaja ...

Tania pentru aprecieri!
Ina, drum bun! Sa ajungeti cu bine in Romania!
Alina, cred si eu ca l-a dat pe spate pe tati cu cadoul ei !

Colac si alte accesorii nu am luat inca, avem doar o piscinuta de anul trecut! Nu m-am gandit inca daca o las cu pampers sau fara ...

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello pe seara

Nu am avut net de ieri seara, abia acum a venit un nene si l-a reparat

Intai problema presanta...TRICOURILE..vad ca marea amajoritate prefera albe, am sa incerc sa gasesc asa, insa sa nu ma injurati prea rau daca nu gasesc si iau alta culoare.

Leea pe cuvant de onoare ca habar nu am ce m-ai intrebat, adevarul e ca am fost super zapacita cu impachetat/despachetat..am citit ce ati scris dap cam pe diagonala..asa ca e posibil sa-mi fi scapat. Insa nu cu intentie, scuze!

Mirabilis in Turcia nu aveam voie cu bb in piscina fara chilotei speciali (am luat din Cora, de la Huggies), insa in mare am bagat-o in fundul gol, pe plaja statea la fel.

Concedii placute celor care se pregatesc, sa aveti vreme frumoasa si muuullttt soare!!!!

Lavi imi pare rau ptr colega ta, sa ne fereasca Dumnezeu de tot felul de accidente

Pantofiorii de la Tara Piticilor, eu sunt multumita de ei, nu s-au largit, n-am avut probleme cu ei. Cred ca depinde si de model..si de calapod. Io-s fan Bebetom..dar au si pret nene

Gata, ma duc sa dau o comanda pe "triburile" si ma bag la nani. Poop

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

HELP!!!
Acum juma de ora s-a trezti Ilinca urland, parea ca o doare ceva dar nu ne putem da seama ce. Statea ce statea si apoi iar urla. Culmea, isi freca picioruslele. Or fi colici? Sau e posibil sa fie vreo infectie urinara? Ca parea ca o ustura cand vrea sa faca pipi, desi la pasa nu e nimic iritat.
Acum i-am dat niste Nurofen si un ceai de musetel cu miere si a adormit. Sa vedem ce noapte vom avea, sper sa fi fost doar o criza scurta..

Edit: mai tb sa adaug ca refuza s-o iau in brate si se ducea numai la Doru. O fi visat urat? Dar chiar asa, sa planga cu suspine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Camiiiiiii, atentie mare cu alegerea hotelului! Sa NU fie la diatnta mare de plaja! Ce faci daca uiti acasa cate ceva, ceea ce e ff plauzibil cu copil mic fiind si beat de cap?
Io recunsc ca la mine e in top la criteriile de alegere a hotelului sa fie pe plaja.

Mirabilis- io cand am zis de fund gol ma refeream la mare, nu la piscina. De altfel io cand merg la mare ma duc sa fac plaja si sa innot in mare, nu stau la piscina. Asta-i felul meu de a fi. Dar la hotelul la care voi merge este si aqua park, deci utila informatia cu chiloteii, va trebui deci sa-i cumpar si eu speciali pentru putinele dati cand vom sta la piscina.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput