Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 17
Hildegard spune:
Dordia, imi place faza cu casa de "kk". N-am mai auzit pana acum .E tare!

Gandacel, sa-ti urez si eu Casa de piatra! si multa intelegere.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
Gandacel spune:
mai, nu-mi mai urati nimic pana nu va zic eu! Ca noi ne-am mai propus s-o facem si n-am facut-o... Anul asta pica data la care ne-am casatorit in 2001 tot sambata, ca atunci, asa ca am zis sa profitam. Acum suntem hotatrati, dar mai e o luna!
Cred ca poze pun pe Photobucket! Ca pot pune si filme. Deocamdata poze de la serbare vedeti tot in contul comun, pe yahoo. Le-am pus in album separat, se cheama Serbare Bogdan - Gandacel.
Edit: Ca tot m-a apucat nostalgia, gasiti o poza din 2001 in contul comun, la "poze diverse", surpriza... eu mireasa. ![]()
Lavi, dupa ora 17 eu il iau pe Bogdan de la gradi, deci neaparat voi fi cu caruciorul dublu, la care imping cam greu. Numai prin zona ne putem vedea. Daca vrei dimineata, ies mai usor cu Stefania, pot ajunge si in Herastrau chiar. Cu amandoi fara tati nu vad cum as merge prea departe. Sa ma si intorc. Hai, ca la intoarcere as putea sa-l rog sa ne ia cu masina. Propune un loc si ne vedem. Daca nu tii sa fie parc mare, noi avem pe aici multe parcusoare de bloc... ![]()
lavi02 spune:
Gandacico eu prefer dupa masa pentru ca dimineata vine tanti si eu trebuie sa lucrez.
Plus ca as vrea sa-l vad si pe Bogdanel!
Sunt dispusa sa vin oriunde pot ajunge cu metrou + mers pe jos.
Cine mai vrea sa vina?
Gandacel spune:
Lavi, am editat raspunsul anterior, ca sa nu mai trimit alt mesaj... mai citeste o data, ca sa ma vezi in 2001!
Unde stau eu este metrou, e capat de autobuz, e... de toate. Dar nu cred ca iti convine metroul mult, ca e magistrala 4. E capat de linie, statia 1 Mai. Ma simt si aiurea putin sa chem pe vreuna dintre voi in zona mea, ca realizez ca stau departe rau de oricine! Cred ca fac eu un efort pe 13 iulie si ne vedem toate.
lavi02 spune:
Tare dulce Bogdanel la serbare in costum popular! Unde ati facut serbarea, la vreun teatru, la scena vreunei scoli? La noi la gradi se face in sala de grupa.
Nu te-ai schimbat prea mult din 2001!
Nu se poate intra pe magistrala 4 de la Victoriei?
mirabilis spune:
Buna ziua fetele!
Imi pare ffff rau dar nu o sa ajung la mega intalneala din iulie. Din ce am citit, am vazut ca exista mici dispute in ceea ce priveste locul, deci...dc e sa calculati, pe mine sa ma taiati de pe lista.
Asta este. Sotul meu are concediu de pe 7 iulie si nu are prea mult...Asa ca nu dispunem decat de perioada aceea pentru a merge la mare.
Noi mergem la Sunny Beach in Bulgaria. Am ales sa mergem la bulgari pentru ca nu vreau sa fie Iulia chinuita cu drumuri prea lungi.%-6 ore sunt suficiente.
Insa..imi fac o gramada de probleme. In primul rand, cu mancarea. Sper din suflet sa fie de calitate. De fapt, noi ne-am luat BB pentru ca nu vreau sa fiu legata de hotel si nici sa bag in mine tone de mancare, ca de....le-am platit...Deci va trebui sa gasim un restaurant ok, unde sa poata manca si Iulia.
In al doilea rand, sper sa fie vreme buna, apa calda, sa nu trebuiasca sa bag copilul in piscina. Sunt fff circumspecta in privinta lor...
Aici vin si intrebarile mele. Fetele care ati fost cu bebeii la mare, poate puteti sa-mi spune-ti si mie :
1. cum ati procedat cu pampersul....Exista ceva special? sau o bag in apa cu funful gol di dumnezeu cu mila...parca nu prea imi vine..sigur in 8 zile face cel putin un kk
2. de unde ati luat colace/saltele/aripioare, sau mai bine zis ce firma. eu am luat odata de la cora ceva si s-a spart a doua zi. exista ceva de calitate? Si iarasi nu stiu bine ce anume sa ii iau. Adica...si colac si aripioare si vesta...Vreau sa ma marturisesc ca eu nu innot si nu-mi face nici o placere sa ma aflu in apa. Am o oarecare fobie, bine stapanita dar....tare mi-as dori sa nu o simta si Iulia. Sper sa ii placa apa si sa innoate bine. De aceea va intreb, pentru ca nu prea am idee. Iar dupa tatal ei, cel mai bine ar fi...nimic.
Multi pupici la toata lumea.
Hildegard spune:
Mirabilis, cat platiti? cat stati?cu ce mergeti?Povesteste-mi ca-s curioasa de Bulgari. De fapt. in general de mare....dar sincer mi-e groaza de atatea ore in masina.
noi daca am merge la mare habar n-am ce ar trebui sa cumpar pentru steff acum.....serios! Par ticnita. Dar ar trebui o lista orietativa cu de astea necesare in fct. de varsta copilului normal.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
soanso spune:
buna fetelor,va mai amintiti de mine?????????
nu am mai intrat cam demult pe la voi dar am mai citit ce ati scris.
noi suntem bine ,am fost cu Sorana la bilant de 1an si 6 luni si are 11 kg, 85cm ,are 7 dinti si 2 masele .
nu-mi vine sa cred ca pe 20.06 implineste 1an si 6 luni ,ce repede a trecut,am deja fetita mare....
vreau sa va intrb ati facut la copii vaccin impotriva hepatiteiB ?
Sorana e cuminte , insa de ceva vreme nu mai vrea sa doarma la ia in patut se trezeste noaptea se ridica in picioare si incepe sa planga si sa strige "mama" si trebuie sa o iau cu noi in pat altfel nu se linisteste ,cum o pun langa nine tace si adoarme la loc,daca incerc sa o mut la ia in patut se trezeste,oare ce sa fac?
la baita acelasi ritual totul e bine si frumos pana trebuie sa o spal pe cap si atunci incepe sa urle de se aude in tot blocul si trebuie sa ma misc foarte repese ca altfel imi tiuie urechile.
nu mai vrea sa stea in bici,prefera sa o impinga ia din spate desi abia ajunge la maner si nici in carucior nu o pot duce mult asa ca mai nou mergem afara de manuta.
aaaaa,inca ceva nu-si tine nimik in cap orice ii pun isi da jos,asa ca mai tot timpul e cu capul gol.
am si o veste buna, a iesit buni la pensie anticipat (58ani) asa ca voi fi un pic mai libera, dimineata a dus-o pe weekend la ia pe Sorana si am ramas singurei ,nu va zic e "goala "casa fara ia,e o linisteeee.
pup
intreaga colectie, sa fiti sanatosi voiosi, voinici.
SOSO
Hildegard spune:
Soso, ce bine de voi c-o s-o aveti pe buni langa voi.Felicitari de dimensiuni!
Nici steff nu doarme noaptea in pat ci cu mine...asta e! pana mai creste!Se tot trezeste mereu....si sunt rupta dimineata. Asa daca imi simte mainile pe manutele lui e ok, adoarme la loc imediat. In schimb la baie ne palce....n-avem probleme cu apa.
Vezi ca ti-am dat acolo o reteta.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 7 luni)
lavi02 spune:
soanso probabil vrei sa zici vaccin impotriva hepatitei A. Impotriva hepatitei B este vaccinare obligatorie, s-a facut la nastere, la 2 si 6 luni si pare-mi-se si la 1 an. Deodata cu DTP-ul.
Eu inca nu l-eam facut fetelor contra hep A dar le-as face.
mirabilis noi ne gandim la anul sa mergem la Sunny Beach daca mergem tot in Bulgaria.
Despre colaci nu stiu sa-ti raspund. Cred ca cel mai bun la varsta lor e un colac din cel cu gauri pentru picioare.
Eu le bag pe fete in apa in fundul gol (respectiv pe Silvia acum in costum). Iar pe plaja pe Nati o tin in pampers normal iar pe Silvia in costum de baie.
Am ales hotel pe malul marii si pt ca daca face Nati kk sau Silvia vrea la WC sa pot alerga cu ele in camera.
Noi mergem la Nisipuri, tot cu BB, nici mie nu-mi surade sistemul All inclusive. Ai sa vezi ca sunt terase si restaurante berechet si au mancarea foarte buna. Noua ne-a placut mult anul trecut.