Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Hi hi hi, ce tare ma bucur, tati a prins multe poze faine! Dar imi ia timp sa selectez. Mai aveti un pic de rabdare si va arat poze de la serbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

hilde faina descrierea cu Tunisia!
Scuze ca v-am indus in eroare cu preturile, asa auzisem eu despre Egipt si am extrapolat si la Tunisia

Oricum, ramane valabil faptul ca in octombrie e momentul ideal pt vizitat nordul Africii.

Iar zona mediteraneana in mai, iunie, septembrie. Doar ca in mai apa marii e inca rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hilde ,merci mult pentru raspunsul legat de Tunisia ,pe mine ma interesa pentru ca as vrea sa mergem anul asta dar din mai multe motive cred ca o lasam pt la anu..
Mai am o intrebare :ceva restrictii privind imbracamintea ,costumul de baie etc tinand cont ca-i tara musulmana??

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Nu draga, iti iei haine normale...ideea e ca e zona turisitca, dar sunt si case unde locuiesc musulamnii dara stea sunt mai pe la margini. Daca pe strada te duci de mana cu sotul si in fusta scurta sa vezi ce te privesc musulmanii si cu tupeu de fata cu sotul se uita de le sar ochii si unii te si fluiera....asta daca mergeti seara prin centru cum ar veni...DAR E PLIN DE TURISTI SI NU ESTI SINGURA.
Deci i-ati haine normale, nimieni nu-tio zice nimic niciunde.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Dragelor, yahoo photos se inchide pe 20 septembrie! Am primit acum mesaj cand m-am logat!
Asa ca ar fi bine sa ne mutam albumele in alta parte! Poate imi spune si mie cineva unde??? Mi-l fac separat si va arat pozele din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gandacel, mute-le pe flikr.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

As fi bagat shuterfly. Mai studiez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel felicitarile mele pt maritis...si casa de ..."kakat" iti doresc...ca sa nu-si bage nimeni nasul in ea si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti alaturi de copilasii vostrii.
Te poop!

Concedii placute va doresc celor care pleaca...abia astept si eu luna august sa plec la maaaare ... la soaaaare!!!

Joy Vladutul cucuiat!!! Si vb lui Lavi...ai grija cu loviturile astea la cap ca nu e de joaca.
Lavi sincer imi pare rau sa aud vesti din astea...Dumnezeu sa o odihneasca.

Gata ca....am treaba! Si diseara plecam la Brasov fara copilutz....

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gandacel ce faci saptamana care vine?
Ce-ai zice de o mini-intalneala, unde vrei tu sa-ti fie comod ca ai 2 mici, dar sa fie accesibil cu metroul?!

Noi o ducem maine pe Silvia la Olanesti (are soacra-mea bilet) si o luam duminica viitoare. Asa ca saptamana care vine sunt free as a bird , adica am un singur copil si m-as putea misca mai usor spre o intalnire.

Si as vrea tare mult sa o vad pe Gandacel, cu Bogdanel & Stefania, ca e "rara avis".

Asa ca propun o mini-intalnire saptamana viitoare la care sa poata veni Gandacel si cine mai vrea si ii face placere.

Propun ora 17, sa fie dormiti, mancati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Vreau si eu sa vin dar nu promit nik...dar...fac tot posibilul.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput