Colectia de toamna iarna 2005(137)
Raspunsuri - Pagina 15
lavi02 spune:
Camelia eu n-am fost la Nisipuri, voi merge peste 2 saptamani, la acelasi hotel la care a fost Tania anul trecut. Doar cu mic dejun, noi nu suntem fani all inclusive.
leea Nati doarme un pijama fara maneci si cu pantaloni scurti sau in body cu maneca scurta. Sunt 27 grade in casa. Nu doarme invelita nici macar iarna. Iarna sunt 24-25 grade la noi.
addya si pe mine m-ar fi tentat dar am impresia ca face playback (parca data trecuta asa a fost) asa ca mai bine imi cumpar CD-ul ![]()
joy04 spune:
LAVIIII ma sperii....
stiu ca nu asta vrei, dar deja ma-i bagat in ceata
Joy
25+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
camelia_daniela spune:
Of, Lavi, ce trist!
Dumnezeu sa o odihneasca! 
Nici eu nu sunt multumita de felul cum conduce Laur, da' e asa de incapatanat!!! 
Madutza, Lavi, la ce hotel mergeti? Tre' sa ma hotarasc astazi ....
Joy, pupam Vladone cucuiat! Bine ca bb mic e in grafic ! Eeee ... si Cristi va descoperi ca ii poate iubi pe amnadoi la fel de mult!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Gandacel spune:
Buna!
Leea, eu il culc pe Bogdan cu body si pantaloni lungi, il invelesc la misto cu o paturica... oricum nu o tine mult pe el. Azi o sa-i pun un body mai subtire. La noi in casa e cam racoare.
Alinush, eu tare as veni in Olanda... mi-a zis sora-mea ca acolo sunt peste tot mamici cu copii, singure mai mult, fara tatici si ca au dupa ele in cele mai multe cazuri 2 sau 3 copii. Destul de incurajator pentru mamici ca mine.
Ca sa nu mai zic cum mi-au dat lacrimile cand am vazut fetele lui Monet. Doamne, chiar asa de tare sa semene?! Si cat de simpatice sunt in poza aia in care stau una langa alta. Of, daca asa or sa arate copiii mei peste un an jumate, a meritat orice efort mare sau mic din partea mea. Sa-ti traiasca! Poate cand mai ai timp mai povestesti cum te simteai in perioada cand era Maia mica.
Uite, toata discutia asta despre intalnire m-a cam deprimat. Daca ieri eram aproape gata sa ma obisnuiesc cu idee pana atunci si sa vad cum as putea sa fac incat sa ajung acolo totusi, dupa ce v-ati plans cam toate ca nu ati putea ajunge in Herastrau... m=ati convins! Deci nu se poate... vedeti, dragelor, cum puteti sa taiati aripile unei mamici care era dispusa sa faca aproape imposibilul, cu doi copii mici dupa ea? Argumentele voastre m-au convins ca nu voi putea. So... sa renunt? 

Nu, uite ca n-am sa renunt. Cu cat mai greu pentru mine, cu atat mai importanta mi se va parea intalnirea si cu atat mai tare ma voi mandri cu tricoul lui BOgdan. Asa ca eu zic sa pregatiti deja diploma de mamica eroina, ca eu vin la intalnire. Dupa cum a spus foarte corect Leea, scopul ei este sa vedem fetele de peste mari si tari, pe cele din provincie... asa ca egoismul noostru, al celor din Bucuresti ar trebui lasat mai moale, ca sa le facem pe toate sa se simta binevenite si ACASA. Nemultumirile si oboseala noastra nu au ce sa caute in bagajul cu care venim la intalnire! M-am plans eu cumva ca alerg si in zilele dinainte? Ca fac analize, depun dosar la primarie si ca ma marit? Nu m-am plans, asa ca ssshhht! 
Ei si acum, despre serbare: of of of, n-am reusit sa fac decat o poza ca lumea cu BOgdan aseara si doua filmulete, nu prea grozave. O sa pun poza in contul comun. Plange in ea!
Am sa caut in aparatul foto al lui tati, sa vad daca el a prins ceva mai de soi!
Nu ma mai uit in urma sa vad cine zicea ca nu zice mama copilul ei... Bogdan de doua zile abia nimereste sa spuna TATI, iar cand ii zic sa spuna MAMI incearca sa repete dupa mine si zice intai papa, apoi papi, intr-un final iese mami si e foarte fericit. Ieri la fel... a trecut prin aceleasi incercari. Concluzia mea e clara. A incercat diverse sunete pana acum, insa nu asociaza ce aude cu ce scoate el pe gura. Abia acum, comparand ce spunem noi cu ce incearca el sa repete, isi cam da seama, incercand, care cu ce sunet se coreleaza. Asa ca va mai trece pana Bogdan va vorbi.
Va pup pe toate si ma duc la munca de jos. Adica prin curte, daca m-o lasa Stefania.
Madutza10 spune:
Lavi ,imi pare rau pentru fosta colega,ce final tragic :(((Si noi avem mereu discutii pe tema asta ,pina sa avem copil mai acceptam viteza dar acum ne certam mereu cind plecam la drum ,maimult de 100 kmh nici nu ma gandesc ,mi-e tare frica ...
Joy ,pupam piticu cucuiat ,sper sa fi fost superficiale cazaturile ,eu zic sa mergi la dr doar daca vezi ceva schimbat la el .
Cami ,noi mergem la Krystal ,e de 4 stele ,cu demipensiune ,un pic departe de plaja ,ca pt plozi trebuie liniste ,macar cind dorm la prinz ,e la 300 m de plaja
Eu am luat bilete prin Paradise Travel Agency ,preturile sint bune dar acu' ramane de vazut cat de seriosi sint ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
lavi02 spune:
Joy teoretic la orice lovitura la cap trebuie sa te duci la spital si daca ei considera, sa-i faca tomografie. De la loviturile astea la cap se pot crea cheaguri de sange care pot sa afecteze anumite zone din creier. E mai bine saq mergi si sa nu aiba nimic decat DF....
Cami trebuie sa gasim o metoda sa ne potolim sotii la volan, zau! Al meu vad ca pe masura ce trece timpul are tot mai multa incredere in el si depaseste tot mai riscant, merge cu viteza.... n-am nimic contra vitezei dar atunci cand e cazul, nu sa-ti risti viata ta si a celorlalti din masina. 
Eu merg la Glarus, dar ti-am zis, e cu mic dejun.
Un sfat: daca vrei sa faceti baie in principal in mare si nu in piscina, alegeti un hotel pe malul marii pentru ca statiunea e in panta si se ajunge greu la plaja de la hotelurile de mai sus. Eu am fost doar in trecere acolo, putin, anul trecut cand am stat in Albena.
joy04 spune:
LAVI Dumnezeu sa o odihneasca. 
dar sa stii ca eu nu prea am mila de cei care provoaca accidente din cauza vitezei depasite, a depasirilor - riscante sau nu - a teribilismului.
si mai rau este atunci cand ia si alte vieti cu ei sau cand ei scapa doar zgariati si altii mor din cauza lor.
nu zic ca asa le trebuie, dar nici nu pot sa-i plang.
cum la fel de revoltata sunt de sinucigasi. mai ales cand aud ca-si iau viata din cauza ca au fost parasiti de iubiti/te.
mi se pare egoism curat sa lasi in urma copii, soti, parinti care raman cu gol in suflet si tu sa fii "linistit".
in conditiile incare sunt oameni in lumea asta care sufera de boli grele si fac tratamente dure numai sa mai poate trai cateva luni sau citiva ani in plus.
Joy
25+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
lavi02 spune:
Gandacel felicitari pentru maritis!!!
Asa zic si eu:
-meems aterizeaza in ziua aia pe Otopeni si vine fuga la intalnire
-leea si camelia vin de la buzau cu masina
-Ina sta cateva zile in Bucuresti, in rest e peste mari si tari
Iar noua ne e greu dintr-un cartier in altul. ![]()
Cel mai fair era in centrul orasului (gen Cisnigiu), sa fie egal de greu pentru toata lumea, dar acum daca s-a hotarat asa, asta este, facem in IOR si pe urmatoarea in alta parte.
tania-z spune:
Fetelor eu sper sa va rezolvati cu bine diferendele privind intalnirea, daca va amintiti noi parca planificasem o intalnire la munte in primavara asta...ce pacat sa nu s-a realizat!
ALINUSH
mi-a fost dor-dor de voi, am reusit sa vad filmuletzul cu Amalia mancacioasa si am tras concluzia ca Stefanelul meu doar pe la majorat o manca asa! Iar propunerea cu parcurile din Olanda...hehe, eu m-as inscrie din prima. AM vazut eu ce aveti pe acolo...
Plecam si noi la mare miercurea viitoare, pe 20. Vom sta 10 zile si sper sa fie bine pt toti. Mergem la marea romaneasca, la Mamaia si vom sta la hotel Amiral. Dar mai intru eu pana atunci!.
NOKI, ce mare s-a facut Saralina! Dar privirea tot de smekera cu diploma i-a ramas. ![]()
LEEA vazut si Mr.T. Baiat mare in toata regula, iar tu - o pushtoaica!
CAMELIA, mai da' ce vorbareata e mezina! N-ai treaba, in curand iti facea cafeaua si rezumatele ziarelor.
Tania
14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
Hildegard spune:
TUNISIA
In Tunisia sezonul de varf este iulie-august.In iuni sunt inca preturi mici. Sept-oct sunt preturi cele mai mici. Noi am fost in octombrie si sigur se va mai repeta.
cand va fi steff asa de 4-5 ani.
Cel mai scump este transportul pana colo. Noi din arad ne-am dus cu ceva microbuz pana in Budapesta si de acolo am mers direct airoport Tunis.din tunis te duce mautobuzul pana la destinatie.
Am avut demipensiune si mancare berechet, dar nu ma-m ingrasat acolo ca am mancat multe verdeturi si lactate, fructe. Mesele au fost bufet suedez, mancare cata vrei....
Am stat in Sousse la hotel Marabout: 3 stele+,ca asta ne-a convenit cel mai bine, era potrivit cu perioada in care ne-am dus. nu toate hotelurile sunt diponibile din catalog. Este functie de perioada in care vrei sa mergi..ai de ales din ce ti se ofera la agentie.Avionul se poate lua si din Tm, Buc, Cluj...depinde iarasi de perioada cand vrei sa mergi.
Acolo am cheltuit putini bani...mancare in plus nu ne-a mai trebuit decat asa....ca ne-am luat pe plaja una alta.... fructe, sucuri, bere etc...camerele sunt curate...spatii d ejoaca extra, etc.
trebuie avut grija ce hotel se alege si statiune.....Noi n-am vrut departe de plaja. Acolo cand ajungi poti negocia prin bacsis camera, poti primi cu vedere spre mare daca te intelegi cu receptionerul.De fapt acolo orice cumperi SE NEGOCIAZA PRETUL. Asa e la ei.
Sunt multe de spus....................DAR MERITA TOTI BANII!
Noi am fost in octombrie 12 ZILE...SI A FOST FOARTE BINE.
Taxa de aeroport se plateste in fct de aeroportul de unde se pleaca. asta va zice agentia. Noi am platit sub in total cu tot 900 eu.
Va spun sincer ca am avut emotii.
Oricum cand ajungi acolo simti ca esti pe alta lumeeeeeeeee. E Africa, nu?
Te alegi c-un bronz de invidiat si cand vi acasa iti aduci aminte ca ai vazut femei musulmance...mai mult barbati de fapt, ca femeile n-au voie pe strada si daca le vezi sunt invelite. Sigur vi acasa cu ceva muzica araba.....![]()
de-ale gurii

(1 an si 7 luni)