Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monet spune:

ce fain, iara va intilniti... o s-ajung io vreodata sa va vad in carne si oase?! da, daca trag si io o fuga in ro!

am vazut poze de copii - sarah a lui noki, miruna a lu' madau, iubitii bogdan si stefania lu' gindacica, iubiticii andrei si anais a corapinei - nu ma mai satur! sint asa de frumosi toti, parca-s ingeri!! sa traiasca mari si sanatosi, cuminti si norocosi! doamne-ajuta.

deci, unde va intilniti pina la urma?

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

MAI-IUNIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Catutza, deocamdata nu mai merg ( am incetat de cind eu si rachie am fost racite de de-abia puteam merge, de sala nici nu se mai punea problema!) deci o sa ma vedeti in carne si oase grasa si rumena ( ca o sa ma parleasca soarele, ca intotdeauna cind dau pe la mare ).

quote:
unt tare curioasa care o fi ala "teren neutru"???

Australia! ce spuneti, intrati in joc? ca sa fie mai incitant

Monetelule!!!! sa stii ca de cind ti-am vazut mandrutele fericite am prins ceva curaj, parca ma bate gandul sa purced la treaba pe la sfarsit de an, poate-poate o rodi ceva prin zona noastra stearpa. Daca o sa ma codesc pina atunci, ma voi duce dirct la pozele fetelor, ca sa prind curaj din nou!

Noi sintem gata de plecare ( desi mai sint ceva zile pina marti) bagajele sint facute, mai am mici chestii de ultima ora de pus.
Ma intreba cineva ce-o sa ma bucure cel mai mult la vacanta asta ; in primul rand ca vad persoane dragi ( firesc!), ca rachie o sa fie alintata de ambele seturi de bunici , ca nu o sa mai trebuiasca sa gatesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ah, da, si ca mergem la mare eh, lista este lunga, ar mai fi de spus.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina te poop si drum bun!!!

Addya si eu vreau la concert la IGlesiss...dar cat e biletul??? Si de unde se procura???

Noki sanatate multa mamei tale!!! Si nu te supara pe mine, te rog frumos, ca si eu ca si tine mi-am exprimat doar parerea. Te poop si in speranta ca ve vorbi si cu mine la intalnire....

Fi'miu e ok, de alaltaieri de la pranz nu a mai avut nik. Doamne Ajuta sa fie bine ca in seara asta plecam la Brasov sa imi fac niste analize ...si ne intoarcem Dumunica.Pana atunci vine mama cu tata si vor locui la noi ca sa nu mai trambalam piticul cu totul.

Acestea fiind zise.......o zi buna si un weekend placut va doresc!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata! Doriti o ?

Noki pentru sfat; insa azi noapte am facut un brain-storming si am "cam" hotarat sa mergem la Nisipuri impreuna cu Daria in august, adica sa nu mai facem 2 iesiri (una doar noi 2 si una cu pitik). Acum suntem in cautari de oferte pentru Nisipurile de Aur, un hotel ok cu all inclussive...
Cine a mai fost in Bulgaria la Nisipuri???

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cami .Si mie mi se pare interesant accentul vostru.Tre sa ciulesc bine urechea.
Ina io am propus Brasovu,ca tot neutru e,desi ma gindeam ca ar fi mai bine la Portile de fier 1 ori Cisnadie.Pe de alta parte calatorie placuta!
Dia drum bun si copil sanatos.Ce analize faci?
Adina cind e domnu cu cintarea si unde? In Buc desigur,ce intrebare...
Anda
Mada te intrebasem de citeva ori, punctual, despre citeva lucruri si nu mi-ai dat nici un raspuns.Acu lasa, nu-i nimic.

Intrebare: cum culcati copiii? in mineca scurta?inveliti?pant scurti?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!

Leea ,eu il culc in tricou sau body cu maneca scurta si pampers iar peste noapte daca traspira ii dau maieutz,nu sta invelit sub nici o forma ,..cind e mai racoare ii dau si pataloni scurti din bumbac
Cami ,noi mergem la Nisipuri de pe 30 iunie dar am emotii ,sper sa fie in regula ,mai ales ca de agentia prin care plecam nu prea am auzit vorbindu-se ,sper sa fie seriosi.
Dordia ,ma bucur ca Stefanelu e bine!Drum bun!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

buna dimineeata!!!!

ANDA, stiu unde este Emilia Irza. am o matussa care sta la o statie departare de spital.
acum ce sa zic, aproape ca numai schioapata!. fff putin si numai daca te uiti atent, daca este descult, prin casa.
problema este ca el numai prea merge normal, ci topaie. ca un iedut. si nu se vede deloc vreo schiopateala la el.
DAR daca totusi zilele astea il mai vad cu schiopateala, te sun sa ma pui in legatura cu dr de care zici.
sarumana mult.

INA nu ma omor dupa Australia ca mi se pare ca acolo bate vantul PERMANENT. si nu-mi place.
dar am vazut la TVR acum cativa ani un reportaj despre un orasel-statiune montana...de vis!!! unde nu se intra cu masina - nici locuitorii nu intrau cu masinile - nu era fir de praf pe langa trotuar...la cativa ani se vopseau casele - nu erau scorojite si sumbre ca ale noastre - ...UN VIS.
daca fac rost de o harta a Canadei poate-mi aduc aminte cum se numea. UN VIS.
deci daca se poate acolo intalneala....

si curaj spor la treaba pt bb

PISCHI parca s-a mai ingrasat si Alexa ta. niscaiva poze, ceva??

PENTRU POZELE DE TABLOU ASTAZI ESTE ULTIMA ZI.

vlad s-a lovit ieri cu capul de muchia unei scari de beton si si-a facut ALT CUCUI. era cu soacramea afara si nu i-a convenit ceva si s-a aruncat pe spate. soacramea l-a tinut, dar nu destul de vanjos ca sa nu se loveasca.
ce sa-i fac?? ca are crize baiatul...

astazi este plecat cu socrela in militari la sora ei si io-s singura.
deja ma gandeam ca o sa ma plictisesc toata ziua, dar ma duc cu ELA prin Cora si apoi cu cristi diseara in Unirea.

dar acum m aduc sa fac ciorbita.

Joy 25+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fetelor eu propun Olanda si daca se voteaza atunci vin si eu!
Sunt atatea parcuri aici si io ma angajez ca vin in oricare

Pupici,

Alina si Amalia 17.11.2005

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

eram restanta: bebelul diin burtik este bine, tot cu 3 zile mai mic dar nu-i nicio problema, dar: SEAMANA L ANAS CU CRISTI SI CU VLAD. daca pun pozele de la eco a lui vlad cu asta de-am facut-o ieri zici ca-i acelasi copil!!!

abia astept sa-l vad in septembrie!!!!

cristi aseara m aintreaba: el pe cine o sa iubeasca mai mult???

Joy 25+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy eu l-as duce la spital sa-i faca o tomografie daca considera ca e necesar: Doamne fereste! 2 lovituri la cap intr-o zi nu-s de ici de colo! Vladonele!

Eu sunt socata, una din fostele mele colege de liceu cu care m-am revazut acum 10 zile a murit azi in urma unui accident de masina!
Aveti mare grija cum conduceti, ii tot spun si lui Virgil dar degeaba.

A intrat intr-o depasire si s-a ciocnit de cel care venea regulamentar pe sens opus. Soferul celeilalte masini e ranit usor. Ea a stat la terapie intensiva vreo 2-3 zile dar...

Foarte trist, sa mori la 28 de ani, sanatoasa, voioasa, cu viata (aparent) inainte

Eu sunt tare necajita de felul in care conduce Virgil, pana nu aveam masina nu ne certam mai deloc. De atunci... mai des un pic.

Mergi la inceput