Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

buna seara,

joy, of ce nasol, dupa ce ca are o problema la un piciorus, acum mai cazu si din pat n cap bietul copil...maaaa. trebuie facut ceva, eu am lipsit si nu stiam ce are vladut, la ce dr te duci, dar acum citesc simptomele, nu-mi place. vrei sa vb cu pediatrul meu sa te bage la un ortoped la emilia irza? e in colentina, ajungi pana acolo, dk vorbesc?

leea, tare replica!:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madutza intrebai de ce sunt preturi mici in Tunisia in august. Probabil din cauza ca e criminal de cald in perioada aia. Probabil si la ei, ca si in Egipt, varful de sezon e in octombrie.

Anda cum a mai evoluat poetissimul dupa operatia de polipi? S-a rezolvat cu auzul si echilibrul? Si cu mucii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!

Leea draga mi-a facut deosebita placere sa te aud astazi! Abia astept sa ne si vedem! Ai un accent de Baia Mare tareee dulce!

Joy, sanatate multa Vladutului! Eu sunt de parere sa mergi cu el, daca se poate la un ortoped bun, mai ales ca Anda te poate ajuta! A fost totul ok la eco???

Chiar, Anda, cum e poetul dupa opertia de polipi? Nuu ne-ai mai pove nimik!

Pischi, bine ati revenit din concediu! Ma bucur ca v-ati simtit bine! -am Alexutul dragalas! La ce hotel ati stat in Jupiter? (Daca poti, mai da-mi ceva detalii pentru ca noi incercam sa ne orientam pt. plecarea din august)

Ela, sanatatae multa-multa Ucai si sa aveti parte de un concediu de vis !

Madau, voi cum ati procedat cu laptele Miruniciului in concediu? Cum l-ai fert/ incalzit? Parca ii dai Milli , nu? Sa stiti va am inceput si noi sa luam in calcul varianta unei plecari in Antalya sau Grecia, probabil in 2 si in august impreuna cu Dariutza la noi (fie Mamaia Fantasy Beach sau Eforie - hotel Europa, oferta speciala) ... ne orientam zilele astea! Madau, tu unde esti acum???

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

polipii (inca) nu s-au refacut, respira bine, n-are muci deloc, abia imi aduc aminte sa-i mai curat nasul o data pe saptamana, acu' sper ca nu cobesc sa-l apuce vreo raceala instant:)), aude bine ca imita sunetele pisicii la mare arta, dar nu vorbeste o boaba. o fi stat copilu' surd prea mult timp...acu' recupereaza mai greu poate:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Noki , succes maine la dr cu mama ta (parca maine te duci cu ea la dr,nu?). Asteptam vesti bune,

Ripley , nu mai intrii? Ce fac fetele tale? Cum e cu noua bona?

Camy , stiu ca la hotel Europa e foarte frumos, au fost finii mei acum un an/doi nu mai tin minte exact.

Joy , cum se simte Vladut?

Ina , mai mergi la sala? Chiar ma gandeam zilele astea ca nu ne-ai mai spus nimic de sala. Felicitari pentru vorbareata mica!

Bubamara , vine si ea in IOR, deci inca un vot. Azi unde ai umblat? Noi am fost in parc si dimineata (dar la umbra, la locul de joaca de sus), si dupamiaza pe la 18h, si nu erai. Cred ca tocmai luni mai ajungem ca maine incepe Mihai munca si nu pot veni ca am musafiri, sambata mergem la o cununie iar duminica la mama ca e ziua tatei luni, asa ca ....ne vedem luni daca e vreme buna.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cata insa acum am constatat ca putem merge in Bulgaria cam cu aceeasi bani!
Lavi tu ai fost la Nisipuri ? Te rog cand ai timp, spune-mi la ce hotel sa ma orientez, ca as vrea sa o iau si pe Daria daca gasesc oferta buna!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ce se intimpla p'aci mai fetelor?Dc va tot suparati ?Fiecare are dreptate ,fiecare vrea cat mai aproape de casa dar normal era sa ne vedem pe ,,teren neutru'' ,ca ce-ar fi fost sa va chem eu in parcul Moghioros ?N-ar fi venit nimeni ,..treaba e ca majoritatea stati aproape de IOR si normal ca va convine dar cum va plingeti voi ca ati face o gramada pina-n Herastrau ,asa ma pling si eu ,..eu chiar stau cel mai departe de IOR dar cum am mai spus fac tot posibilul sa ajung ,mai ales ca vin si fetele din strainatate ,cred ca-i singura data cind le pot intilni !

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am intrat asa cum am zis acuma, seara.

Foarte bine punctat Dordia chintesentza problemei: eu NU am intrat pe forum la ata cand s-a hotarat treaba, deci mi-am exprimat parerea acuma.
Nasol insa ca persoane carora nu le convine deloc IOR-ul nu au avut nimik de comentat la vremea respectiva. Deci asta este. decizia e luata si o sa ma supun votului majoritatii.

Ce insa a subliniat ff corect si Madutza - si eu si Ina am zis de la inceputul-inceputului, de cand a deschis ea prima data discutia - by the way, ea care a ropus intreaga intalnire prefera Herastraul si ea, dar ce mai conteaza...
Deci revenind la idee: normal mi s-ar fi parut sa fie teren neutru.
Dar de acuma deduc ca TOATE intalnirile se vor face in IOR pentru ca din nefericire pentru restul de fete, majoritatea sta in zona aceea. Sau nu se vor mai face intalniri asa de mari. Cred ca va fi o reprofilare pe intalniri mici si ....armonioase.

Si cu asta am incheiat discutia.

Catutza, multumesc de incurajari, dar din pacate e-aia vinerea viitoare, pe 22 merg cu ea, nu maine.

Camelia- Antalya si Grecia sunt CRIMINALE in agust. Eu am fost in Grecia in ijlocul lui august si eu, gurmanda inraita si obsedata de mancare, in afara de apa plata si inghetata nu mancam nimik...Erau 45 de grade la umbra...cumplit de cald.Iar eu sunt ana caldura.Nu poti merge in septembrie? Atunci e ideal...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

salut natiune!

ce faceti fetele, discutii cu locul de intalnire?
sunt tare curioasa care o fi ala "teren neutru"??? ca noi stam cam prin toate colturile bucurestiului.... hai sa vedem noi ca se aproprie data si suntem ok si noi si piticii, ce rost are sa-mi fac 1000 de planuri si sa ma trezesc cu o zi inainte k se intampla ceva si nu pot veni...lasa, mai bine sa nu cobesc!!

joy, si noi am avut un mega-cucui, trece, lasa numai asta sa fie supararea vadutzului!
ela, sanatate multa!!!

mai, am si eu un of, vine cineva la concert la Iglesias? oricum ma duc, da' mi-era si mie drag sa mai fiu cu cineva, sotzu meu nu serveste, cica e satul de miorlaituri, avem destule pisici pe la bloc, ce sa mai dea si bani sa auda altele

in timp ce compuneam mega-placinta mi-a traznit ideea sa ma duc sa vad ce face fi-miu. sforaie fericit in patul meu cu paturica, pernutza si suzeta langa el!!! iese cu scandal cand ma duc si eu la nani, deja nu mai incapem amandoi k murim de cald...

poop u all!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello!

Cel mai de mijloc loc de intalnire este Cismigiul, asa ca sa pun si eu paie pe foc ...nu dati cu rosii, si eu vreau sa o vad pe gandacel si ideea era nu sa ne cunoastem numai noi ci si toti copiii!!!
Dar daca ploua v-ati gandit ce facem??? langa parcul circului este locul de joaca BOo Boo
Haideti sa nu ne mai certam ...voi ajunge acolo unde se hotareste.

madau, iti spun aici plizzz ca nu cred ca mai am timp sa intru pana luni...eu prefer culoare alb si masura cred ca 95( habar nu am insa are 87 cm inlatime)

Sper sa nu supar pe nimeni.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput