Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Feli si CrsitinaN multa sanatate puiutzelor voastre! Sper ca nu s-a dat startul la imbolnaviri....ca vad ca si noi suntem iar cu nasul infundat!
Nu mai stiu ce sa cred, pana la urma o fi avand soacra-mea dreptate: ea tot zice ca e de la mocheta din casa, ca si fi-su tot asa era mereu infundat la nas si ca dupa ce a scos mocheta nu a mai avut nimic. Pana acuma ziceam ca fabuleaza insa vad ca alta explicatie nu gasesc. Abia am scapat de nas infundat dupa un tratament homeopat si vad ca asa din senin i-a aparut din nou. Fara nici un alt simptom, nu febraa, nici tuse, nimic.
O fi si de la ursuletii de plus pe care ii are in patutz? Ca recunoasc ca io nu ii spal, doar ii scutur de praf...

CristinaMH foarte frumos tabloul! Iti multumim!

Lavi, SCUZE, dar am citit gresit - vezi ce inseamna sa citesti pe fuga si pe diagonala! In loc de depasire citisem depresie! Scuze...oricum imi pare rau!

Catutza cum de intri doar la ore asa de tarzii?

Gabitaco, ce bine ca ai mai intrat, hai poate o faci mai des!

Alina si Amalia 17.11.2005

Antibes Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

drum bun pentru ina si meems!

madau, la pozitia 21 din tabelul de tricouri apare anda. Anda sunt eu sau e altcineva, de pilda xandra pe care o cheama anda pe bune? ca stiu ca io n-am trimis masuri, de-aia intreb. dar m-am exprimat ca vreau. tu l-ai vazut pe nic recent, ia si tu un tricou masura ochiometrica, nu importa culoarea, atat timp cat nu e galben sau verde (nu-i sta bine la ten:)), altfel orice culoare este ok, alege tu.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Noi suntem ca la fel, far febra, dar cu scaune diareice, mult mai putine ca sambata, intr-adevar. In zilele urmatoare va trebui sa reparam burtica asta sensibila
Insa am MARE PROBLEMA cu ea, de unde era copil model, care bea si mananca, acum urla numai cand vede bibele, nu mai vrea nici lapte, de Elektrolyt nici vorba Asa ca trebuie sa i le bag pe gat cu forta dar tare mi-e frica sa nu ramana traumatizata de procedeu Voi cum faceti?

Joy tu mai demult m-ai intrebat ce face Doru si nu am mai apucat sa raspund, scuze! El e bine, dar ma enerveaza ca mai tine regimul ala drastic si acum nu ar manca o leguma sau o fructa sub nicio forma Insa pe de alta parte nu s-a mai ingrasat

Ilenutza si eu sunt fan Primigi, dar cand am cautat e (in martie) nu am gasit nimic frumos ptr fetite

Ilinca are cert un stomac ultra-sensibil, nici nu ma mai mir, stiu ce am tras anul trecut cu n diarei...
Plastilina aia nu a fost imprastiata prin toata casa de V? Ca mie de asta mi-e frica, deja am pereti scrisi cu carioca

Madau mama, ce te plimbi, bine faci, ca o viata avem Poze, ceva?

Negara cand am fost sambata la spital la urgenta, ghici ce i-a dat dr unui copil din fata noastra? Romergan
Ma bucur ca nu a mai facut Elise febra. Hai ca treceti voi si peste asta!
Da, ai dreptate Vladone si Alex seamana foarte bine

Madutza si eu cred ca nu apartinem de Colentina, mai debraba era dr Pe lista din sala de asteptare scria insa ca tinem de Matei Bals. Doamne fereste sa mai ajungem prin vreun spital insa!

Camelia pentru rugaciune, multumim, uite ca are efect!
Hai sa vezi ca nu va pati Dariuca nimic, mai poate stranuta si din alte cauze, praf, polen....

BB_alinus si Meems tin pumnii sa nu fie nimic serios, hai niste muculeti mai merge, dar sa nu sariti calul
Insa vad ca e regula pe aii: un copil nu se imbolnaveste decat in weekend sau inainte de concediu

Gabitaco multumim de sfaturi Deocamdata nu mai schimb tratamentul Ilincai, ca-i merge bine asa, dar daca Doamne fereste se schima situatia o sa tin cont de sfaturile tale

Lavi din ce a citit Doru(ca eu n-am rabdare sa ma mai informez) enteroviroza e insotita deseori de varsaturi. Pe reteta scria enterocolita si cauza poate si:
1. paiul de plastic bagat in gura de Ilinca in Poli
2. piersica mancata vineri si care avea o mini-parte mai moale. Eu am curatat partea moale, dar Doru zice ca nu trebuia deloc sa i-o dau ca era afectat tot fructul

Hilde la fel ma simt si eu fara ruga, parca sunt fara aparare.

Dordia cat stati mey acolo? Sa aveti vreme frumoasa! din partea Ilincai sa-i treaca iritatia lui ginerica!

Dau send la prima parte de raspunsuri

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Partea a doua:
Despre ce mini-intalnire vorbiti? Ca am ratat discutia

BB_alinus e posibil sa fie din cauza mochetei, si eu am nasul infundat mereu. Lasa, ca in urmatoarea casa o sa am parchet

wow anda ce faceai treaza la ora 2?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Raspuns si eu inainte sa merg la culcuta;

Of, Feli,mi-a parut rau de d-ra chitaila, tocmai ieri ( sau alaltaieri, nu mai tin minte!) dimineata o admirasem in filmuletul unde se ascundea si am ras, mi-a luminat ziua...bine ca s-a mai ameliorat starea ei!

Sanatate celorlalti bolnaviuti ai colectiei!
Joy, energie si rabdare!

Mada, eu as sta vreo doua saptamani si apoi m-as duce totusi la un dr..
Fa si tu o poza sau pune-l pe sotul tau sa vada cum este acum si daca exista diferente dupa doua saptamani, atunci vei stii clar ce sa faci. Sincer, eu nu cred ca o sa se intimple nimic grav, cred ca o sa fii in regula, dar doar asa, pentru linistea ta.

Multumim Catutza si Andutza! sa ne vedem cu bine !!!!!!

Noki, multumesc ca mi-ai amintit, o sa pun un nr. de mobil in adresa de pe yahoo.
Sper ca s-a linistit Saralina si nu va mai dreanjeaza somnul.

Nu stiu daca o sa mai apuc sa intru maine, in orice caz eu va doresc de pe-acum sa va gasesc sanatoase, voioase, copilasii sa fie sanatosi si cuminti, si celor care trebuie sa nasca ( Ile) sa aiba noroc de o nastere rapida si usoara, celor care se duc prin vacante sa aiba parte de un timp superb si amintiri de neuitat!

Pe curind, scumpelor si dragelor!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Intai listuta:

1 Ina – ok
2 Lavi -ok
3 Joy -
4 Dordia –ok
5 Cami -ok
6 Noki -ok
7 Catutza -ok
8 Mada - ok
9 Meems -ok
10 Gandacica -ok
11 Ioana -ok
12 Roxi -
13 CristinaH -
14.Xandruta - ok
15.Feli -ok
16.Madutza - ok
17.Mimi dumy - ok
18 Mihaelutat -ok
19 Pitic -
20.Mirabilis - nu mai e cazul
21 Anda -ok
22 Ela -
23 Addya -ok
24 Corap - ok
25.Leea - ok
26.Bubamara - ok
27.Ilenutza - ok

Azi e ultima zi ptr trimis masurile de tricouri...la cine nu mi-a dat pana maine...o sa iau eu "la noroc".

Joy imi poti spune tu si ptr ELA? Are mai mult de 86 cm Uka? Ca io n-am mai vazut-o recent.

Lavi tricoul ptr Silviuca ptr cati ani e? Cum sunt astea 86 cm de ex ptr 2 ani...la ea 114-120 ptr cat e?

Ina drum bun si zbor linisit!

Meems idem si voua, sa ajungeti cu bine!

Anda despre tine era vb in lista, am trecut ok tocmai ptr ca l-am vazut pe Nic cat e de mare si am apreciat eu prin comparatie cu Mirunici

Propunere..daca gasesc toate tricourile/body albe..e ok daca scriem cu rosu si cu albastru pe ele..in functie de sex? Vi se pare ok ideea?

Si inca ceva important...are cineva vreun buget maxim alocat ptr tricou adica sa nu depaseasca o anumita suma..de ex 200.000? Nu va suparati ca am intrebat, dar cand sunt si banuti la mijloc e frumos sa intrebi pe toata lumea, fiecare isi stie bugetul. Incerc sa iesim cat mai ieftin bineinteles, o sa le platesc eu si imi aduceti voi banutii la intalneala..e cel mai simplu asa...ca m-au intrebat cateva fete despre asta pe mail

Feli daca-i dai sa bea dintr-o canuta/sticla nu merge? Zic si io..macar sa nu prinda ciuda pe bibe

Gata, fug sa hranesc maimutza si afara cu noi, ca ne prinde caldura din urma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna dimineata! Iar m-am obisnuit sa mai trag cu ochiul pe DC!! E f fain, de mult timp nu am mai facut asta....
Am vazut ca se tot vb de viroze si enteroviroze, diarei, etc...
Sa va spun si eu parerea mea. Majoritatea doctorilor se arunca ff usor sa dea antibiotice si mie mi se pare inacceptabil. Mai ales in cazul diareilor. Daca sa zicem copilul are o raceala, hai, mai zic ca poate fi explicabil, uneori ii trece mai repede copilului raceala, desi eu zic ca mai bine ii trece mai incet si fara antibiotice (de fapt, nu raceala, muci...sorry de expresie, dar asa se zice la o raceala usoara, la un catar nazal....ca nu vb de pneumonii aici). Ei, la diarei trebuie f bine judecat fiecare caz. FFF rar e nevoie de antibiotic. Se si stie ca daca un copil ia antibiotic, se strica la stomac. Asta pentru ca se altereaza flora normala de acolo si intestinul nu mai lupta deloc. Mai bine lasi virusul/bacteriuta in pace, dai dieta si ajuti intestinul sa lupte. Si mai ales ff buna hidtratare. Da, antibioticul sterilizeaza intestinul, il sterilizeaza pe tot. Omoara si flora normala, cea care il ajuta sa functioneze. Si se intra intr-un cerc vicios: iei antibiotice, insa diareea se accentueaza. Si tot asa. Sunt convinsa ca multi dr pediatri nu ar fi de acord cu mine.

Cred ca m-am intins prea mult, ar mai fi muuulte chestii de spus.

In alta ordine de idei, voiam sa va intreb dc se face vreo miniintalnire. Poate as ajunge si eu...Nu conteaza unde, ca am masina.

Va pup ca fug in parc cu piticutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau,la mine nu+i problema cu pretul tricoului.As prefera sa fie alb ,te rog daca gasesti alte culori al nostru sa nu fie portocaliu macar ca nu-mi place deloc :)

Mamici ,mai e vreun copilas ,,de colectie'' care nu maninca fructe ,legume si ciorbe??Al meu traieste doar cu brinzica ,cascaval ,brinza topita ,mamaliga ,lapte ,carne (la greu),oua ,peste ,sunca de pui si spanac ,e oare normal sa manince doar atit??Nici mancare gatita nu vrea sa vada:((((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bre, io maine plec in turcia (fara nic) si sunt mega stresata ca m-au speriat prietenii ca poate ma intorc de-acolo in piese mai mici, ca iar e conflict intre guvern turc, armata turca si militantii kurzi irakieni si cand e tam-tam, baga astia bombe in masini si pubele! No, acuma ma straduiesc sa ma linistesc cu ideea ca astia pun mai mult in istambul si ankara bombe in masini, din ce tin io minte, doar o data, acum 2 ani, am auzit la stiri ca au pus intr-o statiune din antalia. acuma sa nu-mi spuneti ca am pierdut din stiri....

feli, ca sa raspund ca la scoala:)) : ioooo, la douaaa noapteaaa, faaaaceam......ma dadeam pe net despre kurzi:)) plus pedichiura in the same time...am cam ramas cu insomnii de cand eram gravida. N-a mai ramas nimeni insomniaca?

alinus, dar ursuletii de plus se baga fte usor la masina si sa stii ca se comporta bine, nu-si modifica forma, io ii spal frecvent. mai putin aia cu melodii si baterii desigur, care ma enerveaza tocmai din cauza ca nu pot fi spalati. ii mai sterg cu carpa umeda din an in Pasti. Cu mocheta, dk vei sa elimini orice dubiu, ia-ti aspirator smecher antiacarieni, cu spalare etc. te scapa de acarienii din mocheta, de scamele vizibile sau invizibile din mocheta si de 2000 de euro. Pe mine ma batea gandul ca-s maniaca cu curatenia podelelor ( in restul locurilor din casa nu asa tare:))), dar m-am gandit ce se mai poate cumpara cu 2000 de euro si m-am lasat pagubasa. Am 2 colegi cu copiii mici cqare si-au facut credit ca sa-si ia aspirator Rainbow de 2000 si ceva:)) Acum pe bune, cica isi face banii, zic ei, cel putin.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Si eu pe aici scurt de tot, ca am la treaba de nu-mi vad capul!

Sa raspund foarte pe scurt celor care m-au intrebat cum vine treaba cu maritisul, pe care inca nu-l stiu batut in cuie: in 2001 m-am maritat, in 2002 am divortat, dupa aprox 4 luni de stat separat ne-am impacat si nu ne-am mai casatorit, of course... am facut acesti doi copi minunati impreuna si anul asta, cand pica 21 iulie tot sambata ca atunci, ne-am gandit sa reeditam evenimentul. Insa FARA nunta! Doar facem actele, asta precizez ca sa nu existe dubii legate de eventuale ciudatenii din partea unor oameni obisnuiti ca noi, nicidecum excentrici. Deci vom avea 2 martori si atat, iar acasa ciocnim un pahar de sampanie cu cativa prieteni, cativa insemnand o familie...

Eu pana nu vad actele, nu mai cred ca o vom face, de asta v-am zis sa nu ma felicitati, inca!

Cu bolile copiilor, sa ma scuzati ca nu va dau sfaturi. Nu o fac petnru ca nu stiu ce sfaturi sa dau, netrecand pana acum cu BOgdan decat prin doua episoade de raceala fara complicatii. Va doresc insa insanatosire grabnica tuturor si fara urmari! Doar cu imunizare!

Mini-intalnirea: in cursul saptamanii nu pot dupa-amiaza decat in cartier (joy stie unde stau, ca zona). Daca vreti in week-end, e mai simplu, ca poate il conving pe barbate-meu sa ne duca cu masina undeva. Desi, avem botezul si motul peste 2 saptamani, ceea ce inseamna doar un week-end liber, in care vom face treaba multa de tot prin casa/curte. Daca vreti sa veniti pe la mine la mini-intalnire, va astept sa va scot in parc! Intre blocuri. Putem sta si acasa, dar nu stiu daca sunteti de acord.

Lavi, la statia de metrou 1 Mai de la mine ajungi schimband doar la BAsarab. Se mai face o trecere la Gara de NOrd, dar nu cred ca pe dedesubt, asa ca cel mai sigur la Basarab schimbi. Te pot indruma sa vii si cu altceva, daca nu esti cu caruciorul.

Cu pretul tricoului: o data il cumparam, e ceva deosebit, nu cred ca va fi ceva de firma scumpa, nu? Asa ca nu conteaza. Cat despre culorile in care scriem... eu nu sunt deloc adepta impartirii pe culori rosu/albastru pentru fetite/baieti, mi se pare o traditie cel putin fara noima. Daca vrem un soi de codificare, da. Insa altfel nu vad rostul. Sa fie toate la fel si cat mai fain colorate.

Pupici de la noi. Ne retragem, deocamdata mai iesim cat e ok afara.

Mergi la inceput