Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Madau Silvia are 5 ani si jumatate. Tricoul poate fi de 6 sau 8 ani (de 7 nu prea sunt); mai degraba de 8 (6 ani = 114/116; 8 ani =128/130). 7 ani ar fi 120/122 dar se gasesc mai rar.

Ideal ar fi de 7 ani, (Silvia a trecut de 115 cm inaltime) dar daca nu gasesti e bun si unul de 6 sau de 8.

Te-am ametit de tot?

mirabilis de acord cu tine! Pediatra mea la fel le trateaza pe fete: cu regim, saruri, etc. cat mai rar medicamente.

Feli este vorba de o intalnirte saptamana asta, sa o vedem pe Gandacel si mai ales pe Stefania si Bogdanel care sunt mai greu de vazut. Asa ca am propus sa fie aprox in zona ei.

Gandacel OK, la 1 Mai pot sa ajung, vin cu carutul, altfel trebuie sa o duc mai mult in brate si vai de salele mele!
Alege tu un loc de plimbareala prin zona ta, sa ajungi pe jos.

anda drum bun in Turcia, unde mergi la un AI?

Ina si meems drum bun!
Ina tot nu mi-ai raspuns la ce hotel stai la mare.
Buna idee cu costumul de baie pt intrat in apa, am sa-i caut si eu Nataliei.

Feli & Ilenutza unde gasiti voi Primigi? Eu stiu doar la Victoria, unde au cand si cand si la arabul de la mine din cartier.
Din experienta mea papuceasca de pana acum - Primigi mi-au placut cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Drum bun Ina si Meems!Calatorie usoara si copii cuminti foc!

Feli plastila e f. groasa si noi ne jucam pe o saltelutza din aia de infasat pusa pe partea de plastic si nu depasim perimetruDupa ce s-a plictisit - adica 10 min.- o strange singur si o pune la loc!.

si mie mi-a scris peretii cu creioane colorate ( carioci nu ii dau sa nu ma leg la cap fara sa ma doara) si i le-am luat pe toate pentru o perioada.Si am sters impreuna peretii de culori, el imi arat unde si io stergeam.Bineinteles ca mi-a aratat si locuri unde eu nu stiam ca se colorase

Gandacel mai ceva ca o telenovela cu maritisul!

Primigi in Victoria, am vazut si la Leonardo si in Cora.

Madau daca 86 de cm e pt 2 ani , eu vreau nr. mai mare!

Si eu sunt de parere ca ar fi frumos sa aiba aceeasi culoare.Si daca mamicile de fete nu si le imbraca in albastru, eu il imbrac pe Victor in roshu!

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

ilenuta merci!
La noi Nati se joaca cu plastilina atunci cand se joaca Silvia. Adica Silvia modeleaza cu ea, iar Nati se face ca da de mancare la papusi: incearca sa ia cu lingurita palsitilina din borcanas si sa-i dea lui "bebe".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by lavi02

ilenuta merci!
La noi Nati se joaca cu plastilina atunci cand se joaca Silvia. Adica Silvia modeleaza cu ea, iar Nati se face ca da de mancare la papusi: incearca sa ia cu lingurita palsitilina din borcanas si sa-i dea lui "bebe".

Nu vreau sa incurajez chestii de genul asta cu mancatul ca nu as vrea sa incerce Victor pe fratior!

AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

La noi (deocamdata? ) nu e cazul.

Oricum, la fetite exista instinctul asta matern + jocul de imitatie a mamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, da, AI ca babalicii, dar ce sa faci ca in afara clubului sunt pietre si pustiu, doar o sa luam niste excursii de la receptie, in cadru organizat:) nu-s mare fan AI ca te ingrasi degeaba si nu vizitezi, dar cum spuneam, acolo nu prea ai ce...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hildegard, jucaria de care ai intrebat tu ieri o avem noi. nu te sfatuiesc. este sub nivelul aptitudinilor lor prezente, am luat-o cand deja stia sa mearga bine nic, nu a fost prea entuziast, adik doar 2 zile s-a jucat cu ea, la mers nu se mai folosea de ea, iar de facut cine stie ce nu stie sa faca jucaria, are 3 lulele de zanganit, se pliciseste copilul de un an si jumatate cu ea

am pus ceva poze noi in folderul un an-2 ani la semnatura

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

quote:
Originally posted by lavi02

ilenuta merci!

Nu vreau sa incurajez chestii de genul asta cu mancatul ca nu as vrea sa incerce Victor pe fratior!

AMR 06 sapt.

Da, e de dorit sa nu incerce pe fratior!!!
Chiar, Ile, v-ati hotarat la nume???

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

mdt, da, AI ca babalicii, dar ce sa faci ca in afara clubului sunt pietre si pustiu, doar o sa luam niste excursii de la receptie, in cadru organizat:) nu-s mare fan AI ca te ingrasi degeaba si nu vizitezi, dar cum spuneam, acolo nu prea ai ce...

mami de poet(09.12.2005)

atunci de ce te duci la AI?
De banii aia te poti duce in Mallorca sau pe Costa Brava, etc, o zi faci plaja, o zi te mai plimbi prin imprejurimi... Sau Croatia... sunt multe locuri pe lumea asta unde poti imbina plaja cu plimbatul.

Te-am intrebat ca te stiu mai plimbareata. Adica ma mira alegerea, mai ales fara bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

MADAU o sa-ti trimit pe mail masurile dar vlad are cam 81-82 cm inaltime si daria a Elei cam 84cm ....

CRISTINAN sa stii ca si eu m-am uitat la Alex de Pischi si ma miram ce bine seamana ei doi. ai zice ca-s frati !
sper ca-i mai bine ELise.

CATUTZA am vb cu Ela ieri, s-a acomodat cat de cat Daria dar nu papa decat lapte. nu vrea nimic altceva. din cauza ca nu are scaunul de masa cu ei...
doarme bine, adica nu mai mult decat acasa cum spera Ela, nu mai e mofturoasa, doar ca au zis ca vor veni mai obositi decat s-au dus ca nu sta locului nicio clipa.

INA, MEEMS, ANDA drum bun!

FELI cred ca era dr .
acum eu zic ca-i bine ca numai face febra Ilinca. despre mancare...ce sa-ti zic in spital vlad era lesinat de foame dar nu a vrut sa-mi bea supa de morcovi cu carnita la biberon (era pasata destul de bine).
asa ca i-o puneam in castronel cu paine si papa asa. dar nu f mult ca nu-i placea.
cu laptele...ce-i dai pana la urma? eu ii puneam lui vlad glucoza in laptic ca sa-l bea (ala fara lactoza). nu stiu ce gust avea, dar eu cred ca era dulce.
dar asistentele si medicii ziceau ca mai bine punem nitica glucoza sa fim sigure ca-l bea.

GANDACEL bine ca m-ai dumirit cu maritisul. oricum, io va felicit pt doi copii extraordinari si-mi pare bine ca v-ati reunit.

eu am o problema cu putza lui vlad.

v-am zis ca mi se parea ca are lipita un pic putza la loc. acum cateva seri am observat un punctulet mic alb undeva sub "lipitura" sau mai bine zis la granita. adica nici sub pielicica nici pe gland.
cristi zicea c anu-i nimic. dar aseara la baita cand l-am decalotat sa-l spal, a iesit de acolo un lichid alb-usor galbui ca si cum ai stoarce un cos. si daca apasam pe bobuletul ala alb mai iesea inca.
cristi continua sa zica ca nu-i nimic.

da io nu-s im[acata. acum, inainte sa-l culc am mai tras un pic de putza si intradevar, iese un lichid de acolo si este mizerie destul de multa. adica de cand l-am decalotat nu se strangea asa mizerie pe acolo....
o fi ceva ..rau? nu de alta, dar eu l-as duce la dr ca saptamana viitoare vreau sa-l trimit la tara!!

ma duc sa ma apuc de treaba ca zici c-au trecut turcii prin casa.

Joy 26+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput