Colectia de toamna iarna 2005(137)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:

Chiar, Ile, v-ati hotarat la nume???

suntem in ceata groasa, groasa , iar eu sunt total lipsita de inspiratie

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ura, primul kk pe ziua de azi (de fapt din ultimele 18 ore), legat si neputacios rau. Deja e mai cooperanta, de dimineata s-a miortait mai putin cand i-am dat medicamentele, plus ca si mananca si beai ceai, ciar cu Elektrolyt.

Negara sper sa vii si tu cu vesti mai bune

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Cica zilele astea 3 care urmeaza va fi foarteeeee calddddd.

Felicia, ma bucur ca ilinca e bine.

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by lavi02

La noi (deocamdata? ) nu e cazul.

Oricum, la fetite exista instinctul asta matern + jocul de imitatie a mamei.

Si la Bogdan. Ne hraneste pe toti. Se supara daca nu mancam ce ne da, ne pune sa deschidem gura sa-i aratam ca am inghitit... tre' sa vada el tot ce se intampla in gura, tot procesul. Iar ieri, ce sa mai zic? Noi jos, el la etaj... liniste, vine jos plin de creion dermatograf in jurul ochilor si gurii, ca si-a dat cu el pe unde a vazut ca dau eu cu diverse.

Ilenutza, noi ne-am hotarat cu privire la nume in seara dinainte sa nasc... nu de alta, dar nu mai aveam cand sa mai schimbam, ca hotarati de tot nu eram!

Intalnire: Noki zice ca nu poate marti si joi, miercuri am eu o zi plina. Azi e deja aproape dusa. SI mai am treaba prin curte, nu iesim la plimbare. Ar ramane pe vineri. Mai vedem atunci. Daca e frumos afara, puteti veni chiar la mine si o luam incetisor inspre Herastrau. Daca ajungem e minunat, daca nu, macar vorbim si ne bucuram de companie o bucata de drum. Zic ca e posibil sa nu, pentru ca BOgdan se crizeaza acum daca merg cu altcineva pe drum. Daca ne vedem intr-un loc unde are ce face, nu-l deranjeaza. Daca insa e pe drum, trebuie sa vorbesc numai cu el! Insa poate il prindem in toane mai bune. ASeara si azi dimineata a fost un copil exmplar. El a inceput cu crizele acum aprox 3 luni si ceva. Oare da semne de cumintire?! Si pe urma are iar recaderi, pana se "stabilizeaza"? Asta zic apropos de ce spunea Cristinamh, cu criza de 2 ani care tine cam 6 luni. Poate pana ajunge Stefania la un an, inceteaza si el.

Zic si eu.

M-am delectat cu ce are Anda77 la semnatura. Trebuie sa-mi fac si eu timp sa aranjez copiilor pozele si flimuletele, ca prea sunt dezorganizate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am culcat si eu piticania..acum trebuie musai sa ma apuc de treaba ca e la mine ca la balamuc

Anda stai linistita ca nu e cazul de bombe si atentate la cluburile astea din Turcia..nu de alta dar sunt pazite/inchise nu cred ca are cine/cum sa intre cu bombe la el. Iar in ceea ce priveste mall-urile...eu am fost in cel din Antalya si in cel de langa hotelul nostru, si te controlau aia acolo mai ceva ca la aeroport..cu detectoare de metal, treceau bagajele si carutul prin aparate cu infrarosu.., si apoi iti dadeau niste permise cu drept de vizitare, cum ca ai fost verificat si esti ok. Deci stai fara grija ca tot intr-o bucata te intorci...poate doar nitel mai grasa...dar in rest ok (iti spun din experienta). Concediu placut!

Tocmai am vb cu ROXI la tel, mi-a spus ca a vazut in Auchan la aia cu inscriptionarile niste preturi...era 200.000 buc ptr inscriptionat, mai astept si o oferta de la ADDYA, poate le face ea colantele si apoi sa le lipim tot noi..sa vedem cum iesim ca pret. Ma mai uit.

Gandacel bine ca v-ati reunit, zic si eu ca Joy, aveti 2 copilasi minunati impreuna, ar fi fost si pacat sa nu ramaneti uniti

Ilenutza mi-ai dat idei cu plastilina...o sa-i iau si eu Mirunei, poate reusesc s-o mai tin intr-un loc macar 10 min

Gata, pauza s-a sfarsit..fug la treaba

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Io acu am venit de la tzara.

Feli, avea mititica probleme serioase si noi ii tot dadeam inainte cu visele urite.Sanatate!
Elisei la fel,sanatate multa!
Mada io am patit la fel cu o alunita de sub sinul sting.Di greseala am agatat-o cu sutienul.S-a bababanit asa o vreme,dupa care s-a uscat si a picat.Nu am avut probleme si nici la derma n-am fost.
Pretul tricoului nu are importanta.Rosu nu va place?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor cum va mutati voi pozele pe flickr...ca io acolo pe flickr nu intele cum e organizarea

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ia uitati ce probleme ne asteapta:
http://www.sinapse.ro/index.php?showtopic=2822

Aia cu colicii si aia cu dintii or fost nika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

OK Gandacel, Noki si cine mai vrea sa vina ne vedem vineri pe la ora 17 la metrou 1 Mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Din ciclul..cine n-are de lucru isi face, tocmai am luat de la piata vreo 4 kg de cirese din alea galbui, un pic amarui, le-am curatat si vreau sa le fac dulceata..si aici vine problema..ca nu stiu cum. Cine se pricepe...cat zahar pun la 1 kg de cirese???? Dar sa-mi spuneti fara Gelfix sau alte nebunii, sa vreau sa fac sa poata manca si Mirunici. Multam..pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput