Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare
Si ai vostri fac caca lichid, ca la meu de vreo saptamana parca e mai lichid ca inainte. Si acum vad ca face o data maxim de doua ori pe zi, inainte facea de 3-4 ori.Incep sa ma gandesc ca o fi diaree si eu habar n-am cum e aia. Care stiti cum e diaree, imi explicati si mie?
Ma gandesc sa fac o poza s-o pun pe yahoo
Merci de raspunsuri

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dallina spune:

La multi ani1 pentru fetele care isi serbeaza aniversarea casatoriei.La cati mai multi si fericiti.
Roxanici, zici ca a mea e cuminte!?Hmmm, ma pui pe ganuri ca am gandit ca piticoata e rautza.rusine sa-mi fie.
Ioanaradu,eu am asezat-o pe o parte fiindca mi-e frica Sta ea asa un pic apoi se intoarce pe spate si se tot balangane cu piciorusele dintr-o parte in alta.
Elyanne , si eu cred ca luat de la soacra mea dar decat sa ma contrazic cu sotu...mai bine nu o mai primesc alta data.
Loradin, sa sti ca si sotu meu reuseste sa o onvinga pe piticoata sa il lase sa se uite la meci, dar pe mine nu ma lasa sa intrru pe forum. smecheri mari puiutii astia.despre ochisori:si micutei mele ii curg, eu o spal pe fata si pe ochi cu ceai de galbenele si s-a mai ameliorat dar o spal de cate ori ii schimb scutecul.Sunt cam dezamagita ca trece asa greu dar acum nu mai are secretia galbena. Sper ca o sa treaca, a mea a venit asa din matern fiinca era acolo un crent de iti zburau maselele.Multa sanatate va doresc
ElenaGiulia am vazut ca ai primit raspuns, si eu tot cu ceai de galbenele o spal.
Gabdyd, am auzit si eu o poveste cu pipi:cica o batranica isi da cu sapa in picior si se taie rau.Merge ea la doctor dupa cateva zile si cand ii vede piciorul o intreaba doctorul:"vai maica da ce ai facut cu el?" la care ea:"pai m-am taiat cu sapa si am pus pipi pe el sa treaca" iar replica doctorului:"pai acu'poti sa tecaci pe el, ca-l tai".Asa ca la faza ca pusu de pipi eu ma abtin.
Tzuna,multumim
Am si eu o nelamurire, am auzit pe cineva ca spunea ca a amanat vaccinul fiinca facuse bb antibiotice.Poate nu am inteles eu bine, dar vreau sa va intreb noi am facut ampicilina din 31.05pana in 4.06.si ne-a chemat la vaccin pe 21.06.am intrebat doc. de familie si mi-a zis ca nu are nimik.Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor
n-am intrat de alataieri si iar ati scris o groaza
ieri am fost cu mama la spital pt extirparea unui polip cervical. peste 2 sapt avem rezultatul analizei. dar nu imi fac probleme. stiu ca o sa fie OK. Doamne ajuta!

nan2 scrie pe cutie ca de la 6 luni

biberoane de 330 mi-e greu sa cred ca poate un copilut sa bea atit lapte dintr-o data. Dar cine stie?!

spun si eu la multi ani! tuturor celor care isi aniverseaza in aceasta luna data casatoriei. Sa avem cit mai multi si mai frumosi si sa ne iubim sotii si sotii sa ne iubeasca din ce in ce mai mult.

fetelor m-a sunat cineva mai devreme sa imi atraga atentia ca se dicuta pe net foarte aprins despre trafic de organe in Ploiesti. Sa-mi spuneti si mie daca stiti ceva ca eu habar nu am. Si cica e vorba despre un caz acum citeva zile la Baicoi si acum la Ploiesti chiar in parcul de la Sala Sporutrilor pe unde obisnuiesc eu sa imi scot piticul. Daca aflati ceva spuneti-mi si mie. Ca m-am cam speriat.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickol_f spune:

Multumesc pt raspunsuri, pana acum nu am folosit decat ser pt ochisor o sa incerc si cu laptic sa vedem daca mergem si o sa va anunt.

loradin legat de baita de seara eu de obicei ii fac pe la 21.30, 22.00, cateodata si un pic mai tarziu, depinde de cand ii dau sa pape, ea oricum nu adoarme niciodata dupa baie indiferent la ce ora ii fac, este mai vioaie decat inainte si tot pe la 12, 1 noaptea adoarme si se trezeste peste 3 ore sa pape, cel mai mult a dormit 4 opre noaptea de obicei la 3 ore o trezeste burtica

Pupici

Nicol mami de Beatrice 19.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

gabi78 cum adica trafic de organe? te prinde pe strada si te baga in duba? sau pe cei deja morti ii vand?
si ce s-a intamplat la baicoi? ca eu plec maine acolo ... si cred ca stau vreo 10 zile ... si nu de alta da' noi stam pe niste coclauri. e frumos, e liniste, dar in caz de Doamne fereste, te gaseste peste 5 zile ... daca ai noroc.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

dallina eu stiu ca nu se face vaccin in perioada in care se iau antibiotice pt. ca (dupa mintea mea... n-am o explicatie de la doctor) antibioticele ar omori carcalcii de prin vaccin si atunci organismul nu si-ar face anticorpi impotriva alora... pt. ca asta e scopul vaccinului... se introduc niste virusi "ametiti" care nu au cum sa faca rau, dar impotriva carora organismul isi face anticorpi.
Si daca bb ia antibiotic, atunci acesta omoara virusii si norganismul n-are de ce sa se mai lupte cu ei si sa-si faca anticorpi.
Daca ati termina tcu antibioticul nu vad de ce sa nu faceti vaccinul.

Program de somn, masa, baita... nu e batut in cuie... uneori papa de 4 ori pe zi, alte ori de 5 ori. Depinde cand se trezesc de dim. Si in functie de asta ora de baie este la 9-10-11 seara... Le fac baie dupa vreo 3 ore de la ultima masa si apoi papa si nani.
De dormit... dorm dupa prima masa afara... la aer. Apoi ne intoarcem, mananca si dorm de pe la 12 la 15-16 cand iar mancare si pe la 17-18 o taiem afara (in functie si de programul mandrei). Si nu mai dorm afara pana la baie... poate atipesc juma de ora... dar f. rar. Mai au o masa si afara, in parc... cand le dau lapte praf... e sg masa la care nu mai reusesc sa scot mare lucru si le iau afara apa si lapte... ca sa nu ne mai intoarcem in casa doar ca sa papam... Intram in casa pe la 21... cam asa ar fi...

Mergi la inceput

hai ca voiam sa povestesc despre baia lui Tudor.

De obicei baie in facem inte 9 si 10 seara si depinde daca trebuie sa manince la 10 maninca daca nu sigur e ora de masa la 12 si ii dau in somn.

Aseara a fost insa foarte amuzant. Nu i-am facut baie nici marti seara pentru ca am fost la mama ca sa o mai incurajam si nu prea aveam chef sa ii facem nici aseara (eram frinti de oboseala si ne era foame de nu mai puteam) asa ca ne gindeam noi ca o sa doarma si trecem peste baita.
Dar s-a pus baiatul meu pe o zvircoleala si miriia si nimic nu ii convenea si habar nu aveam ce sa ii fac. Dar ce m-am gindit hai sa il pacalesc putin. L-am dezbracat frumusel si l-am luat in brate si l-am bagat in chiuveta. L-am sapunit un picut .. apa curgea pe el.. si gata am considerat ca a fost baita. L-am luat si l-am cremuit la repezeala dar nici nu am apucat sa il pun in patut ca Tudor era mai mult de jumatate adormit. Si a dormit pina la 7!

Asa ca daca ii vedeti miriiti bagati-i putin "la apa" si se linistesc ca prin minune.

Pe mine m-a distrat atitudinea lui si am vrut sa va povestesc si voua.

Tudor luna de luna

Mergi la inceput

ioanaradu nu am nici eu amanunte. Cica acum citeva zile au gasit un corp fara organe. Iar la Ploiesti cica la fel. O fetita de aproximativ 10 ani.
Si asa se vorbeste ca au inceput sa fure copii pentru trafic de organe. Eu nu stiu nimic. In fiecare zi ma duc in parcul ala si chiar ieri am fost de dimineata: la 8.30 eram in aprc si am stat pina la 10.30 Aseara am fost din nou. Nu am auzit nimic. Si tot timpul sunt jandarmi iar dimineata sunt lucratori de la "parcuri" care au grija pe acolo: uda taie iarba..

Nu stiu nici eu d-aia va intreb poate ati auzit pe la tv sau ceva

Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Vin si eu cu o intrebare:BB-ii vostrii au perioade cand dorm aproape toata ziua???
Ca Piticul meu s-a trezit azi dimineata pe la 7 ,a papat si s-a culcat iar...de atunci doarme aproape fara intrerupere....pe la 11.30 s-a trezit si am gandit ca i-o fi foame...dar ii bag tzatza in gura si nu trage de 5 ori sa zic si deja a adormit...mai deschide ochii si se uita asa lenes la mine si iar doarme....nici macar nu mananca....
Si imi aduc aminte ca si saptamana trecuta parca a avut asa o zi de m-am speriat ca-i bolnav...Au si ai vostrii asa zile?

Mihaela, de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Mihaelaaa s-a mai intamplat si la noi. DAR azi ... s-a trezit matei la 9.30 si de atunci a dormit adunat cam jumatate de ora ... in reprize de motaieli de cate 10 min. deci azi am fost un fel de clovn de serviciu, nici nu mai stiu ce sa mai fac, am obosit eu de cand ma maimutaresc la el, si dumnealui nici un gand sa faca nani.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze botez - 20 mai

Mergi la inceput