Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

ElenaGiulia, eu merg la dr. peste 2 saptamani si o sa intreb atunci. Mai devreme n-am pe cine intreba pt. ca doctorita de familie e pe langa subiect. Posibil sa fie cum zici si tu, de la oboseala, ca si Stefi tot asa doarme ziua, foarte putin si abia daca se aduna vreo 2 ore in total. Sau poate asa or fi ei, eu zic sa nu-ti faci probleme.

Loradin, dupa multe experimente, noi facem asa: la 21.00 baita, la 22.00 ultima masa deja e luata, cu trezire pe la 4 -5 si pe la 7-8 dimineata. Uneori daca e foarte obosita, cum a fost aseara, i-am facut baita la 20,30 apoi o masa scurta la 21.00 (luata mai mult prin somn cu insistente) si s-a mai trezit pe la 23.00 sa-si umple burtica pt. noapte. Apoi s-a mai trezit la 4 si la 7.

Mie imi place tare mult cum si-a facut programul, ca dorm si eu mai bine, oricum eu n-am intervenit defel, am lasat-o asa cum a vrut ea. Cand avea vreo 3 saptamani si noaptea manca la fel ca ziua, la 2 ore, ii faceam baie si pe la 12 -1 noaptea. Acuma insa suntem mari.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Am uitat...

ElenaGiulia, si de la noi

Si legat de baita... Stefi este foarte agitata dupa baie, vreo 15 -20 de min. plange, se zbate daca o pun la san de zici ca are spini. Abia dupa ce se calmeaza poate manca. Asta contrar la ce se spune, ca dupa baie dorm bine.

Sa ma laud cu progresele bubulinei - de 2 zile isi priveste luuuuung manutele si le apropie de fata asa mult ca se uita la el crucis . De cate ori am vrut s-o pozez isi intorcea privirea spre aparat, am zis ca se face ori fotograf ori fotomodel.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Mihaela, asa face si Giulia mea cu manutele, sta minute in sir si si le priveste, cu o mutrita serioasa, de parca cine stie ce chestie importanta descifreaza in degetelele ei. Ea si le prinde una de alta si asa si le studiaza!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata mamicilor si

noi tocmai am mancat si ne.am facut toaleta de dimineata! Adica mami ne.a pieptanat sa mai iasa cojitele si ne-a sters capusorul cu ceai de panselute!
Incepem sa aratam din ce in ce mai bine!Adica: in sfarsit se vede si pielea capului .Castigam batalia cu cojile!
Marti am fost si la medic sa se uite la ele si ne.a mai dat si o solutie salicilica ... se pare ca si ea da rezultate!

Eu ieri am inceput si gimnastica de refacere de dupa nastere ... E interesant ... dar m-a pus moasa pe ganduri ca a spus ca nu ajunge ora care o facem cu ea, mai trebuie si acasa sa facem cate 10minute zilnic de acum incolo! Nu stiam ca pot aparea probleme de acum cu tinutul...

Magda si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

program de somn: dimineata dupa ce mananca la 8 sau 9 se joaca o ora sau numai jumate dupa care incepe sa maraie si adoarme singur cam 2 ore.APoi iar mancam 1 ora si iar ne jucam o ora si iar adormim, dar de data asta in carut afara in gradinita din spatele blocului...etc.Mai greu e dupa 5-6 cand nu mai vrem sa adormim nici in brate nici in carut ...Facem baita pe la 20-20:30 mancam o ora si adormim dupa ce dam de stire 5 minute cu tipete!Pe care eu le-am tradus: "MAMI ADORM!!!" si apoi ne mai trezim la 1 ,4 sau 5 ...si 7 sau 8 .Dupa mesele din timpul noptii adorme tot de unul singur cu becul stins.

Cam asa e la noi ...

Va pup! O zi minunata si linistita!!
Magda si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata stupului!

Vin si io la cafeluta....ca sunt tare obosita...parca oricit as dormi nu reusesc sa imi revin

Program noi papam numai formula si ceai si am fost destul de consecventi de la inceput, acum lucrurile la noi se desfasoara cam asa: 7, 11, 14, 17, 19, 23, astea sunt orele de masa cu aporximatie de masa, s-a intimplat uneori sa manince la 21.00 si pina la 4,30 sa nu fie chip s-o trezim, asa ca in astfel de momente am sarit peste baita sau s-a mai intimplat sa-i facem baita pe la 24,30...parinit denaturati ce suntem...dar akum ne tinem de program asa ca pe la 22,30-23,00 facem baita. In general se scoala la 6,30-7,oo papa si doarme pina pe la 10,30-11,00 si uite asa mai dorm si io...sau reusesc sa mai string prin casa.

Peste zi n-am calculat niciodata cit doarme, in general dupa fiecare masa, depinde de mai multi factori, daca o scot afara e mult mai preocupata de mediul inconjurator decit de somn si trage de ochi sa stea treaza, mai ales daca e in carut...apropo ieri o lasasem in carut adormita si am gasit-o rizin la furnzele de vie de deasupra ei

Va pupic...ca ne trezim

Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Elpower, super tare subiectul, multumim!
rad de una singura de o ora

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Uituca ce sunt,
La multi ani Roxanici si Roxygeo pentru aniversarea casatoriei,
multi altii fericiti sa petreceti de acum incolo!

Diana, mami de Julie 14.11.2003 si de Rianna 15.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetelor...va multumesc ptr raspunsuri si incurajari!acum s-a mai linistit...maine facem o luna!
Legat de dormit:eu il mai pun pe picioare doar ziua pt k singur ziua nu poate sa adoarma,si tipa ,urla k e f obosit si nu adoarme,asa pe picioare macar mai doarme si el cate o ora,dar seara dupa baie papa si apoi in patut si doame singurel si noaptea la fel dupa ce papa...doar dimineata nu mai reuseste sa adoarma ca il apca crizele de colicii si vrea sa ne simta aproape...
Astazi vreau sa ajung la controlul de o luna dar vad ca banditul meu mic doarme de la ora 9 si nu se mai trezzeste,cu toate ca a papat la ora 8!!!

LA MULTI ANI PTR CELE CARE ISI SERBEAZA ANII DE CASNICIE!!!!

Mady cu Razvan Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

Sa nu uit: La multi ani! pentru cele care serbati luna asta aniversarea casatoriei!

Eu am ajuns la concluzia ca o sa iau Exluton, sa speram ca o sa fie toate ok.

Program: probabil il avem cel mai neregulat dintre toti... singurul lucru sigur e masa de la ora 16 fix In rest, depinde de cat de cald e ziua, de cat chef de joaca are, de cat reuseste sa doara fara sa se sperie de zgomote... Baita: chiar ma gandeam azi sa ii fac ziua, ca oricum nu doarme mai bine dupa baita decat fara ea. Si ziua parca e mai tolerant si mai accepta si putin masaj.

Am primit si eu ok-ul pentru gimnastica, dar fara sa fortez la abdomen... as fi vrut sa continui cu aquagym si aquabike, dar e prea departe de mine bazinul la care mergeam inainte... Am vazut ieri ceva de aerobic aproape, sa vad daca reusesc sa fac ceva cu el...

Cam atat deocamdata, ma duc ca mi se plictiseste juniorul...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput