Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
lauramar spune:
REBIANA pe cutia care o am eu (in caz de urgenta),scrie a se folosi pana la 4-6 luni.Cred ca cel mai bine intrebi medicul pediatru
laura
de arianna
elyanne spune:
Pe Nan 2 scrie ca se da incepand cu luna a 6-a.
Biberoane mai mari de 260 n-am folosit niciodata la mandra... nici acu', cand e mare... nu bea mai mult de 200-260 ml.
Bb in marsupiu, in pozitie verticala... i-am pus de la inceput asa... 6-7 sapt.
Tuzna se fac mari... important e sa fie sanatosi si vioi. Mandra mea, asa "grasa" cum e... s-a imbolnavit prima data pe la 1 an si 8 luni... pana atunci n-a facut nici macar o raceala usoara... iar atunci a fost vb de rosu in gat, nimic grav.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ElenaGiulia spune:
Mihael@oare ce sa fie eu ma gandeam ca poate e de la oboseala ca Arthur nu prea doarme ziua maxim 1-2 ore si aste in reprize,oare tu nu ai putea sa intrebi un doctor ceva,daca e normal ca pe aici nu se poate avea asa contact cu medicii nu poti suna pe nimeni
si cum sant astia de nebuni sant in stare sa-mi zica cine stie ce sa ma bage in sperieti.
Te
si Arthur pupa pe Stefi!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ioanaradu spune:
Rebiana27 uite www.reclama.ro/lapte-praf-copii/nan-2-2002/" target="_blank">aici despre nan2.
revenim!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
loradin spune:
Neata,
Kara 80-din cele 368 de vizionari ale filmuletului cred ca 20 sunt ale mele.Sunt superbe filmuletele.Am sa-ti recunosc,desi o sa razi de mine, ca de fiecare data cand nu mai pot, vizionez primul filmulet,dau la boboci dupa care imi revin.Imi vin in minte imagini asemanatoare cu cele din filmulet si constientizez imediat ca aceasta mogaldeata aparuta in viata mea imi lumineaza in fiecare zi viata chiar daca, cateodata mi se pare foarte greu.Iar melodia este absolut superba.Stiu ca ai mai fost intrebata insa nu mi-am notat.Cum se numeste melodia si cine o canta?(la primul filmulet)Sa-ti traiasca fetita ,sa te bucuri de ea caci este adorabila.
Mai am si eu o intrebare la voi.As dori sa-mi spuneti si mie la ce ora le faceti baita si la ce ora ii culcati pe micuti?Eu nu mai stiu cu sa procedez.Daca ii fac baia la 22 este foarte obosita si nu prea mai mananca.Adoarme abia pe la 23.30-24 si se trezeste la 6.Daca i-am facut baita la 20.30 si la 21.10 i-am dat sa manance,adoarme imediat in schimb se trezeste la 1 si la 3 sa manance.Cum sa fac sa fie bine pentru amandoua?
Va pup si va doresc o zi usoara!
loradin
poze cu albinuta mea
ioanaradu spune:
buna dimineata
vin si eu la o cafeluta
ca matei a reusit sa adoarma runda ... 3.
loradin si noi am incercat mai multe variante cu baita si mancatul, dar eu cred ca pana la urma isi vor fixa singurei programul.
ora de baita nu e batuta in cuie, dar se invarte undeva intre 21-22. oricum, lui matei ii place f mult la baie, asa ca oricat de obosit ar fi el la baie rade intr-una. daca se mai trezeste, depinde si de cand a mancat penultima masa. de exemplu, alaltaseara a mancat la 20.30 si la 21.30 i-am facut baita, pe la 22.30 a adormit. a dormit fix 1 ora. la 23.30 a facut niste ochi si avea o energie ... i-am dat sa pape si a mai adormit la 00.30 si apoi s-a mai trezit la 5. aseara ... a mancat la 20.00, i-am facut baita pe la 22.00, dar asta pt ca de la 21.30 l-am dezbracat de baie si m-am jucat cu el sa-l obosesc bine
, si ma gandeam eu ca o sa mai stea pana pe la 23.00, ca sa-i dau atunci ultima masa. dupa baie l-am lasat cu sotul si mi-am mai vazut si eu de trebi. dar la 22.30 m-a chemat sotul sa-i dam sa pape ca ii picau ochii de somn stimatului. deci la 22.30 ... s-a mai trezit la 3.30 ... si apoi la 7.
nu stiu daca-ti poti face o idee, dar noi inca nu avem un program fix ... fix. am o cunostinta, care a nascut in aceeasi zi cu mine, si se tine de program fix cu bebelusul lor. adica ea stie ca are mese la 6, 10, 14, 20 ... ii face baie la 21, chiar daca adoarme, il trezeste la 24, ii da sa pape si apoi o ia de la capat. daca se trezeste peste noapte, ii da ceai.
chiar as vrea sa mai aud si eu alte programe.
am pus poze noi cu matei.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
ghibuadina spune:
Salutare,
Intru si eu sa va invit sa o vedeti pe Alexuca pe webshots la poze multe cu albinute si bondari.Am atasat cate o poza si la fiecare luna, insa nu stiu ce s-a intamplat ca mi le-a atasat pe toate 3 la 3 luni.
Fetelor, va rog nu dati cu rosii!!
Roxanici, multam tare pt explicatii si te rog, sterge-mi si mie pozele in plus de la 3 luna si ataseaza-le unde trbuie.sau explica-mi mie cum sa fac..
Pupici ..hai ca revin cu eventuale raspunsuri pt intrebari(daca stiu).Merg in urma sa citesc!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Kitty spune:
Multumesc pentru urari si va urez si eu sa va bucurati alaturi de sotii vostri de puisori!! Noi am sarbatorit ieri, am iesit pe o terasa unde am putut merge cu caruciorul, am primit 5 trandafiri superbi, a fost frumos.
Tzuna, stiu ca au mai fost discutii despre scaunele de masina si se pare ca toate sunt cu material sintetic,si eu pun un scutecel de bumbac sub spatele ei si sub cap.
Giulia doarme in patutul ei din prima noapte, dar in general adoarme in timp ce suge si o pun adormita in patut. In schimb in timpul zilei adoarme de multe ori singura in patut, unde sta fara probleme, doar ca uneori se plictiseste de carusel si atunci o intorc in cealalta parte a patutului unde are alta priveliste. E tare tare cumintica si veseluta, uneori o aud cum rade si chiuie la jucarii stand singurica. Imi pare rau doar ca nu accepta suzeta si isi suge degetelele pana si le invineteste.
Gabdyd, te inteleg cu televizorul, ca si eu am doua exemplare care stau ca hipnotizati in fata lui, dar nu prea am ce comenta ca si eu am dependenta mea cu DC, asa ca....
Loradin, eu o culc dupa 10, ca frate-sau are prioritate ca dimineata trebuie sa mearga la scoala, asa ca termin cu el si apoi incep procedurile cu ea. Uneori ii fac baie f. tarziu ca Raul vrea sa participe la baie si daca nu apucam sa o face devreme se face prea tarziu pt el si atunci trebuie sa astept sa adoarma el si numai apoi ii facem baita. Problema mea e ca ea inca nu are un program de somn in timpul zilei. Puii vostri au deja un program de somn in timpul zilei?
Ioanaradu abia acum am vazut ca ai pus si tu problema cu programul, sa vedem ce ne spun fetele. Si si eu vreau cafeluta
ca sunt asa in urma cu somnul din cauza la lucrarea de diploma!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
ioanaradu spune:
adina sa-mi spui daca sunt ok mutate pozele! ![]()
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai