Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
elpower spune:
Intru si eu un pic pana doarme piticuta ca i-am facut baita, a papat si am pus-o pe burtica la somnic. Sper sa o tina mai mult, nu doar o jumatate de ora.
Ma bucur ca v-ati inveselit citind pe linkul pus de mine. Si eu abia astept sa am ce povesti despre zanuca mea la acel subiect.
Despre program, noi nu prea avem. V-am spus ca zanuca mea papa ziua ca un BB de cateva saptamani, din doua in doua ore. Asa ca de cand se trezeste, papa pe la 7.00, 9.00, 11.00 sau 12.00, la unu sau doua facem baita, ca seara nu ne place, dupa care mai papam pe la 16.00, 17.00 si, tusti, afara, daca nu ploua. Si stam pana pe la maxim 20.30. Apoi in casa, la papica si culcus. Adoarme la maxim 23, dar, de cele mai multe ori la 21. Si se mai trezeste la 00 sau 3, la 5, la 6, si la 7, dupa care o luam de la capat. Intre mese doarme si ea. Are o perioada de veghe mai lunga dimineata de vreo doua ore, acum vad ca si-a facut una si pe la pranz, si una seara cand vine tati vorbim si cu el vreo ora. Cam asta ar fi, cu variatiuni date de poftele printesei.
Mihaelaaa, si a mea a dormit zilele astea calduroase tot asa. Abia daca tragea 5 minute dintr-o taca si dormea dusa. Acum eu zic ca daca continua sa ia in greutate, nu-mi fac probleme. Si azi, din intamplare o cantarii si inainte si dupa un supt de 3 minute si papase deja 40 ml in 3 minute, asa ca nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. Au si ei zile mai bune si mai proaste.
Amma nu cred ca are cum sa fie diaree daca face doar de doua ori pe zi. Zic si eu. Nu stiu cum arata diareea la copil mic. Eu m-am speriat saptamana trecuta ca mi-a facut kk la trei mese consecutiv si saptamana asta nu mai face decat odata la doua zile. Cine sa-i mai inteleaga?
ElenaGiulia si Mihael@ sa stiti ca de cand ati zis voi de ochi vineti la coltul lor, am observat si la micuta mea. Si, Slava Domnului, ea doarme, nu gluma, manca-o-ar mama pe ea de gonghita mica! Dar cred ca ei obosesc foarte repede si din cauza asta e posibil sa faca cearcane. Nu stiu, zic si eu.
Mihael@, am vazut in poze ca ai carut ca al meu, daca nu ma insel. E BabyCare, nu-i asa? Cum te descurci cu el? Nu ti se oare si greu de manevrat si greu de condus cu o mana? Ca pe mine m-a terminat. Dar al meu a mai fost folosit de cineva inainte si poate din cauza asta.
Despre vaccin si antibiotice, banuiesc ca a fost BB racit si din cauza asta a facut antibiotice. Daca acum BB e ok si starea lui de sanatate e buna acum nu are de ce sa se mai amane vaccinul. Nu cred ca au vreo influenta antibioticele administrate cu 17(21-4)zile inainte de vaccin.
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007
ghibuadina spune:
IOANARADU iti multumesc mult!
Insa , gaina de mine nu stie cum sa vizioneze pozele din album.
Pai, dau la albumul dorit , dar nu apare pe nicaieri un view ceva...Please...help!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
ioanaradu spune:
dublu click pe poza si apoi ai in dreapta, putin mai sus, 2 poze sub care ai sageti cu care poti merge la poza urmatoare, respectiv, anterioara.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
Mihael@ spune:
Ela, da carutul este de la Baby Care. Mi se pare cam greu cand il urc, 1 etaj, dar nu prea pot sa fac diferenta ca alt fel nu am condus, pe asta l-am primit cadou de la nasi. Al meu trage spre stanga daca il duc cu o mana, asa ca il tin cu amandoua si m-am innegrit pe maini de zici ca sunt agricultor.
Astazi am avut o zi mai buna, a mai dormit, s-a mai jucat singura si am putut chiar sa gatesc o ciorbita.
Na, ca s-a trezit..
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
ghibuadina spune:
Ioana...nu stiu cum sa ajung la poza...Deci am sortat albumul..sa zicem 3 luni(e bine asa?) si apoi?nu vad nicio poza
ghibuadina spune:
Programul la noi....
Trezirea-6 dim, papa...somina 8-9 dim...11-12-13 trezirea, apoi mai trage un somn dupa amiazasi in zilele bune, ina unul spre seara.Seara e treaba naspa ca se trezestwe cam de 2-3-4 ori pe noapte.
Baita acum, vara cred ca o sa i-o fac mai tarziu, ca sa adoarma mai tarziu si sa o mai fentez cu trezitul noaptea....
I-am mai rarit baita(cam o data la 2 zile) sau cd simt eu ca e cazul.Depinde acum e vara, uneori mai transpira...mai vedem
Diareea la bb nici eu nu stiu cum este.Am inteles ca-r fi numai apa.
KK si la noi e aiurea.Azi spre ex a facut de 3 ori, are zile cd nu face deloc.Nu-mi fac pbl ca papam tzitzi.
diana_jors spune:
Salut,
Intrebare: Alex a facut azi deja de 2 ori kk mai verde dacat de obicei... aveti idee de la ce poate fi?
Multumesc 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
daia28 spune:
pentru fetele care au pb cu ochisorii. noi am iesit din spital cu un ochisor care curgea rau iar dr de fam. mi-a zis ca e conjunctivita si mi-a dat picaturi Netacin. se pun de 3 ori /zi. i-am pus cam 3 saptamani si s-a rezolvat.
va pup
daia28 mami de Albert Gabriel(21.03.2007)
karra80 spune:
Salutare la tot stupul....cum am mai zis suntem la Perrosani si nu prea am timp sa scriu dar intru si citesc cam tot....acuma sa ma bag si eu putin in seama.....
Azi avem 3 luni
...incet incet crestem mari.....si vreau sa ma si laud ca aici la ai mei am reusit sa-i fac un program cam la fe; zi de zi cam asas.....dimineata se trez in jur de 10 dupa ce rade, pov si manaca o schimb si in max o ora adoarme cam o ora o ora jumate daca e liniste ...dupa care daca e vremea ok mergem afara cam 2-3 ore....apoi de la 4-5 dupamasa pana la 7 seara avem program de somnic....si dupa daca e vremea ok pana la 9 iesim afara apoi baitza si dupa baitza manaca si adoarme sg cam o ora dupa care se trez si daca nu a amncat dupa baie mancaa daca nu in juma de ora adoarme la loc pana la 4-5 dimineata se trezx pt papa si iar dormim pana la 9-10...cred ca-i prieste aerul de munte....
Loradin multam de cuvintele frumoase si eu plang si acuma de fiec data cand ma uit la el....o sa scriu si mai tarziu melodia ca treb sa ma logez separat sa vad cine o canta.
Felicitari fetelor care isi aniverseaza casatoria
Cam atat ca ma duc sa manaca si eu ceva....
Pupici si revin cu datoria pt loradin
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici