Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
karra80 spune:
Loradin.......meldia e Could this be love - Victoria Acosta 
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu
pozici
roxanici spune:
Diana,Raresu face kk de culoare kaki mereu, face o singura data pe zi. Dr mea de fam mi-a zis sa nu ma sperii de culoare, e din cauza timpului petrecut de mancarica in intestin...faptul ca face o singura data pe zi si de cat de bine este digerata mancarea. S-a intamplat sa faca si de 3 ori intr-o zi, si abia a 3-a oara a fost galbui kk.
Am zis ca merg la dr cu Raresu, am fost, e in stare perfecta de sanatate
.
Pielea de pe fata si in alte cateva zone unde e uscata rau mi-a zis sa o hidratez bine bine bine de tot si cica din cauza asta l-ar putea manca si fata....va ziceam io ca face ca si cum s-ar scarpina pe fata.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Mihael@ spune:
Am pus si eu niste pozici in albumul de pe webshots.
Elyanne, multumesc pt. parola
Diana, am mai citit ca kk mai verde poate fi si din cauza la ceva din alimentatia ta, ceapa verde, salata, etc. , dar cred ca explicatia data de Roxanici este mai valabila.
Roxanici, bine ca sunteti sanatosi 
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
madybulancea spune:
Buna seara....am intrat putin ca sa ne laudam...am fost la medic si ne-a cantarit si avem 4800 si ne-am nascut cu 3550![]()
![]()
...ne-am si inaltat avem 55 cm de la 52...deci nu imi mai fac griji ca papa cam 10 min max 15 sau dak papa mai mult dadea afara mult...sunt f multumita de el,de cum creste sa dea DD sa fie laptic ca sa crestem din plin...
Da pt ochisorii si eu am dat cu NETACIN si a fost f bun...i-a trecut...
Noapte buna tuturor!!!
Mady cu Razvan Steafan
Rebiana27 spune:
Fetelor, multumesc de raspunsurile legate de NAN! 
Si Luca face kk o singura data pe zi si se intampla sa fie si kaki, insa nu tot, marea parte are culoarea galbena. Chiar vroiam sa va intreb de ce se intampla asa insa raspunsul Roxanei mi se pare potrivit.
Baita eu am inceput sa-i fac ziua, intre cele doua plimbari (la distanta considerabila de cea de-a doua sa nu raceasca cumva) pentru ca seara nu are o ora stabila la care adoarme.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
paxela spune:
buna seara
azi am fost si noi la control , la 2luni s 3 sapt are 6030 de la 3630la nastere si61,5 de la 50 de cm
a recuperat si cele 300 de gr pierdute data trecuta
program noi nu prea avem, oricum ca idee... 8-9 trezirea, 13, 16, 19, 21, masa ( ore total aleatore caci ii dau doar la cerere si variatiile sunt maricele sau la 2 sau la 4 ore), la 24 ultima masa si nanita, de 3 ori pe sapt baita in cada, sau daca e cald si transpira sau a vomat vreunpic peste zi balaceala la ghiuveta, plimbarea afara de obicei dupamiaza dupa 4 sa vina si tati caci cu 2 e greu singurica
ca despre cantitatea de lapte
, foarte variabila de 4 zile notez si e cam asa
1: 140,30,100,160,60,100ml
2:110, 60,30,60,100
3:150,60,140,60,100
4:130,50,100,120
diareea la bebelusi , hmm cum sa ma exprim, arata... pampersul ud ca de pipi dar mai colorat si pe scutec graunte , si difera mult mirosul
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
tzuna spune:
Suntem bine. Azi am fost in parc la policlinica si ne-am tot uitat dupa Elyanne si gemeni dar nu erau....
Ce-i cu traficul asta de organe? ca eu nu ma uit la televizor cu saptamanile?
Exista un puseu de crestere la 3 luni? Ca Mariuca a mancat mult mai bine zilele astea si as avrea sa o tina tot asa sa nu fie ceva izolat. Sa vedem si la cantar cum va fi.
Daca are 5 scaune pe zi e prea mult? Ca sunt si putin cam moi, dar nu abundente. Eu ii dau ranitidina cu lactoza si stiu ca pot fi moi d ela lactoza dar ieri cand i-am intrerupt tartamentul i-a fost iar rau si a varsat.
Maria 28.02.2007
kmi78 spune:
Tzuna, cred ca este si la trei luni puseu de crestere ca si a mea a mancat cu o zi inainte sa implineasca trei luni 720ml -recordul ei, dupa care a doua zi a revenit la normal dar mai bine decat inainte cand ma plangeam eu;
si la noi e kk cand galbui cu graunte si cremos , cand mai verde si lichid si face o data pe zi; diaree cred ca a avut si ea odata de culoarea mustarului si era ff lichid curgea de se prelingea din scutec, dar a facut o singura data
Programul nostru este asa: de vreo doua sapt se trezeste iarasi pe la 3 -mananca san, adoarme, apoi in jur de 6 din nou mananca lapte praf, adoarme pana la 8 sau 9; dupa care povestim, schimbam pampersul, toaleta de dimineata ;
la 10 iarasi masa pe care o intinde pana la 12 cand iasa afara adica mananca jumate si restul il pastreaza - fata economa;
15.30 -16 vine de afara mananca si la 17.30 -18 iarasi iasa afara pana la 20;
la 21.30 - baia dupa care incepe scandalul de seara cand stie ca trebe sa se culce si nu vrea, numai in brate ii convine; nu pot sa o pun pe pat sa-i dau laptele ca urla; stam cat stam in brate cat are chef, binenteles ca e obosita dupa care reusesc sa o pun jos mananca si adoarme, si o mut in patut...pana la trei cand o iau, si incepem.......distractia
intrebare : ai vostrii plang dupa baie???
nu inteleg de ce plange dupa baie chiar daca ii este foame si somn , mai zicea cineva, nu mai retin, o fi prea agitata??? sa schimbam ora de baie? da eu am vrut sa asocieze baia cu somnul
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA -2luni
TIMEEA LA 3 LUNI
carmenefr spune:
Buna seara mamicute! Astazi a facut si bubulina de Teodora 3 luni !!!
La multi ani! cu intarziere celor care-si serbeaza ziua de casatorie.Intelegere si iubire multa va doresc. Noi am facut luna asta 7 ani de cand ne stim si de cand suntem impreuna.
ProgramTeodora nu are un progr fix.Papa la cerere(lapte praf), nu doarme dupa fiecare masa.Noi ii facem baita cam la 2 zile, in chiuveta, ca am vazut ca-i mai comod si pt noi.Doarme de la 22.30,23.00 pana la 5.30 cand i se face foame, Apoi mai baga un somn pana la 7.00, 7.30(papa un bibe de 120ml), cand papa 2 masuri de lapte. Am obs ca zilele astea a papat mai putin.azi parca si-a mai revenit . O fi caldura de vina?
Intrebare:Voi le dati apa la bebei, sau sunt singura de pe-aici care-i da apa?Ce-i drept, ii dau de sapt asta, de cand mi-a facut tata capul prastie sa-i dau copilului apa.
Gata, plec la culcare, ca m-au omorat tintarii din camera asta.
Noapte buna si pupici.
Teodora, iubita nostra, 8 martie 2007....chiar 3 luni !!1
KK de bebelus la noi e mustarel cu kaki sau doar kaki. Are zile cand face o data pe zi, dar si zile (ca azi) cand a facut de 3ori pe zi.N-a fost nicioadata constipata/diaree.Au fost dati cand a facut ff moale, lichid aproape, dar m-am gandit ca a facut kk si pipi in acelasi timp, de-aia era asa lichid.asa o fi?
carmen
Andreea20 spune:
Buna seara la mamici
loardin, noi facem baita pe la ora 8 si ma tot lupt sa o fac mai tarziu...ca de a venit vara si vrem sa stam mai mult afara....dar bubulina mea incepe sa se maraie de pe la 7 si la 8 nu ma mai inteleg cu ea.....sper sa reusesc macar la 9-9 jumate.
Kitty, Rianna mea doarme foarte putin ziua....pe la 12 cam 45 de min si pe la 4-5 iar 30-45 min...iar noaptea somn de voie de la 9 pana la 7-8 dim.
Amma23, nici eu nu stiu care e diareea
....dar banuiesc ca atunci cand face de foarte multe ori si e aproape apa.
Rianna mea a fost foarte cuminte zilele astea, nu a plans mai deloc, a inceput si ea sa-si priveasca mainile ca lumea si sa se rostogoleasca de pe o parte pe alta.
Noi pe 24 facem 4 luni si doc ne-a chemat pe 13 sa facem vaccinul, adica mai devreme cu o sapt ca pleaca ea in concediu, mi-a zis ca nu nici o problema dar eu tot imi fac griji....voi ce stiti, e vreo problema daca facem vaccinul mai devreme??
Si bubulina mea face caca jumatate kaki jumatate galben....chiar vroiam sa intreb doc....explicatia lui roxana mi se pare logica.
Kmi, ai o bubulina tare draguta....m-am uitat la pozele ei cred ca de 100 de ori.
Roxanici, m-am indragostit de pustiul tau 
....asa scump a fost la botez....cred ca deja este promis, nu??daca nu...am o bubulina disponibila![]()
Fetelor, mi-am permis sa fac un album cu pozele de la intalnirea de 1 iunie....cele care mai au, sa le puna tot acolo.....si cine stie (roxi
) sa faca un link pe prima pagina....daca am incurcat vre-un nume va rog sa modificati in special Elyanne sa fie atenta ca este posibil sa-i fi incurcat pe pitici![]()
Am mai pus si eu poze cu pitica mea in albumul comun si in cele pe luni.
aaaa propun sa se faca albume si pt varstele de 3 luni si chiar de 4 luni ca nu mai este mult si cativa prichindei fac 4 luni![]()